קליפ מרגש לגלעד שליט

קליפ מרגש לגלעד שליט

שלום לכולם, אני מדריך בפנימייה באשדוד, וכחלק מהמאמץ להעלות ולהשאיר את נושא גלעד שליט בתודעה של ילדי הפנימייה. הקלטנו את השיר של שלמה ארצי, "את הגשם תן רק בעיתו" ואנוכי יצרתי קליפ מינימליסטי המשלב תמונות וקטעי עיתונים בשילוב השיר המוקלט, ובשילוב קולו של גלעד שליט מקלטת השבי. שהקרנו את הקליפ לילדי הפנימייה עוררנו התרגשות רבה בקרב הילדים. העלנו את הקליפ ליוטיוב וקבלנו תגובות רבות ומרגשות, אני שמח להציג לכם את הקליפ , ולבצע בו שימוש תודעתי לטובת העניין הכואב של משפחת שליט. ולקוות כי לא יאוחר היום בו ישוב לחיק משפחתו. לינק לסרטון ביוטיוב, http://www.youtube.com/watch?v=Y4xZiycjGk4

קמנצינד

New member
תוכלו להגיע כקבוצה לירושלים

כל יום, כל היום, יש שם מפגינים מול בית ראש הממשלה. הפגנה מסודרת יש ביום ששי הבא בעשר בבוקר.

בני הנוער למען גלעד ממשיכים בקשר עם תלמידים

חבורת 20-25 הצעירים שליוו את משפחת-שליט באוהל במשך שבועיים רצופים, כולל לינה שם בלילות, ושגם ארגנה לפני כחודשיים את הפגנת התלמידים הארצית שהתקיימה בתל-אביב, ממשיכה בקשר עם קבוצות תלמידים ובני-נוער (מתנועות-הנוער, מתנ"סים ושאר מסגרות, וגם ללא מסגרת רשמית). מדי יום אחה"צ, החל מהשעה 14:00 הם מקיימים שיחות עם קבוצות המגיעות לאוהל-התזכורת ברח' בן-מימון ברחביה, ירושלים, וגם יהיו אולי מוכנים להגיע למקומות השונים לשם שמירת-הנושא של גלעד שליט השבוי 'על סדר-היום'. עד חזרתו הביתה ! מי שמעוניין ליצור קשר עם החבורה הנחושה והמסורה ה זאת, יכתוב פה, או ב'מסר אישי'.

הקליפ מצויין ! מומלץ לצפות, להאזין ולהפיץ.

צפיתי ב'קליפ' והאזנתי לו. מצויין ! להפיץ ! 2 הערות: 1. בצוע השיר לא ע"י שלמה ארצי, אלא זהו בצוע אחר, קצבי מאד, אבל עלול לא להיות נעים לאזניהם של מאזינים אחדים. הבצוע של שלמה ארצי כבר הפך ל'מותג'. אולי כדאי לצרפו במקום הבצוע שצורף. 2. בסיון-ה'קליפ' מוצג בגדול המספר 909 כמנין ימי-השבי של גלעד ביום העלאת ה'קליפ'. האם יכול מישהו המומחה בטכנולגיית ה'קליפים' והאינטרנט להתאים מספר מתחלף (רצוי שלא עוד ימים רבים !) כמספר המעודכן של הימים בהם מצוי גלעד בשבי (היום - 1004 ימים) ? וגם - יש ב'דף' העולה בהקלקת הקישור עוד 'קליפים' הקשורים בגלעד שליט ובשבי שלו: http://www.youtube.com/watch?v=Y4xZiycjGk4

skeptic

New member
בתיאור, אפשר היה להוסיף את שמות 2 ההרוגים

פבל סלוצקר וחנן ברק.

תודה על כל התגובות (-:

אני מקווה שדברים יתחילו לזוז ושבעזרת השם נוכל לראות את גלעד בבית! נתנאל טל-שיר

למעלה