קליפ קרצרצרצרצרצר מההצגה שצולם אתמול בחזרה הגנרלית שהתקיימה בקיבוץ משמר העמק. כאן
א אילן סביר New member 19/7/11 #1 קליפ קרצרצרצרצרצר מההצגה שצולם אתמול בחזרה הגנרלית שהתקיימה בקיבוץ משמר העמק. כאן
ד דודי בן אדרת New member 20/7/11 #4 קצרצרצרצרר אבל נראה ציבעוני ומלא חיים כל הזוכים בתחרות - נראה לי שהולך להיות לכם כייף גדול לצפות בהצגה במלואה! ואני בטוח שההצצה הקצרה עשתה גם לכל השאר חשק ללכת לראות אותה.
קצרצרצרצרר אבל נראה ציבעוני ומלא חיים כל הזוכים בתחרות - נראה לי שהולך להיות לכם כייף גדול לצפות בהצגה במלואה! ואני בטוח שההצצה הקצרה עשתה גם לכל השאר חשק ללכת לראות אותה.
ד דודי בן אדרת New member 21/7/11 #8 ההצגה מיועדת לגילאי 4 ומעלה וכמובן לכל המשפחה! פרטים נוספים על ההצגה, תהליכי העבודה עליה ועוד תוכלי לקרוא בהודעה בקישור
ההצגה מיועדת לגילאי 4 ומעלה וכמובן לכל המשפחה! פרטים נוספים על ההצגה, תהליכי העבודה עליה ועוד תוכלי לקרוא בהודעה בקישור
O ooommmr New member 21/7/11 #9 זה נראה מקסים! הרעיון, הבובות, ההפעלה.... הכל נראה מאוד מסקרן ומעניין! מאוד אשתדל להגיע. עומרי
א אבישגתיאטרון בובות New member 21/7/11 #10 חממממממממממממממממממממממוד! אני אראה הכל בשבת! ( באה במיוחד...)