קליפ שהכנתי

gatissima

New member
קליפ שהכנתי

הי בנות (ובנים) אני מצרפת קליפ (ריקודי בטן כמובן)שהכנתי האמת שכבר לפני שנה אבל רק לאחרונה העליתי לאינטרנט אני אשמח לקבל את תגובותיכן וגם הסרט החדש המכשפה שאמנם לא עוסק בריקודי בטן אבל אני אשמח אם תציצו תודה

galibelly

New member
וואו !!

האם זאת את שרוקדת ? אם כן את מדהימה ואיזה עריכה מקצועית ומרשימה . בראבו !

inbal701

New member
ב'ואנה גדולללללללללל../images/Emo6.gif

וואוו איזה יופי מקסים...... ענבאלדי - ענבל זוהר

את המכשפה מאוד אהבתי ... את הקלפי השני פחות

הוא אומנם מבדר וקצת מקורי..... אבל אין שם ממש ריקוד. לעשות קצת מאיה וקצת הרעדה... זה לא מראה הרבה. בטח לא את הנשמה שאני מחפשת לראות בריקוד.... רואים שהטכניקה שלך מצויינת, למה שלא תשימי קטע יותר ארוך ורציף??

gatissima

New member
תודה אבל...

המטרה בקליפ היא לא להראות יכולות ריקוד או כוריאוגרפיה, זאת אומרת יש ריקודי בטן אבל העבודה פה זה האפקטים ועבודת העריכה מה גם שלרקוד במגבלות טכניות של מסך כחול ממש קטן (אני לא יודעת אם זה אומר לך הרבה) לא מאפשר לזוז יותר מידי.זאת עבודת עריכה של תנועות שבכלל לא נרקדו על המוסיקה הזאת. בכל אופן תודה על ההערות ואם הצלחתי לבדר ולהיות מקורית עשיתי את שלי.

אשתהר

New member
תראי....

באופן כללי הרעיון מאוד נחמד ומקורי. אני אישית לא אוהבת טרנסים או אפקטים אלקטרוניים במיוחד בשירים קלאסיים. התרגום שם של "אינתה עומרי" ממש לא נכון וזה דווקא טקסט די פשוט. אולי את צריכה לחשוב לשנות אותו, כדי שיראה יותר מיקצועי. ואפשר גם להראות אותך יותר ולא רק את הגוף, חבל את נראית נחמדה.... בכל אופן שיהיה המון בהצלחה.

Jewel Of God

New member
וואוו, ממש יפה, עשוי מעולה, מאוד מקצועי

אני חושבת שהרעיון לא היה לתעד אותך רוקדת, אלא את הדינאמיקה שנוצרת בין המוסיקה והתנועות וחובבי מחול אמיתיים, לדעתי מבינים את זה. חוץ מזה, שראיתי אותך מופיעה בחינה ענקית באשדוד, והסיכוי שאת חובבנית שואף לאפס...
הסרט של המכשפה מעולה, האחיין שלי נורא אהב אותו וביקש שאשים אותו שוב ושוב. כיף לך שיש לך כ"כ הרבה כשרונות. בהצלחה!

ראיתי ואהבתי את שני הקליפים../images/Emo45.gif

אהבתי בראשון את ההדגשה של הצבעים בהתאם למוסיקה, ובאופן כללי התרגשתי מהחיבור של הישן והחדש. הקליפ השני נורא הפחיד אותי
באמת. זה סיפור נורא קשה... לא הכרתי אותו עד עכשיו...
תודה על השיתוף ובהצלחה

רזלה

New member
בתור בוגרת חשיפה בעצמי - שאפו../images/Emo45.gif

אם אלו אכן תרגילים, יופי של ביצוע. אכן העבודה עם מסך כחול קשה, וכל הכבוד לך שהצלחת וגם עשית עריכה מעניינת. לגבי הסרט המכשפה, העיצוב יפה, האנימציה קצת בסיסית, וגם אותי קצת הפחיד. בכל אופן בראבו ויש לך פוטנציאל גם כרקדנית וגם בתחום הקולנועי.

gatissima

New member
מצחיק שזה מפחיד בעיקר אמהות והילדים לעומת זאת

מצחיק שזה מפחיד בעיקר אמהות והילדים לעומת זאת מתים על זה.

פרסילון

New member
גם אני אהבתי את המכשפה וכבר לא היתי קוראת

לעצמי ילדה... תמיד מצחיק אותי שהופכים את האגדות למציאות יומיומית או משלבים בהם תכנים עכשיווים, זו הסיבה שגם אהבתי את שרק. רעיון מקסים

למעלה