קליפ של זוהר ארגוב בשיר "הפרח

shmuel16

New member
קליפ של זוהר ארגוב בשיר "הפרח

קליפ של המלך זוהר ארגוב בשיר "הפרח בגני" תהנווו : http://www.hemenpaylas.com/download/517456/_________________.rar.html

נו באמת....

הקליפ של "הפרח בגני" שנתת כאן הוא גם באיכות ירודה (מבחינת הוידאו) ובנוסף הפס קול לא לקוח מתוך הפסטיבל עצמו. מי שערך את הקליפ (לאחר שהקליט מערוץ 33) הוסיף את הפס קול מתוך האלבום "נכון להיום" ששם מופיע השיר "הפרח בגני" (בהקלטת אולפן) , והדביק על הקליפ במקום הפס קול המקורי כמו שהוקלט באותו ערב. בתחילת כניסתי לפורום כאן נתתי קישור לקליפ הזה שאני אישית הקלטתי מערוץ 33 , ועם ציוד הקלטה קצת יותר מקצועי ממה שעשו בקליפ שאתה נתת , והשארתי את הפס קול המקורי כמו שהוקלט באותו ערב של הפסטיבל , והעדפתי לשפר את הסאונד באמצעות תוכנות שיש לי במחשב. וזה , תסכים איתי , קצת יותר נראה טוב מהקליפ שקישרת אותנו לראות. אז הנה שוב אני שם קישור לקליפ שהעלתי לצפייה ב YouTube תהנו לכם (שוב)

minci

New member
תודה רבה!

האם תוכל לתת קישור לשם הורדת הקובץ?

האמת? אין לי מושג איך

מורידים משם קבצים , אבל מן הסתם נראה לי שאפשר. בכייף הייתי שולח לך אותו דרך אי מייל או משהו כזה , אבל הוא גדול מידי להעברה. אלא אם כן אתה כל כך רוצה אז אפשר לנסות לשלוח לך כמו שהוא , ויכול להיות שהוא יגיע אליך בעוד.....שבוע , חחחח.

shmuel16

New member
10 פלייבקים מקוריים של זוהר ארגוב

פלייבקים מקוריים של זוהר ארגוב 1. צל עץ תמר 2. עוד דקה את נעלמת 3. מפרץ שלמה 4. יסמין 5. ילדתי 6. הפרטיזן 7. בדד 8. אמא טובה 9. אלינור 10. אבי אבי

shmuel16

New member
ככה מורידים ......

ללחוץ על הקישור בתחתית המודעה נפתח מסך - לרדת למטה להקיש על FREE נפתח מסך - להמתין לסיום מניית השניות נפתחת תיבה בה יש להקליד סיסמא שתופיע בדף באותיות וספרות צבעוניות לאשר במקש DOWNLOAD לשמור את הקובץ בתיקיה במחשב בסיום לפתוח את הקובץ המכווץ עם תוכנת RAR או ZIP נפח הקובץ של הפלייבקים הוא אדיר 300 MB , כלומר יש המון המון המון המון שירים של זוהר ארגוב ב ה צ ל ח ה !

shmuel16

New member
אפשר גם במסר פרטי

מי שמאוד מעוניין בפלייבקים שירשום לי כתובת מייל שלו במסר פרטי פה בתפוז

אךך....מה יהיה איתך שמואל16??

חחחח זה לא פלייבקים , נשמה. זה נעימות , אבל כל הכבוד לך על זה , דווקא אהבתי הפעם. כי אני בדרך כלל לא הייתי אוהב לשמוע נעימות שלו. אבל פלייבקים זה עדיין לא. כידוע לך בפלייבק הערוץ של הזמר שקט לגמרי , ולא כלי נגינה במקומו.

למעלה