קליפ שעשיתי והעלתי ביוטובי

דןמור

New member
לא אהבתי

לא צריך ליצור תחרות שלילית בין הערים השונות ולהגיד "אל תלכו לירושלים, נצרת והכנרת". המטרה שלך ברורה, אבל הביצוע מאד בעייתי בגלל הניסוח הזה. אני נגד פרסומת שלילית.

jimcarrey

New member
אני אוהב את תל אביב

ואם הייתי תייר שמבקר בישראל וליום אחד בלבד הייתי מעדיף להנות בגדול מאשר לרוץ מאתר לאתר

jimcarrey

New member
עוד משהו

בהתחלה רציתי לכתוב "צאנס לשבוע בישראל מה תעשו?" ולהראות את כל האתרים של הארץ ודגש תל אביב וירושלים אבל אני מעדיף את זה ככה כי הרבה תיירים באים לישראל ובכלל לא מבקרים בתל אביב או שהם ניתקעים בירושלים כל השבוע (כמו רוב הישראלים בחול) או שהם עם חברת תיירות שנותנת להם 3 שעות בטיילת של תל אביב ויש הרבה לתל אביב מה להציע ...

דןמור

New member
זה עדיין לא מחייב קמפיין שלילי

במקום להגיד "אל תלכו ל-X" אפשר להגיש "בפעם הבאה חושבים על ביקור בישראל - קודם תחשבו על Y" (זה דוגמא כבסיס - הניסוח עצמו זה לא העיקר). קמפיין שלילי, ככלל הוא דבר לא טוב. במקום שאנשים יזכרו בסוף כן להגיע לתל אביב הם דווקא יזכרו לא להגיע לירושלים, הגליל והכנרת. אולי אני לוקח את זה ברצינות מדי, אבל ביקשת את דעתנו - קמפיין רשמי של ישראל, גם אם כל מטרתו הבלעדית הייתה הבאת תיירים לתל אביב, לעולם לא הייתה מקשרת מונחים ואסטויאציות שליליות עם ערים אחרות בישראל (אתה עוד שמת איקס גדול על הערים הללו זה גם דבר לא טוב), כי בסוף זוכרים את השלילי לעיתים חזק יותר מאשר את החיובי.

jimcarrey

New member
לקחת את זה יותר מידי ברצינות

זה גם בדיחה זה כמו בטריילר של הסרט ברוס הגדול מכולם הקריין שואל שם "מה אם קיבלת צאנס להיות אלוהים לשבוע מה תעשה "? בכל אופן אני שולל את ערים הללו רק בגלל שזה בילוי של יום אחד בארץ הקודש אני בטוח שלא יקחו את זה ברצינות ובטח יהנו מהקליפ קיבלתי כבר ביקורות נחמדות מהרבה אנשים בחול

דןמור

New member
שאלת מה דעתנו - עניתי...

מה לעשות... אני באופן אישי לא אהבתי את זה. קליפים אחרים שעשית בעבר דווקא כן אהבתי, אבל זה הפריע לי.

jimcarrey

New member
צודק ,תודה

חחח אני מרגיש כמו טיפקס והשיר הענק שלם לאירוויזיון בעניי אחרים הוא לא ענק... אני מצלם קליפ עכשיו יקח זמן עד שאני יכין אותו זה כולל מועדונים שאני מסתובב בהם

beivushtang

New member
אני רוצה את זאת

מהים או מהאוויר מעל הים, יש איזה שתיים או שלוש נדמה לי..

למעלה