קליפ

loomer2

New member
קליפ

אהלן לכם רציתי לדעת אם יש (באחד מערוצי המוסיקה וי אייץ' 1 וכו') קליפים של פינק פלויד מDark side ואם בכלל מאלבומים אחרים (חוץ מAnother brick in the wall)

weird dust

New member
יש קליפים

יש כל מיני קליפים בערוצי המוזיקה השונים. הסיכוי שהם יופיעו כיום הם קטנים כי משום מה המיין סטרים המיושן כיום הוא שנות ה-80 וקצת שנות ה90 המוקדמות. אין כמעט אף פעם שירים שהם מלפני שנות ה80 משום מה. יש לדארק סייד כמה קליפים שהופיעו בוי אייץ וואן בינהם Money ויש גם את Set the controls for the center of the sun משנת 68 ואני יחזור שוב: נדיר למצוא אותם משודרים ואם הם כבר משודרים לרוב הם יהיו בוי אייץ וואן קלאסיק. (בוי אייץ וואן קלאסיק יש פרסומת ממש טובה לערוץ עם מעיין מחרוזת של שירים וקליפים בהתקופה, מככבים שם בעיקר ג'ים מוריסון, ג'ימי הנדריקס, לד זפלין, ג'פרסון איירפליין ועוד ועוד).

loomer2

New member
תודה

א' תודה ב' זה פשוט שיש ביום חמישי הקרב עשרת הגדולים משנת 1973 אז רציתי לדעת אם יהיה שווה לראות את זה בתקווה שיראו פינק פלויד.

weird dust

New member
יכול להיות שיהיה שם משהו

ליפני חצי שנה ראיתי קליפ של ג'טרו טול בוי אייץ וואן קלאסיק אתמול ראיתי כמה אומנים שלא רואים כמעט כמו ספארקס אירון בטרפלאיי לולו ועוד (אומנים שרוב עבודתם היתה ליפני שנות ה80 או בעיקר לפני)

Queen Of Rain

New member
אני אנסה להיות דרוכה ביום חמישי..

למקרה שישדרו שם קליפ שלהם או משו כזה אני אקליט למחשב ובמידה ואנשים ירצו אין לי בעייה לשלוח . אין באתר שלהם משהו...?

weird dust

New member
יש באתר של פינק פלויד הרבה דברים

ניתן לראות מספר קליפים ניתן לשמוע הרבה מהלהיטים שלהם (נתתי קישור ומשם מה השירשור נמחק) ניתן לראות מילים לשירים, ניתן לראות תמונות וסיפורים ועוד. יש להם דברים לא רעים באתר. לאחרונה שמתי לב שהלהקות מהשנים ההן מתחילות לפרסם חומרים ולהיטים לשמיעה און ליין ולראות דברים דומים. אני חושב שזה מצויין ושימשיכו ככה כל הלהקות.

flowerboy69

New member
פעם הייתה איזו תוכנית...

שהיו בה הרבה קליפים כאלה התוכנית הזו מוקלטת כחלק מאיזה דיוידי שיש לי שעליו כבר סיפרתי-אנטולוגיה של הלהקה...

weird dust

New member
עכשיו התחיל ב-22:49 קליפ שלהם

במקרה זה הקליפ המוכר של החומה (ווי דונט נייד נוו אדג'וקיישן) אבל זה גם משהו ליפני זה היו עוד כמה שירים טובים בוי אייץ וואן קלאסיק.

למעלה