קליקריה-Clickeria-ספיישל

F a d i

New member
קליקריה-Clickeria-ספיישל

אהלן חברים אתם מוזמנים לספיישל בקליקריה-שישי בעשר בלילה ב-ClickFM תכנית מלאה שתעסוק ביצירה של "ת'אנוס מיקרוציקוס" "Thanos Mikroutsikos" תכנית שערכתי מהמון דיסקים שהמלחין הענק הזה השתתף בהם,הן מבחינת הלחנה,נגינה,עיבוד,ושירה (ושוב הכנסתי את עצמי לאתגר הזה שאני כה אוהב בעריכת השידורים,לכל ה"צרות" (במובן החיובי כמובן) בבחירת השירים והמון שירים/ביצועים שבסופו של דבר לא נבחרו (לא לשכוח שהתכנית בת שעתיים..))-תכנית שהשקעתי בה זמן ומחשבה והיא לא מתבססת בכלל על אוספים ! רוב אשמיע ביצועים מקוריים (אולי למעט 2-3 שירים שנשמע בחידושים) בתכנית אני מנסה להביא דגימה כוללת מהיצירה של ת'אנוס,את המגוון הענק שהוא יצר (בין אם מדובר במקצב הזייבקיקו או בשירי בלוז,ג'אז ורוק יווני) וכמובן שירים שהלחין שנכתבו ע"י משוררים גדולים יווניים ו/או בינלאומיים. למה להרבות במילים?תנו לצלילים לדבר ובאיכות הכי טובה: היצירה של ת'אנוס מיקרוציקוס-שישי בעשר ב-ClickFM: http://clickfm.co.il

F a d i

New member
בהקשר לספיישל מחר העליתי וידאוקליפ

עם אחד משיריו היפים והאהובים עלי ביותר של ת'אנוס בביצועו של האחד והיחיד http://www.youtube.com/watch?v=posfjL28W5E מתוך SIGNOMI GIA TIN AMINA תהנו ולהשתמע מחר

פאדי, איזה תוכנית!

ספיישל "איט איז"! (זה זה!) נהניתי מכל רגע, והתרגשתי במיוחד מהשיר שהקדשת לי, זה אחד השירים הכי אהובים עליי בז'אנר בכלל. זה שיר שאנג'לו תרגם לי בזמנו, לפני המון זמן, ועכשיו אני רוצה שכולכם תקראו את התרגום ותהנו, לפחות כפי שאני נהניתי. רק שתדעו, שהתרגום הזוי לגמרי, כמו שאומר אנג'לו, כנראה שחריס אלקסיו חלמה קצת. בכל אופן, התרגום למטה, אבל הנושא העיקרי של ההודעה הזו זה התכנית המדהימה של פאדי, השדרן מספר 1! תודה פאדי!

התרגום - מסלול מירוצים זרחני

Πίστα από φώσφορο Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου Μουσική: Θάνος Μικρούτσικος Ερμηνεία: Χάρις Αλεξίου Αν ήτανε το έδαφος σου πρόσφορο θα σού ’φτιαχνα μια πίστα από φώσφορο με δώδεκα διαδρόμους, δώδεκα δρόμους με βύσματα κι εντάσεις φορητές με βύσματα κι αεροπειρατές Αν ήτανε η αγκαλιά σου όαση θα σού ’φερνα δισκάκια για ακρόαση στο λίκνισμα της άμμου στάλα η καρδιά μου κι η διψασμένη μου ψυχή στρατός και πάνω της ζωής ο αετός Όνειρα, όνειρα, φλόγες μακρινές μου του φευγιού μου όνειρα κι άγνωστες φωνές μου Κοιμήσου εσύ κι εγώ θα ονειρεύομαι σαν ήσυχος θεός θα εκπορεύομαι απ’ τ’ άσπρο σου το χιόνι δίχως σεντόνι στα νύχια του κακού τη νύχτα αυτή κι ο θάνατος λυπάται να κρυφτεί מסלול מרוצים זרחני אם אדמתך הייתה מאפשרת הייתי בונה לך מסלול מרוצים מזרחן עם שנים עשר מסלולים, עם שתים עשרה דרכים עם פלגים ומגברים ניידים עם פלגים וחוטפי מטוסים אם חיבוקך היה נווה מדבר הייתי במביאה לך תקליטורים להאזנה טיפה הוא לבי בין תנועת הריקוד של החול ונשמתי הצמאה היא צבא שעל דגלו נשר החיים חלומות, חלומות, להבות רחוקות שלי חלומות בריחתי וקולות אלמוניים שלי שָן אתה ואני אחלום כמו אל שקט אמשיך בדרכי מהשלג הלבן שלך ללא סדין, אל ציפורניו של הרוע בלילה זה ולמוות כואב להסתתר בתרגומו של אנג'לו רפאל - האחד והיחיד. כל השאר זה כל השאר.

Pista apo fwsforo

Pista apo fwsforo Stixoi: Lina Nikolakopoyloy Moysikh: 8anos Mikroytsikos Ermhneia: Xaris Aleksioy An htane to edafos soy prosforo 8a soy ’ftiaxna mia pista apo fwsforo me dwdeka diadromoys, dwdeka dromoys me vysmata ki entaseis forhtes me vysmata ki aeropeirates An htane h agkalia soy oash 8a soy ’ferna diskakia gia akroash sto liknisma ths ammoy stala h kardia moy ki h dipsasmenh moy psyxh stratos kai panw ths zwhs o aetos Oneira, oneira, floges makrines moy toy feygioy moy oneira ki agnwstes fwnes moy Koimhsoy esy ki egw 8a oneireyomai san hsyxos 8eos 8a ekporeyomai ap’ t’ aspro soy to xioni dixws sentoni sta nyxia toy kakoy th nyxta ayth ki o 8anatos lypatai na kryftei תודה לאנג'לו שתרגם (המתרגם מס'1 בארץ)

אלפטריה

New member
שלום לידידיי מסלוניקי הרחוקה

פשפשנו אני וחברותי בדף היומי ומה אנו מגלות? אבוי שוד ושבר עוד פעם גניבת זכויות יוצרים "במקרה" אותו השיר מתורגם אומנם עם "שינויים קלים" ברדיו המזיעים מה דעתכם ידידיי? מי העתיק ממי? תחשבו על זה לא מאמינים? הנה הטקסט אם היתה אדמתך מוכנה הייתי מכינה לך רחבת ריקודים מזרחן עם שניים עשר מבואות שניים עשר רעדים עם פלגים ומגברים ניידים עם עוצמות ושודדי אויר אם זרועותיך היו נווה מדבר הייתי מפיקה לך דיסקים לשמיעה טיפה הוא ליבי בתנועות של החול ונשמתי הצמאה היא צבא ונשר החיים מעל חלומות חלומות להבות רחוקים שלי חלומות בריחתי וקולות עלומים שלי תלך לישון ואני אחלום כמו אלוהים שקט אני אצא מהשלג הלבן שלך ללא סדין אל ציפורני הרוע בלילה הזה והמוות יתחרט להחבא נורא..נורא..הסיום אבל, תהנו! אבי ועד לביקורנו הבא שיהיה לכם הכל אחלה מאיתנו אלפטריה והסלוניקאיות

F a d i

New member
תודה תודה גרבובה ../images/Emo24.gif

תודה על המילים היפות שמח שאהבת את הפן האחר (ובכלל) של התכנית הלילה להשתמע

למעלה