קליק. האם זה חשוב?

הצילצול

New member
קליק. האם זה חשוב?

מה מושך אותם במישהו או במישהי מסויימת? צריך להיות קליק או לא?

בטח-

חייב להיות קליק, אם אין אותו אז מה ישאיר אותי איתה (פששש... משפט של נרקומן
)

seeyou

New member
זה לא חייב-../images/Emo11.gif-קליק זה כמו ניצוץ!

מניסיוני רוב הרומנים שהיו עם קליק היו סוהרים,טובים אך קצרים-כמו ניצוץ! יש דב אחר חשוב שזה כימיה...יותר מורכב מסתם קליק!

jessy19

New member
קליק

לדעתי קליק זה דבר חשוב במערכת יחסים ובקשרים רומנטיים כי בלעדי הקליק הזה אני לא אוכל להימשך לגמרי לבחור. מה מושך אותי בבחורים? חיוך, שיחה פעילה ולא יבשה, מישהו שמושך אותי הוא בד"כ מישהו שמסקרן אותי מצד אחד ומצד שני, מספר לי קצת על עצמו.

free soul

New member
הצילצול מדברת על קליק במובן של...

היופי... אתם חושבים שצריך ללכת כל הזמן על היופי? ולא להיתחשבן על האופי? לצאת איתו רק בגלל שהוא חתיך עולמי? לדעתי? אני הייתי כזאת ולמזלי השתנתי!
יש מישהו שאני מכירה
והוא הידיד הכי טוב שלי! באמת.. מעריך אותי מפה ועד הודעה חדשה.. הקליק שנוצר זה קרה אחריי הרבה זמן.. באמת.. אנחנו גם מתחברים ויש לנו את זה. והוא מאוד רוצה אותי כבר שנתיים פלוס שהוא אומר כמה שהוא רוצה אותי לקשר רציני. ואני? עדיין מהססת מסיבות אחרות שלא אכתוב פה..

ilana4ka

New member
--==אחלה שאלה==--

באמת אחלה שאלה. כי אני חושבת שה-דבר הכי חשוב,הוא בעצם ה-קליק. אם אין קליק-אין כלום. הבנאדם יכול להיות סופר כוסון, חכם,מצחיק,חמוד,אופי מדהים-אבל פשוט אין קליק. אז זה לא יילך,ונקודה. וזה קרה לי דווקא הרבה פעמים.

A n d r i a n a

New member
שאלה טיפשית..

ברור שצריך להיות את הקליק הראשוני הזה.. שדי בהתחלה מתבסס על מראה וכל זה.... ואח"כ הקליק הזה צריך להפך להיות משהו יותר רציני- חיבור. בלי הקליק הראשוני.. מן הסתם.. שלא יוצא כלום.. לדעתי

HyPeR SoNiC

New member
ברור!

אם אין קליק - אין משיכה. ואם אין משיכה - אין ליחסים חיים ורגש. ובלי חיים ורגש - אין יחסים

flowers girl

New member
כן זה חשוב..

אבל לא לגמרי. כלומר, אני לא חייבת קליק בתחילת יחסים עם מישהו.. אם זה בא עם הזמן, אין לי בעיה לחכות.. ו-הדבר הראשון שמושך אותי זה העיניים והשיער.. אבל לאט לאט אני מסתכלת על ה-כ-ל בכלליות.. זה בא אצלי במין דירוג.

../images/Emo99.gifקליק_@)$*%@#&

מאמינה שיש צורך ב"קליק" הראשוני הזה......... סוג של "אהבה ממבט ראשון".......הדעות חלוקות בנושא- לכן ניתן להגדיר "קליק" כ"מצרך" חשוב בתחילתו של קשר....

faith2

New member
אממ....

קליק חייב להיות...אם אין קליק בהתחלה אין משיכה.... מה אני מסתכלת על מישהו בדקה הראשונה שהעין שלי תופסת אותו? זה כמובן אף!! אף נורא חשוב לי!...אחריי זה שיניים ישרות, אחרי אחרי אחרי זה חיוך מקסים שבעצם מראה על אישיותו....ואחריי זה מסתכלים על העיניים- מה שנמצא בתוך
אבל זה בשניה הראשונה, אחריי זה מכירים את האישיות שגם היא דבר נורא חשוב...

yofi tofi

New member
ברור!!! אם אין קליק משמע זה לא משו

או במילים אחרות-אולי זה "לא זה"... אבל בדר"כ שיש קליק זה קליק שבא בהתחלה,אחרת זה לא קליק,משמע (כן,אני אוהבת את המילה הזו
) שקליק יכול להיות מילה נרדפת,אולי ברמה קטנה יותר, של 'אהבה ממבט ראשון'... בכללי,אני חושבת שקליק זה חשוב אבל אם זה לא בא אז לא צריך להרתע מהקשר,אולי בהמשך זה יהיה הרבה יותר טוב...

למעלה