קלישאות זה הכי

מיטללל

New member
קלישאות זה הכי ../images/Emo6.gif

בצהריים נפגשתי עם שתי חברות שלי אחת מהן נפרדה לא מזמן מחבר שלה והייתה מאוד מבואסת (אפילו הגלידה לא עודדה אותה
) ניסינו לשפר את מצב רוחה, ולא צלח, ואז החברה השניה התחילו להגיד לה כל מיני קלישאות כמו... "זה לטובה" וכאלה - מה שהוביל לצחוק מלא אוייצ של כולנו... (כל אחת וסיבתה היא
) בואו נעשה שרשור קלישאות ההכי מצחיקות ההכי מרגיזות וואללה- האלו שנכונות

דווקא הקטע של השפתיים שלהם

שנפתחות ונסגרות כדי לנשום ממש ממש ממש יכול לעניין.

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif אוי, אני קוראת לזה "כרטיסיות"

שונאת את הדברים האלה כשאני מבואסת..
מי ששווה את הדמעות שלך- לעולם לא יגרום לך לבכות
זה יעבור
תסתכלי על חצי הכוס המלאה
הפסד שלו (הטמטום בזה הוא כשזה לא קשור להפסד שלו בכלל, לדוגמא- אם את גמרת איתו)
הזמן מרפא
עד החתונה זה יעבור
הוא לא היה שווה את זה גם ככה
כנראה שזה לא נועד להיות
מחר יום חדש אני אחשוב אח"כ על עוד

AirHostess

New member
אוי

" הפסד שלו (הטמטום בזה הוא כשזה לא קשור להפסד שלו בכלל, לדוגמא- אם את גמרת איתו)" חחחחחחחחחחחחחחחחח זה כל כך נכון!

o0Invisible0o

New member
הכל לטובה.../images/Emo122.gif

לפעמים יוצא נכון ולפעמים לא, אבל אני חושבת שתלוי באיך שבוחרים להסתכל על המצב ועל מה שקורה אח"כ..

pain is MY love

New member
הקלישאה היחידה שנכונה

זה שכל מה שאמור לקרות קורה וגם אם זה כואב וקשה להבין את זה אחרי יום יומיים או שנה שנתיים מגלים שבעצם מזל שזה קרה לדעתי לכולנו יש איזושהי השגחה מלמעלה והיא מונעת מאיתנו ליפול כמו שאני נזרקתי באכזריות ע"י בחור שהייתי מאוהבת בו בטירוף והייתי בטוחה שזה סוף החיים שלי בייחוד כשהוא רכש לעצמו חברה חדשה כמה ימים אחרי שהוא אמר לי שהוא בכלל לא בנוי לקשר ובגלל זה הוא לא יכול להיות איתי. אז הכרתי את חבר שלו רק כדי לעצבן אותו ואולי אפילו לגרום לו לקנא ולחזור אליי והפלא ופלא אני והחבר כבר חצי שנה ביחד, אני מאוהבת בו יותר ממה שחשבתי שאני מסוגלת לאהוב והחברה של ההוא זרקה אותו קיבינימאט אחרי 3 חודשים וגרמה לו לסבול בדיוק כמו שאני סבלתי... אם זה לא נקרא "כל מה שאמור לקרות יקרה" אני לא יודעת מה זה... לדעתי לכל דבר יש סיבה. הקלישאה שהכי מעצבנת זה "הכל עובר עם הזמן" כי בדיוק באמצע הדיכאון הדבר האחרון שאני רוצה לשמוע זה שאני ארגיש ככה עוד הרבה זמן!!!

למעלה