קליתאוש!!!

סיאמית

New member
קליתאוש!!! ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif

ככה להודיע לנו כזו הודעה בתוך שירשור במעמקי הדף??? סקופ!!!!! מזל טוב!!! איזה יופי!!! איזו התרגשות... וואו!!! באיזה שבוע את??? מיד לספר לנו הכל!!! יש לנו פה כבר אוסף של הריוניות...
אנחנו ממש מתרבות כמו שפנים!!! יש לך שאלות? את צריכה המלצות? רק תגידי... אני כל כך שמחה בשבילך!!!!!

קליתאה

New member
כן זה באמת מדהים!!!

אני ממש בהתחלה - שבוע 5 ועייפה כ ל ה ז מ ן !!! עכשיו החלטתי לנסות ולשתות קצת קפה, כי אני לא מתפקדת ותביני, הייתי מכורה לקפה - ועכשיו אני ממש לא יכולה אפילו להריח אותו... האמת שאני ממש בעננים, חיכינו לתינוק הזה 3 שנים! בזמן טיפולי הפוריות, אמרתי לבעלי שלאחר הלידה, אני זאת שהולכת להפליק לקטן , אבל היום אני מוותרת... אני רוצה רק שיהיה בריא ועגלגל...

סיאמית

New member
העייפות...

tell me about it...!!! אבל זה עובר בשליש השני או לפחות משתפר מאוד
אני בטוחה שאת בעננים! איך לא??? ליטוף לבטנונה ותמשיכי לעדכן אותנו...

RomiVais

New member
../images/Emo65.gif וואו - גם אני פיספסתי ../images/Emo65.gif

קליתאה יקרה - המון המון המון מזל טוב!!! איזה יופי.......... אני כל כך שמחה!!
היית צריכה לפתוח הודעה ושירשור חדשים... שאף אחד לא יפספס!! אתן בהחלט מתרבות כמו שסיאמית כותבת......... זה נראה ממש מדבק בחבורה הזאת!!
שתפי אותנו בהכל......... אני באמת שמחה בשבילך!!! מאחלת לך את כל הטוב שבעולם וים של אושר מכל הלב רומי

רחלית

New member
מז"ט../images/Emo24.gif

לפי מצב העניינים כאן אפשר לחשוב שהריון מדבק - תזהרנה לכן!

RomiVais

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

באמת אומרים שזה מדבק.......

סיאמית

New member
זה מזכיר לי ../images/Emo13.gif

שלפני כמה ימים, היינו, ~א~ ואני בבית הדין הרבני כדי לעשות הצהרת אבהות שלו על ההריון שלי... יושבים להם 3 כפילים של אליהו הנביא על במה מאוד מוגבהת ושואלים אותנו שאלות בטון מאיים. למשל: "~א~, אתה יודע שכעת, אחרי שהצהרת שהילד/ה הוא/היא שלך אתה אחרי לו/לה ו...(כו´)". ~א~: "יודע-יודע, זה ממש בסדר מבחינתי". ~א~ הודיע לי שכשישאלו אותו את השאלה הזו הוא יגיד "כן! הילד הוא שלי" ויקרוץ בחשאי לרבי וגם יעביר לו פתק שיהיה כתוב עליו s.o.s... אבל הוא השתפן ברגע האחרון...
וטוב שכך!!!

Navva

New member
לוקחת עלי את "האשמה" בגאוה ../images/Emo95.gif

ראשית כל: קליתאה ! מזל טוב ענק מכל הלב! מעניין מה היתה ההשפעה של הט"נ בהתמודדות עם טיפולי הפוריות, והפוך? שנית! אני גאה להוביל, מאחר ובקרב החברים שלי ושל בעלי שיחייה אנחנו האחרונים שהפכו להורים. כמו כן שניינו בכורים, אבל קודם נהיינו דודים. שלישית מה דעתכם להיפגש? נאוה

אורית...2

New member
קליתאה...הברכות שלי למטה....../images/Emo49.gif

לא יודעת למה זה לא קפץ למעלה ...

Navva

New member
קליתאה ../images/Emo49.gif

איזה אומץ, לי לא היה אומץ לספר עד שבוע 12. אז המשך הריון קל וארוך. באשר לעיפות, היא תחלוף עם השליש הראשון, אני ממליצה להמעיט, ואם אפשר להימנע, מנהיגה בשליש הראשון. אני ההיתי מעורבת בתאונה, ולאחר מכן שמעתי שיש בסוס סטטיטי לכך שנשים בשליש הראשון להריון מעורבות בתאונות יותר מאשר כרגיל. אני רואה שאת משתתפת גם בפורום פוריות, את יכולה כבר לעלות כיתה לפרום הריון אחרי טיפולים. זהו גם בית חם. ממש כיף להמשיך עם אותם אנשים, גם עכשיןו אחרי הלידה. בקשר להתמודדות המשולבת של טרשת וטיפולי פירון את יכולה לכתוב לי מסר. אז שוב מזל טוב נאוה

לילית7

New member
מזל טוב גם ממני ../images/Emo140.gif

ושיהיה הרבה בהצלחה וכמו שכבר כתבו לך הבנות, ההרגשה תשתפר לקראת השליש השני והבחילות יעברו מעצמן. חשוב להקפיד לשתות הרבה, בעיקר עכשיו כשחם נו-רא, לנוח הרבה-הרבה, קצת-הרבה סבלנות ובוקר אחד תקומי וכל ההתחושות האלה יעלמו ותהיי כבר באמצע ההריון עם הרגשה הרבה יותר טובה

קליתאה

New member
תודה לכן על כל הברכות והאיחולים../images/Emo13.gif

אני בסוף אתחיל להאמין שאני ב ה ר י ו ן !!!! מקווה שהכל ימשיך בסדר נשיקות

למעלה