קלי במצעד גלגל"צ

Woogyman

New member
קלי במצעד גלגל"צ ../images/Emo110.gif

אני יודע שהשיר של קלי (Since You've Been Gone) נמצא בין האופציות להצבעה במצעד של גלגל"צ. יש למישהו מושג כמה שבועות הוא כבר במצעד? מה היו הדירוגים הקודמים שלו? משהו? תודה

ליאוריש

New member
אין לו דירוג עוד...הלינק להצבעה כאן

שם... אבל אנשים תצביעו לקלי כמה שיותר שתיכנס לטופ 20 ואז לטופ 10 ואז למקום הראשון. בלינק ל

14מתן

New member
כן ../images/Emo45.gif

זה לוקח בדיוק 2 דקות וזה למטרה טובה
ואם אתם לא מכירים אתם מוזמנים כמובן להוריד את השיר Kelly Clarkson - Since U Been Gone

purple rain2

New member
הוא ממש חדש שם

לפי דעתי הכניסו אותו לרשימה רק השבוע... הצרה היא שהוא לא נכנס לפלייליסט אז הסיכוי שאשכרה נשמע אותו במצעד קלוש...
מה גם שמי שלא צופה באיידול בארץ לא מכיר אותה... אני כמובן הצבעתי

Woogyman

New member
שכולם יצביעו! ../images/Emo110.gif

נקווה שסוף סוף יכירו כאן אותה קצת... (אמרו לי, אגב, שהשיר מושמע דווקא דיי הרבה).

שניש

New member
לא יודעת בקשר לגלגל"צ..../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

אבל זה שיר מעולה

Juliann

New member
כל מעריצי איידול לכו להצביע !!!!!!!

עד שסוף סוף מתייחסים לאיזשהו איידול לדעתי כולם צריכים לבזבז דקה מזמנם ולהצביע לקלי קלארקסון וזה לא משנה אם אתם מעריצים או לא! זה רק יוכיח שגם יוצאי איידול יכולים להצליח ברמה בינלאומית! אז קדימה, מה אתם עושים פה? לכו להצביע!

Fairywitch

New member
שכנעת אותי../images/Emo70.gif הצבעתי../images/Emo70.gif אבל...

אני לא מכירה את שאר השירים בכלל
הצבעתי סתם...
נו, שיהיה... העיקר הצבעתי לקלי

Woogyman

New member
מישהו שמע? ../images/Emo110.gif

יכול להיות שקלי באמת מקום שלישי? פתחתי את המצעד באמצע השיר שלה, ואחריו פרסמו את מקומות ראשון ושני... זה אומר שהיא שלישית?

bigmomentom

New member
רגע

קלי מקום שלישי? איזה יופי! ב"ה בשבוע הבא נעלה אותה למקום ראשון! מי החוצפנים שעקפו אותה?

מקום שני אין לי מושג..

מקום ראשון קולדפליי- תהרגי אותי אבל השיר הזה ממש לא משהו... ובכלל כל השירים שלהם נשמעים לי אותו דבר... חוץ מקלוקס. ןכרגיל רק אצלנו בארץ,SINCE U'VE BEEN GONE , מגיע אחרי חרישות מפה ועד יוון הקדושה!!! אני מהמרת שעד ינואר 2006 ביהיינד דיס הייזל אייז [ אין לי כח לעבור לאנגלית ] יגיע לגלגל"צ..

למעלה