קללות

ebony

New member
קללות

אני יודעת שזה ממש לא פוליטיקלי קורקט אבל הן נמצאות שם.... אין מה לעשות. המון פעמים ברגעים קטני םשל משבר עבר במוחי הרעיון פשוט לקלל את אלה שכל כך מכאיבים לי (כן זה אני שנותנת להם להכאיב לי אבל גם אני אנושית בסופו של דבר ). אז חשבתי על זה המון פעמים, שיחקתי במחשבה הזאת לפחות. מה דעתכם על זה
יצא לכם
והאם יש לכם רעיונות מעניינים בנושא
לא לחשים אלה רק רעיונות הלחשים יכתבו לבד בעת הצורך, רק מחפשת השראה כדי להעביר אותה בתוך הראש ולהתענג עליה קצת. חן

אני משתדלת ממש לא לקלל

הקללה היחידה שבאמת תצא מפי זה:"כוסאמק" או "ראבק" החביבה עלי עד מאוד. אני פשוט מאמינה שלמילים יש כוח עז ועצום, ואם נזהרים במילים, דברים טובים יכולים לקרות, חוצ מזה, על מה כל העצבים? סתם קארמה רעה(ועושה קמטים!)

Inna Tamir

New member
קללות - ממש לא כדאי

הי, חן! אני מבינה שאת מדברת ממקום של כאב ולבי איתך, אבל אני ממש לא הייתי ממליצה לך להטיל קללות על אלה שפוגעים בך. זה ממש לא הפתרון. קודם כל, תאמיני לי שזה אולי יביא הקלה רגעית, אבל זה ממש לא יגרום לך להרגיש יותר טוב, וזה לא יפחית את הכאב. יש עיקרון בייקום שאומר שכל מה שאנחנו שולחים החוצה חוזר אלינו בסופו של דבר. כל מה שאת מאחלת לאחרים בסופו של דבר יפגע בך. כשאת נכנסת למעגל של שנאה, קשה לצאת מזה אחר כך. אני לא מכירה את הסיפור שלך, אז קשה לי לתת לך פתרונות מדויקים, אבל תנסי לשלוח אור ואהבה למקום החשוך בחיים שלך. אם יש לך אפשרות להתרחק מהאנשים שפוגעים בך - עשי זאת. אם לא - פשוט תנסי להגן על עצמך. תדמייני שיש סביבך מעטפת כחולה בכל פעם שאת נמצאת ליד האנשים שפוגעים בך. תנסי להקטין את ההשפעה של הדברים שהאנשים האלה אומרים או עושים. אחרי הכל, את יודעת מה את שווה וזה לא צריך להיות תלוי במה שאנשים אחרים אומרים. ותנסי לסלוח להם ולשלוח להם אהבה. למרות מה שהם עושים. כשהם יראו שהם לא מצליחים לפגוע בך יותר, הם יפסיוק לנסות. ותשמרי על עצמך בהרבה אור ואהבה, אינה

ebony

New member
אני לא מכוונת לקלל אף אחד.....

רק רציתי לפתוח דיון על העיניין למה אנשים לא קוראים עד הסוף......

Swicca

New member
תקללו כמה שאתם רוצים..

חחח, לזרוק אנרגיה שלילית לאוויר או לאסוף אותה בכדור של כוונות ולהעיף לכיוון מישהו לא יהרוס לו או לה את החיים. אז לא לדאוג. :p רעיונות? ארממ.. אימפוטנציה, זיהום בשחלות.. לא חסר. XD

MaaYan B23

New member
יש איזון לוגי בכל הקושר לשאלתך.

למאג טוב שיכול "לקלל" בצורה טובה, יש סבלנות, שליטה על כעסים ובכלל שליטה על כשפים כאלו או אחרים וכל אלו נובעים מן הסתם עצם יצירת הכישוף עצמו שדורש ריכוז ורמת מוכנות מסויימת. כאשר המאג יוצא מכליו בצורה כ"כ משמעותית, כנראה שזה משהו שבאמת שווה "לקלל" אותו ועל כן אני מוצא את עצמי סומך עליו במידה כלשהי שיעשה את הנכון לראות עיניו. רק אזכיר שוב, אם הקללה באה ממקום של כעס ואי שליטה בעצבים, עדיף ללכת לדפוק את הראש בקיר כמה פעמים ושהדבר האחרון שיהיה זה לקלל מישהו. רק לאחר הרגעות כדאי לחשוב פעם ופעמיים על זה.

mb3inh

New member
אני מספר פעמים קיללתי

אינני מצר על כך אבל עכשיו אני יודע שסביר ואני כבר לא "אטיל" קללות. ללמדתי מן העבר הזה שלעיתים עדיף להבליג.

gwizard

New member
לכל דבר יש שני צדדים

כך גם למאגיה. אפשר לרפא איתה ואפשר לקלל איתה ושני השימושים לגיטימיים בעיני. למה לגיטימיים ? כי אני מאמין בצורך באיזון בכל דבר. אי אפשר לחיות בצורה מאוזנת רק עם אור ואהבה. לפעמים צריך גם אפלה ושנאה. אגב, למי שתוהה איך אני בתור וויקאני מציג דעה כל כך קונטרוברסלית....בואו רק נאמר כי התבגרתי מעט. כך שלדעתי תקללי חופשי, רק שימי לב מה את עושה ולמי כי לכל פעולה יש תוצאה ויכול להיות כי ההשלכות של פעולותיך לא יהיו לרוחך. רצוי לעשות קצת דיוינציה לפני פעולות ושימי לב כי ברגע שאת מבצעת אינטראקציה עם יישות (אדם, חיה, אבן וכ"ו) אחרת את יוצרת קשר אנרגטי בינך לבין האחר. הקשר פועל בשני הכיוונים. קסטנדה כתב על זה ותיאר את זה כרשת בוהקת, בודהיסטים קוראים לזה קארמה (אם כי המושג עוות בצורה נוראית במערב), ויקאנים קוראים לזה חוק השילוש ואני קורה לזה חוק ההחזרה (יש לינק למאמר בפורום). הקשרים נוצרים ברמה האסטראלית אם מדובר בקללות בעלות אופי רגשי (נקמה וכ"ו), מנטאלית אם מדובר בזימון או כל דבר אחר הקשור בפעולה מחשבתית (כולל שיחה רגילה כגון מה שאנו מנהלים עכשיו) ורוחנית אם מדובר בריפוי כדוגמת רייקי. ניתן לחתוך את הקשר אך מידת הצלחתך קשורה באופן ישיר למיומנותך המאגית וכמה קרדיט צברת אצל האל/ה החביבים עליך

gwizard

New member
תוספת

דוגמה נהדרת לטקס התרת קשרים היא......יום כיפור. כמובן שזה מצליח רק אם הבן אדם באמת מאמין ומתפלל מהלב ולא כי הוא כבש חסרת שכל וככה לימדו אותו מילדות.

A r j u n a

New member
נשמע תמוה משהו

ואני חשבתי לתומי שמאגיה היא מדע ולא אמונה מעניין אם תרגיל במתמטיקה יצליח רק אם אני אאמין שהוא יצליח ולא כי לימדו אותי כמו כבש או זה או שאתה לא כלכך יודע על מה אתה מדבר

SVS1

New member
המממ....

מאגיה, זה משהו ממש לא מוגדר. יש כאלו ש*רואים* בזה כמדע, יש כאלה ש*רואים* בזה אמונה. אבל רק אלו שמיישמים אותה כדרך חיים, באמת מבינים בנושא. זה לא מוגדר, שאף אחד לא יגדיר לך את זה, אתה מגדיר את זה לעצמך אחרי שיישמת אותה כדרך חיים של ממש. נ.ב - ברור שצריך אמונה. זה מאגיה. יש מדע אחר שיש לו רק הוכחות וללא אמונה, זה נקרא פיזיקה, מתמטיקה, כימיה וכו'. וחוץ מזה גם החלוצים הגדולים ביותר של המדעים הללו לא הפסיקו לחקור רק בגלל שהם נכשלו כמה פעמים, הם האמינו שההשערות שלהם עובדות. הייתה להם אמונה.

A r j u n a

New member
יפה- צודק בהחלט

לעתים אני שואל בסגנון מתגרה משהו אבל זה רק כדי לבחון את העומד מולי בטח שלא כדי להעליב כעת רק אשאל, מה לדעתך החלק של האמונה במאגיה - 10% 50% 70% איך זה עובד לדעתך?

gwizard

New member
מעניין

בתור מישהו שלא מזמן ביקש ממני ייעוץ מאגי במסרים אני תוהה כמה אתה בכלל יודע על מאגיה. מחיפוש פשוט בפורום רואים בבירור כי ההודעה הראשונה שלך (תחת ניק נוכחי) נכתבה בפורום מדיטציה ושם אתה מזדהה כתלמיד ב"ס ליוגה. בין יוגה למאגיה יש קשר קלוש בלבד ברמה של גם זה וגם זה צריך לתרגל הרבה זמן. אחרי זה רואים שאתה מציין כי פתאום יש לך כמה וכמה תוארי מסטר ביניהם ברייקי. מעניין שזה קרה תוך חודשים ספורים. אתה בטח סופרמן או לחילופין ג'אסטין מס' 2. אז מה אתה באמת יודע על מאגיה (לא פילוסופיה) שאתה מזלזל במה שאני אומר ? מה עשית בחייך בתחום המאגיה ? כמה שנים למדת מאגיה ? לפי איזו שיטה למדת מאגיה ?

SVS1

New member
תלמד לתקן, בייחוד אדם כמוך!

ובתור אדם שיש לו מוניטין כזה גדול בקהילה אתה מנהג כמו ילד קטן. לא מספיק שאתה מתנשא עליו כשאתה אומר "ביקשת ממני ייעוץ", אח"כ אתה מזלזל בכל מה שהוא מציג ועוד לאחר מכן אתה מנסה לוודא את תחומי הידע שלו. זה טוב מאוד שיש לך ידע, אבל אתה נמצא בקהילה שהידע של אנשיה הוא דל, ואלו שיש להם ידע, מספרם דל. אז יחסית אתה מישהו שמחזיקים ממנו.. פה. אם נעלבת מדבריו זו באמת לא דרך לענות, כמו ילד קטן שלא רוצה שינצחו אותו. קצת ענווה, זה מקום ללמוד פה, יש דרך אחרת לתקן אדם חוץ מלנסות ולעלות עליו. אשמח לקבל תיקון - אבל קורס רייקי כולל כמה מפגשים שאת תדירותם (תלוי בקורס) אתה קובע. בהחלט אפשר להגיע למאסטר רייקי בכמה חודשים. הדרך למאגיה מתחילה במוחו ונפשו של האדם. לפני כל הצמחים והשרביטים, אדם צריך להגיע ליכולות מסויימות בדעתו, בריכוזו, ברצונותיו ובאמונתו. היכולת להשקיט את הנפש והמחשבות הן הדבר הבסיסי ביותר ב"מאגיה". ואת זה בדיוק היוגה עושה. אם היכולות האלו לא קיימות אצלך ולא חשבת על לפתח אותם. אי אפשר להגיע רחוק, שלא לדבר על הארה ונגיעה בבריאה, שזה הדבר שגם היוגה וגם המאגיה שואפים!

gwizard

New member
אוי מוניטין

לא זכור לי שאי פעם טענתי להיות גורו (מושג שאני לא אוהב) או מישהו בעל סמכות. אני מציע את דעותי והשקפותי לכל המבקש לקבל וזהו. אם יצא לי מוניטין מסויים אז זה לא קרה כי ביקשתי אותו אלא כי אנשים צעירים מתרשמים בקלות. אם כבר, אז המוניטין שיצא לי (ובצדק) הוא של מניאק שלא שם קצוץ על אף אחד וזה בדיוק מה שאני. הגישה שלי לאנשים מאוד פשוטה. מה שאתה עושה לי אתה מקבל חזרה. אם אתה נחמד - אני אהיה נחמד. אם אתה מעצבן אותי אז צפה פגיעה. קהילה זה אוסף אנשים בעלי עניין משותף וקשר אישי ביניהם. מכיוון שרוב האנשים הקבועים בפורום אין ביניהם קשר אישי אז אין לנו שום קהילה. ישנם די הרבה אנשים בארץ בעלי ידע וניסיון בכל מיני תחומים "רוחניים", הרוב לא נמצאים כאן בפורום כי הם לא רוצים להתעסק עם: ילדים, חולי נפש, סוציאופטים ואנשים שלא מוכנים לנקוף אצבע כדי לעזור לעצמם. ענווה ? האם אני צריך להפנות את הלחי השנייה כדי שתחשיב אותי לענווה ? מצטער, אני לא נוצרי. אם משהו או מישהו מפריעים לי אני אנקוט בצעדים. מה הפואנטה בללמוד מאגיה אם לא עושים איתה כלום ? רייקי יש הרבה סוגים. אני הולך לפי הרייקי המערבי המסורתי כאשר השאיפה היא ללמוד את היפני המסורתי. לפי היפני, רייקי 1 לבדו לומדים במשך שנתיים. במערב התוכן של הלימודים הרבה הרבה יותר קצר. לדוגמה, לרוב לא ילמדו אותך למדוט או מה זה צ'אקרות, מרידיאנים וכ"ו או אנטומיה (נושא גדול בפני עצמו). את כל הדברים הללו ויותר מלמדים ביפן. רייקי מסטר זה הרבה יותר מתואר. להיות מסטר פירושו להיות מנהיג, מורה וסמכות. כדי להיות לאלו לא מספיק לעבור קורס מסכן של חודש-חודשיים וללמוד סמל אחד ושלושה חניכות. אגב, אני לא חושב כי מאגיה שואפת להגיע להארה. מאגיה מאפשרת לך להגשים את רצונותיך במציאותך וזהו. מה שאתה עושה עם זה (או לא עושה) לחלוטין תלוי בך ואין שום מטרה מוצהרת למאגיה, בדיוק כמו שאין שום מטרה מוצהרת לעצם העבודה שאתה חי. למה אתה חי ? רק אתה מחליט.

A r j u n a

New member
svs

במקומך הייתי קורא בתשומת לב מרבית, שוב, את דבריך, ואת התשובה שקיבלת להם לצערי הטעות לא אצלו, הטעות אצלך והיא די פשוטה למעשה ואפילו נפוצה מוניטין... בקיאות מסויימת בתחום מסויים - איננה מצביעה בהכרח על רמת התפתחות, בכלל, או רוחנית - בפרט. גם לא על מיומנות כלשהי בביצוע. ומבחינתי, למרות שאינני חושב שזו מהותו האמיתית - זה בסדר כל אדם זכאי להגדיר עצמו איך שהוא רוצה הוא מגדיר עצמו כמניאק שלא שם על אף אחד - זכותו גם אם יגדיר עצמו בצורה בוטה עוד יותר וישתמש במילים גסות עוד יותר...
ואני אכבד זכותו זאת, אחרי הכל, מה אכפת לי איך הוא מגדיר את עצמו כאילו... מה?... "ילד קטן שלא רוצה שינצחו אותו" - כך רשמת? ואני שואל - כאשר יש לך עסק עם אדם שעונה לך על שאלה מקצועית מתוך מקום כזה, כיצד אתה יכול ליחס לתשובתו ערך אובייקטיבי?

למעלה