קללת הבדואית....ואולי לא הכל אמונות טפלות

TAINTED SAINT

New member
קללת הבדואית....ואולי לא הכל אמונות טפלות ../images/Emo35.gif

במהלך הטיול בדרום פגשנו אדם בכסא גלגלים באחד הצמתים שניסה למכור לנו דגלים ליום העצמאות,קנינו כמה מתוך רחמים,ואז הוא גרם לנו לחנות בצד והתחנן שניקח אותו עמנו מבאר שבע. לטענתו הייתה לו לפני שנים מאהבת בדואית צעירה,וכשהוריה גילו את הרומן האסור הם הטילו על אחייה לרצוח אותה.לטענתו מאז שנרצחה [לפני למעלה מעשרים שנה עברו לדבריו מאז הרצח],רוחה פוקדת אותו בלילות ומקללת אותו על שלא הציל אותה מידי אחיה ! לדבריו מאז היה מעורב שוב ושוב בתאונות בגלל הקללות שלה,אושפז בבתי חולים על סף מוות כתריסר פעמים,איבד את יכולת ההליכה,את כוח הגברא ואת חוש הריח והטעם.לדבריו [בשלב זה הוא בכה מרות מולנו],הוא ניסה לשלוח יד בנפשו מספר פעמים,אך היא מצילה אותו ממוות כל פעם על מנת שימשיך לסבול ! היינו מופתעים מהסיפור,ואף רחמנו על האומלל,אך החלטנו שלא לקחתו עמנו ברכב משום שכל הזמן התגרד...ואף עלה ממנו ריח לא נעים...כשנפרדנו ממנו הוא נותר בוכה לצד הכביש,וכל הדרך התביישנו בכך שלא עזרנו לו. האם ישנם אחרים כאן המכירים מקרים דומים הקשורים לקללות של רוחות בדואיות ? TAINTED SAINT

קללות בדואיות קטן עלינו אחרי.........

הקללות של הערפדה מבני ברק!!!!!!!!!!! אתה ראית לבד מה נהייה ממני בגלל הקללות שלה ! אם אתם רוצים סיפור מקפיא דם באמת תישאלו כאלו שהוטלו עליהם קללות על ידי נשותיהם-לשעבר הבנות-ברקיות ! שום לחש ושום קמיעות לא עוזרים-רק שיחה בשלישיה עם עורכי הדין שלהן-אני הברטה שלי ועורך הדין....ברטה 9 מ"מ ממש טוב להסרת קללות ! גם מבהיר כוונות בלי מילים מיותרות !!! חוסך שעות של ויכוחים !!! וההוא מבאר שבע נישמע לי כמו עוד אלכוהוליסט\נרקומן צמתים מצוי-מה היה הריח הלא נעים שעלה ממנו ? עראק זול ב12 ש"ח לבקבוק?!

מהמעט הידוע לי...

קללות בדואיות נוטות לדמות לקללות צועניות-מהרגע שהוטלו-כמעט ולא ניתן לבטלן. כל שכן כאשר הקללה הוטלה על ידי נערה טרם מותה-או אף אחריו ! קללות של נידונים למוות אמורות להתגשם בדרכים נוראיות-אני חושב שבזה בערך מסתכם הידע שלי בקללות מסוג זה-לקדוש ידע נרחב ביותר בקללות-לבטח יוסיף בהמשך השרשור. כאן תם זמני עמכם-צריך להתקלח ולהתכונן לצאת-הליידי אוספת אותי בעוד חצי שעה. המשך ערב מהנה וסיוטים מחרידים לכולם !

סויה 1

New member
על מנת להסיר קללות מתים מומלץ ../images/Emo129.gif../images/Emo63.gif

לבצע טכס גרוש שדים ,או תפילה מיוחדת שתשחרר את הנשמה האומללה מהמצב בו היא תקועה, נמכונה "לימבו".במצב זה תקועות נשמות מתאבדים נרצחים ואנשים אחריםשמתו מוות לא טבעי לפני זמנם.

TAINTED SAINT

New member
אהובתי,הכנסיה הקאתולית תאמץ אותך באהבה ../images/Emo70.gif

אם תרצי ותתאמצי מעט,עוד תהיי האפיפיורית הראשונה,אופס-סליחה,השנייה
כן יקירתי,מסתבר שהייתה אישה שישבה על "הכס הקדוש",אך כמו שכתוב בכתבי הקודש,"נשים הן קלות דעת ופוחזות...כלים חלשים..",אף אותה מתחזה לא עמדה בפיתוי והשתרללה לה עד שנכנסה להריון מאחד הכמרים ונרצחה..... המושג "לימבו" הינו קאתולי ביסודו,מצב של "לא כאן,ולא שם",בו הנשמה האומללה תקועה לה כאן,בין עדן ושאול,ללא יכולת להגיע אל המקום הממתין לה באחד מהם.אף הסיפור הקלאסי "הדיבוק" דן בנושא,אך אין על הקאתולים כשזה מגיע להצלת וחילוץ נשמות,נו,טוב,גם הפראנציסקאנים לא טומנים ידם בצלחת....ואנא אל תתבלבלי עם "מגרש השדים" והמשכיו,שם יש שד הנכנס וצריך להוציאו,לא רוח. אם לא ידעת,רוב הבתים הרדופים ב
ארעו בהם מעשי רצח,אם את רוצה לראות מספר סרטים לא רעים בנושא הייתי ממליץ לך על "הקוראת בקלפים","גוטיקה"[עם האלי ברי],וכמובן "ביטלג'ויס" הבלתי נשכח [עם ג'ינה דיוויס והקלפטומאנית ההיא שאף פעם אינני מצליח לזכור את שמה...
].יש גם את הסרט עם גרושתו של ברוס ויליס ופטריק סוויזי-"רוח רפאים"-זול ורומאנטי מדי לטעמי,לפחות וופי מופיעה שם לכמה דקות...וכמעט ושכחתי-"האחרים" עם ניקול קידמן,לבעלי היכולת לסבול את נוכחותה על המסך למשך סרט שלם... צפיה מהנה TAINTED SAINT

למעלה