קללת הצלילות

ענתי44

New member
קללת הצלילות../images/Emo14.gif

אתמול היה לאמא יום צלול. היא תקשרה ואפילו הצליחה לומר לי שלא נוח לה לשבת על מושג ההגבהה בשירותים.מצד שני היה לה גם יום של חוסר שליטה מוגבר על הסוגרים.בצהרים כשחזרה, ראיתי אחרי זמן קצר שמכנסיה רטובים לגמרי. הושבתי אותה בשירותים ואז גילינו שהיה לה שוב שלשול.הגבתי לכך בשיא הרוגע. והיא ביקשה ממני לשיר לה שירים כשהיא בשירותים. שרתי לה את השיר החדש שלמדתי ביציע "אני הולך אחרי הסמל, אחרי הסמל האדום", כשתפקידה לומר אדום.היא מאוד אוהבת את זה. ואז כשעזרתי לה לקום ולקחת אותה לניקוי במיטתה.( כשאין לה כוח להכנס למקלחת אנחנו מתקלחים במיטה כמו בבית חולים) היא החלה לרעוד ולבכות כל כך חזק. נבהלתי. חששתי שהכאבתי לה באיזה דבר. ואז היא אמרה לי שהיא חשה מושפלת שהיא עושה על עצמה. כל כך צבט לי הלב. נשכבתי לידה וחיבקתי אותה.שתינו בכינו. ואז ניגבתי אותה באהבה ועדינות וכשהיא נרדמה רגועה ונקייה, והיא נשארה עם המטפלת, יצאתי לקנות לשבת. התיישבתי על ספסל ברחוב והתחלתי לבכות.איזה מזל שהיא לא זכרה כלום כעבור חצי שעה כשהתעוררה, וחייכה את חיוכה המאיר את חשכת ליבי. והבוקר כשהתעוררה נינוחה, כשהושבתי אותה בכסא הגלגלים היא התנשמה בהקלה ואמרה לי " אוי סחטת אותי" (התכוונה לפחד שלה כשמעבירים אותה מכסא לכסא, שגורם לה להאחז ולהזרק לריצפה) הלימון הסחוט הכי מתוק שאני מכירה. שבת שלום לכולם.

zs1957

New member
ענתי יש לך אמא מקסימה

אמא שלך מודעת למצבה ומרגישה את תחושותייך למרות המצב המתקדם של המחלה. תהני ממה שעוד נשאר. אני מאחלת לך גם הנאות אחרות והרבה בריאות. שבת שלום, זהבה שחם

ענתי44

New member
כן אמא שלי מקסימה

אני מנסה למצות כל רגע בחברתה. אחד הסיבות שאני רוצה שאני, ולא עובדת, תשכיב אותה לישון עם הרבה חיבוקים, ותחכה איתה בבוקר להסעה ובינתיים נסתכל על פרח חדש שפרח ונאזין לשירת הציפורים, ולראות את השמש בין עיניה של אמא. אני רוצה לספר על עוד מקסימה אחת. אחת מחברותיי הטובות שהיא היתה כמו בת לאמא, ילדיה כנכדים לאמא ( כששאלו אותם כמה סבתות יש לכם אמרו 3) שקצת נעלמה בהתחלה, ואותה לנוכח נסיבות מובנות הבנתי, וחזרה להיות חלק בחיינו. לא ישנה כל הלילה כי התינוק שלה הרגיש לא טוב, בישלה לשבת,והשאירה בצהריים את ארבעת הילדים ילד אחד לא מתפקד והשאר קטנים לבעלה ובאה לעזור לי. לצבוע לאמא את השיער ולקלח אותה לכבוד יום הולדתה של אמא ביום ראשון.ואחר כך חזרה כדי לקלח ארבעה ילדים. פשוט מרגשת המחווה שלה.

zs1957

New member
מזל טוב ליום הולדתה של אמך

שתמשיך להקסים אותך שתהיה תמיד שמחה ועליזה. הרבה בריאות וכל טוב. זהבה שחם

mitzipitzi1

New member
ענת, את מרגשת אותי בכל פעם מחדש.

תהיי חזקה ותמשיכי לאהוב את אמא. אתי

ענתי44

New member
תודה../images/Emo140.gif

איזה מין שלווה של שבת אנחנו שתינו עוברות. רק אמא ואני.

למעלה