קללת הרב

אנגסטרם

New member
קללת הרב

הרופא אמר שלדעתו אני אלד ב-24 שעות הקרובות. זה היה ביום שישי בבוקר. הבעל מת מפחד שאני אלד בשבת. אמנם בשביל היולדת מותר לעשות הכל (ליולדת מותר גם לאכול צ'יזבורגר ביום כיפור) אבל אחרי שמורידים אותה מהאוטו, הפריווילגיות נעלמות ולכבות אוטו בשבת אסור, ואם אתה מגיע למצב שבו אתה צריך להתלבט בין להשאיר אשה ללדת בלי בעלה או להשאיר רכב דולק לחסדי הגנבים, אז אתה עלול למצוא את עצמך נפרד מאשה או מ-35 אלף שקלים. התלבטות קשה. אז הוא מתקשר לרב, לשאול מה עושים אם יולדים בשבת. ואיך מצליחים לשמור על יחסים טובים עם האשה בלי להתגרש מ- 35 אלף. הרב מסביר וגם נותן ברכה שלא אלד בשבת (הבעל טוען שהרב ידוע בהצלחת הברכות שלו, והראיה היא שפעם אחת הברכה הצליחה). אז לא ילדתי בשבת. במוצ"ש בלילה יש צירים. כואבים נורא אבל לא מרשמים מספיק בשביל לרוץ לבית חולים. עכשיו אין כלום. אני חושדת שהברכה של הרב נתקעה ואני עלולה להשאר לנצח עם תינוק תקוע בבטן.

יו ../images/Emo12.gif

איזה יופי!!!!! בהצלחה עם הצירים!
לשים מגבת באוטו. אלא אם כן את רוצה להסתכסך עם בעלך במידה וירדו לך המים באוטו...

סוודרית

New member
חחחח !

אוהבת אותך ! אנג'י יו אני מתרגשת זה אוטוטו מגיעעעעעעעעעעעעעעע

יצורה

New member
תגידי תודה

ככה תוכלי לאכול בשביל שניים לנצח! >יצו', חשיבה חיובית בע"מ<

את יודעת ש

אם תלדי היום תזכרי אותי לנצח?ולא כי הניק שלי הוא עדן לנצח אלא כי נולדתי היום [ לפני 22 שנה בערך].. אז יאללה יש לך זמן עד חצות ונחגוג ביחד. בהצלחה בלידה}{

בעצם, למה זה רע??

נכון זה קצת לא נוח, בגלל הגודל אבל תחשבי על ההטבות - מותר לעשות הכל בשביל היולדת, לרוץ להביא אוכל, לפנק וכו' ומעבר לזה, אין את כל הצרחות, חוסר השינה, התעסקות נון סטופ עם פיפי וקקי... לדעתי, תשארי אותו בבטן.
<לידה קלה מותק!! ומהירה :)>

למעלה