קללת ה-cahout

milor77

New member
קללת ה-cahout

לפני כמה שבועות משכתי $900 מ-FullTilt והשארתי לי $300 להמשיך לשחק מאז פשוט היו לי את הבד ביטים של הלייף. כמה הפסדים עם AA ו-KK, הפסד עם פלאש לפלאש גבוה יותר. השיא הגיע לפני כמה ימים עם הפסד של $120 עם פול האוס לסטרייט פלאש!! אני מתחיל להאמין שקללת ה-cashout אכן קיימת עם $70 שנשארו בחשבוןאני בסוף יצטרך להשיג עוד $50 חינם דרך חידון הפוקר (זה יהיה בחדר פוקר אחר כי אי אפשר לקבל $50 מהחידון באותו חדר פוקר אבל אולי זה יעזור להוריד את הקללה) מי שלא מכיר את החידון הנה הלינק למדריך פוקר חינם

adi cb14

New member
נכוןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!! אני הגעתי ל1000 דולר

למשוך היו כמה בעיות שלחתי מייל ובנתיים המשכתי לשחק והיו לי את הבד ביטים של החיים!!! הפסדתי עם פולהאוסים ואסים והכל הכל הכל!! הפסדתי את הכל בלי שהצלחתי להוציא!

sharon0374

New member
גם לי!!!

כןןןןן גם לי זה קרה השבוע!!! הוצאתי את הכסף (מכרתי אותו) והשארתי לעצמי 300 דולר - ואת כולם הפסדתי...!!! מאז הספקתי להפסיד עוד 150 דולר!!! פשוט לא יאמן עם איזה ידיים הפסדתי דברים לא מהעולם הזה ואני משחקת בפוקרסטארס - כבר חשבתי לעבור לפולטילט אבל אם גם שם זה קורה אז אבוד לנו חחחח מעצבן ומבאס

זונע

New member
הכל מכור בכל אתר

אתמול אני משחק בטורניר על כסף קטן...הייתי שורט סטאק, העליתי עם KJ אוף-סוט ורק אחד השווה לי. פלופ 273, בדיוק הזמן ללכת אול אין...הבנאדם משווה לי עם פאקינג 58 טרן 6, ריבר 9...

sharon0374

New member
נוו הנה דוגמא מעכשיו

אס אס מול אס מלך פלופ = מלך תשע תשע טרן = מלכה ריבר = מלך!!!!! לא תחטפו עצבים???

למעלה