קלמנטינות מיותמות מצאו בית....
קלמנטינות מיותמות מצאו בית....ו clcl [מצורף קובץ jpg] ו 09:42 | 21/12/07 בשבוע שעבר קניתי קלמנטינות.... לא ממש טעימות אז כעת גאלתי אותן מבדידותן והכנתי עוגת מיץ קלמנטינות עם נגיעות שוקולד מריר תבנית קפיצית 26 6 ביצים - מופרדות כוס ורבע סוכר כוס וחצי קמח 1 שקיק אבקת אפיה 2 כפות שמן כוס וחצי מיץ קלמנטינות סחוט טרי 100 גרם שוקולד מריר קצוץ (בעזרת סכין) להקציף החלבונים לקצף גמיש אך יציב - להוסיף הסוכר בהדרגה. בעזרת מרית להבליע את החלמונים בתנועות קיפול עדינות. להוסיף הקמח ואבקת האפייה ולהבליע בתנועות קיפול לא אגרסיביות. להוסיף את השמן ושוב להבליעו במסה. להוסיף את מיץ הקלמנטינות - לא בבת אחת - חצי כמות.... להבליע ואח"כ את המחצית השניה. להוסיף את השוקולד ושוב להבליעו במסה. ליצוק לתבנית משומנת ומקומת... להעביר לתנור שחומם מראש לטמפ' בינונית ולאפות כ- 50 דקות (אפשר לבדוק עם קיסם או לבדוק שהדפנות מתרחקות מהדפנות). להוציא מהתנור ומייד להעביר/לשחרר סכין סביב העוגה. לצנן.... לאחר הצינון המוחלט אפשר לפדר באבקת סוכר. לאחר האפייה אעביר את תמונת העוגה המוכנה. מקור: עצמי
קלמנטינות מיותמות מצאו בית....ו clcl [מצורף קובץ jpg] ו 09:42 | 21/12/07 בשבוע שעבר קניתי קלמנטינות.... לא ממש טעימות אז כעת גאלתי אותן מבדידותן והכנתי עוגת מיץ קלמנטינות עם נגיעות שוקולד מריר תבנית קפיצית 26 6 ביצים - מופרדות כוס ורבע סוכר כוס וחצי קמח 1 שקיק אבקת אפיה 2 כפות שמן כוס וחצי מיץ קלמנטינות סחוט טרי 100 גרם שוקולד מריר קצוץ (בעזרת סכין) להקציף החלבונים לקצף גמיש אך יציב - להוסיף הסוכר בהדרגה. בעזרת מרית להבליע את החלמונים בתנועות קיפול עדינות. להוסיף הקמח ואבקת האפייה ולהבליע בתנועות קיפול לא אגרסיביות. להוסיף את השמן ושוב להבליעו במסה. להוסיף את מיץ הקלמנטינות - לא בבת אחת - חצי כמות.... להבליע ואח"כ את המחצית השניה. להוסיף את השוקולד ושוב להבליעו במסה. ליצוק לתבנית משומנת ומקומת... להעביר לתנור שחומם מראש לטמפ' בינונית ולאפות כ- 50 דקות (אפשר לבדוק עם קיסם או לבדוק שהדפנות מתרחקות מהדפנות). להוציא מהתנור ומייד להעביר/לשחרר סכין סביב העוגה. לצנן.... לאחר הצינון המוחלט אפשר לפדר באבקת סוכר. לאחר האפייה אעביר את תמונת העוגה המוכנה. מקור: עצמי