קלף "החיצוני" מחבילת אושו

blue flower

New member
קלף "החיצוני" מחבילת אושו

היי בנות, משהי יכולה לומר כמה מילים על הקלף הזה? אני מתחברת אליו... ולא מצאתי מה ההסבר לקלף הזה. מרגישה כמו הילד שמסתכל החוצה קצת כלואה בפנים אבל יש עולם שלם שם בחוץ... חג שמח

blackcat2

New member
הי פרח../images/Emo23.gif

אני לא מכירה בכלל את קלפי אושו אבל שימי לב כי הקלף נקרא outsider וזה לא שהילד רוצה לצאת אלא להיכנס. כפי הנראה הוא (שבהחלט יכול להיות מבוגר) עדין לא בשל למה שמתרחש בפנים ועל כן הדלת נעולה בפניו. מבחינה נפשית יכול להיות שהוא עדין ילד ועל כן אינו יכול להתמודד. איך אומרים "כשתגדל תבין".

blue flower

New member
מעניין שהבנתי אותו הפוך, תודה.

והוא מתאים לי... הדלת נפתחת פנימה לאיטה... רוחנית, נפשית. משהו מכיר אתר שבו יש פירושים של הקלפים של אושו? לא מצאתי. תודה חתולה שחורה, וחג שמח.

blue flower

New member
תודה צליל... מצאתי את האתר הזה

אבל לא מצאתי בו את הפירוש של הקלפים... אחפש שוב
תודה, וחג עצמאות שמח!

צ ל י ל 8

New member
אני מצטטת מהחוברת של קלפי אושו

ודרך אגב, הוא מקביל לקלף 5 מטבעות של ריידר. "הילד הקטן בקלף זה עומד בצד אחד של השער ומסתכל דרכו. הוא קטן כל-כך ומשוכנע כל-כך שהוא אינו יכול לעבור, עד שאינו רואה שהשרשרת שמחזיקה את השער אינה נעולה. כל שהוא צריך לעשות זה לפתוח אותו. בכל פעם שאנחנו מרגישים ש"הןשארנו בחוץ" או שנפסלנו זה מעלה בנו את התחושה הזאת של ילד קטן חסר ישע. אין זה מפתיע, מכייון שהתחושה מושרשת עמוק בחוויות ילדותנו המוקדמת. הבעיה היא שמכיוון שזה מושרש עמוק כ"כ, זה מנגן שוב ושוב בחיינו כמו טייפ. כעת יש לך הזדמנות לעצור את הטייפ, להפסיק לענות את עצמך עם הרעיון שבדרך כלשהי אינך "מספיק" כדי להיות מקובל ומוכלל. הכר בשורשי התחושות האלה בעבר ושחרר את הכאב הישן. זה יעניק לך את הבהירות לראות איך אתה יכול לפתוח את השער ולהיכנס אל זה שאתה הכי משתוקק להיות" מקווה שעזרתי

blue flower

New member
דאגה כלכלית??? גם את זה יש ../images/Emo6.gif

הילדה הקטנה שכל כך רוצה לצאת החוצה... או להיכנס פנימה... התחושה שאינך מספיק מקובלת... הכאב הישן... מעניין... פשוט מעניין... תודה צליל

למעלה