קלף הכהן הגדול בפריסת קלף אחד

ענתי 10

New member
קלף הכהן הגדול בפריסת קלף אחד

בשאלה האם ל-X יש רגשות כלפי. מה זה אומר?

צ ל י ל 8

New member
היי ענתי ../images/Emo140.gif

אני באופן אישי לא אוהבת את פריסת קלף יחיד עבור שאלות של כן ולא. בעיקרון, קלף הכהן הגדול הוא קלף שנחשב חיובי... אבל בואי תני יותר רקע לשאלתך, ואנו נשמח לעזור לך בפריסה פרטנית יותר

ענתי 10

New member
זוהי מערכת יחסים מאוד מסורבלת

(לא רומנטית!) אין לי קלפים בבית אז השתמשתי באתר של אורי. לשאלה האם X נמשך אליי (פיזית) יצא "מוות" לשאלה מה מצב היחסים האלה יצא: עבר- 9 מטות הווה - 3 מטבעות עתיד - מגדל (ואתמול כמו שכבר כתכבתי, לשאלה האם יש לו רגשות יצא "הכהן הגדול") מה ניתן להסיק מתוך כל זה???

batgalim

New member
מאד קשה להסיק מפריסות כפי שאת עושה

אני מציעה לך לשאול שאלות ממוקדות, ולתת לנו מעט רקע על מנת שנוכל לכוון אותך הכי טוב שאפשר. את אומרת שאין בינכם מערכת רומנטית, אך שואלת האם נמשך אליך פיסית - האם את מעוניינת ביחסים רומנטיים איתו? אם כן - תוכלי לשאול - מה עלי לעשות על מנת לקדם את הזוגיות שלי עם איקס בחודש הקרוב? 7 + סיכום. ואם ביחסים אחרים עסקינן, תוכלי לשאול - מה פוטנציאל היחסים ביני לבין איקס בתקופה של החודש הקרוב? 6 קלפים + קלף סיכום היוצא באופן אוטומטי.

צ ל י ל 8

New member
שאלת עבר-הווה-עתיד לא מתאימה

אבל מהקלפים הבודדים שהוצאת, ניתן בפירוש לאמר שהבחור נמשך אלייך מאוד (פיזית), אבל מנסה להדחיק את רגשותיו, או בגלל שהוא נשוי או בגלל שאתם נמצאים באותו מוסד כמו עבודה..... בכל אופן, אני חושבת שהמלצתה של בת גלים עומדת בעינה, ואם את מעוניינת בקשר יותר רציני איתו, תפעלי עפ"י מה שהיא אמרה לך

למעלה