קלף השטן -
האם זה מסוכן?

silverS

New member
קלף השטן - ../images/Emo35.gifהאם זה מסוכן?

שלום אנשים, רציתי לשאול מה המסר של קלף השטן? היתה לי תחושה לא נוחה לגביי הכנות והיושר של מישהי שאני בקשר איתה. שאלתי את הטארות ועלה לי קלף השטן? האם אכן יש כאן אזהרה ביחס אליה? אשמח לשמוע דיעות תודה סילבר

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo58.gif מסוכן למי ../images/Emo35.gif ../images/Emo140.gif

קלף השטן במהותו, מראה על אהבת היצרים, הנוחות והחומר. כמו כן, הוא מראה על כבילות אליהם, לפעמים דווקא מתוך רצון... לגבי שאלה על כנות ויושר - אני חוששת שהתשובה היא שלילית. אבל - אני לא בטוחה שכדאי על סמך קלף אחד לבחון מהות ואופי של אדם..

blackcat2

New member
המשמעות שלו עפ"י רוב../images/Emo110.gif

שלילית והיא יכולה להעיד על אדם שהאינטרסים שלו גורמים לו לפעול לקידום מטרותיו בכל מחיר. יצרים מיניים חזקים (שזה דווקא יכול להיות אחלה
) כבילות גם לענייני חומר וכך הלאה..... אבל אני לא מתה על פריסות של קלף אחד. אם אתה מבקש לראות תמונה בהירה יותר פרוס על שאלה. ספר לנו במה מדובר ונדריך אותך. בי

batgalim

New member
ה ש ט ן ../images/Emo129.gif

השטן כמייצג אופי מדבר על אדם אנוכי, קנאי, שכל דרך טובה בעיניו על מנת שיוכל להשיג את תאוותיו, בין אם זה שקר, פיתוי או סילוף האמת. אדם זה רואה את טובת עצמו בלבד ודרכו היא השגת כל מה שקשור למין, לרכוש, ולדברים הגשמיים בחייו. יחד עם זאת, אני מצטרפת לדעה שפריסת קלף יחיד אינה אומרת ולא כלום... יכול להיות שמה שהקלף אומר במקרה זה הוא שהבחורה דווקא נמשכת אליך פיסית... (וכבר אמרה על זה חתולה שחורה "אחל'ה"...!)

טורנדו1

New member
תמיד שאני נתקלת

בקלף השטן,אני נרתעת וזזה עם הראש אחורה,בהחלט היבט שלילי,עם יצרים גבוהים,ויכול אפילו לרמז על אלימות.זהו קלף שמאד קשה להסתמך עליו שהוא יוצא בפריסה לבד ,אלא בצירוף כמו שהבנות אמרו.קלף קצת קשה בשבילי.

silverS

New member
אני מסכים

אני מניח שלקלף השטן יש משמעויות עמוקות יותר. מאד קל להירתע מהקלף הזה אבל יש לו אני מניח גם משמעויות עמוקות או גם משמעות חיובית של יצריות מהסוג הבריא. לשמחתי היצריות שלי תקינה... אבל היא ממש לא מכוונת כלפיי הגברת הספציפית. כאילו, בנאדם שהוא מאד בשליטה למשל, אז קלף השטן יכול לתת מסר של צורך להיות יותר יצרי ולתת ביטוי לצד המיני שהוא טבע האדם. תלוי בנסיבות.

טורנדו1

New member
../images/Emo129.gifהאמת לא מצאתי

שום דבר חיובי בקלף הזה,יש לו השפעה מאד רעה,יש אפילו קשר למאגיה שחורה ולפסימיות,בסך הכל מה שחיובי פה זה העוצמה שלו והכוח של היצר הקיים,יכול להיות שאותו אדם כן בשליטה אבל לא בדרך הנכונה.כמו שאמרת תלוי בנסיבות.

silverS

New member
תודה, איזו פריסה אחרת כדאי לנסות?

תודה על התגובות. מדובר בקשר עם מישהי שבעבר הביעה את משיכתה אליי ואני אמרתי לא מוחלט בהחלט. בשלב מאוחר יותר (הרבה יותר) נכנסתי איתה לאיזה תהליך יעוצי ועכשיו אני מבין שזאת היתה טעות כי היא מנסה בצורה תחבולנית לקרב אותי אליה למרות וכנגד כל הסיכויים. זו אנרגיה שמאד לא נעים לי לעבוד איתה. ואז עלה לי רעיון לשאול את הטארות שהקפיצו לי את השטן מול עיניי. כנראה שבהקשר שלי זה מסמל את הצד השלילי וההרסני של הדחף המיני כי אם היא תמשיך בשלה זה רק יחסל את ההערכה שלי כלפיה. עם איזו פריסה רחבה יותר אפשר עוד לשאול את הטארות?

batgalim

New member
עם האינטואיציות לא מתווכחים !

אם האנרגיות שלה גורמות לך לחוש חוסר נוחות, איני רואה טעם לשאול את הקלפים... למה לך להכניס ראש בריא למיטה חולה?

silverS

New member
כל כך פשוט , כל כך חכם

תודה, כנראה הכי טוב להקשיב לאינטואיציות שלי...הנה למדתי משהו. עכשיו נשאר רק להעביר לה את המסר באופן מאד לא אינטואיטיבי....

למעלה