קלף 7 חרבות

silverS

New member
קלף 7 חרבות ../images/Emo101.gif

שלום לכם, רציתי לשאול מה המשמעות של קלף שבע חרבות בהקשר של זוגיות. שאלתי לגביי הקשר שלי עם חברה שלי וזה הקלף שיצא לי. פניתי בכלל לקלפים כי האינטואיציה שלי אומרת לי שהיא משקרת ומתחמקת אבל אני לא יכול לעמת אותה עם זה. תודה ושבת שלום.

גב

New member
הי סילבר../images/Emo24.gif

קלף 7 חרבות באמת יכול לציין שקרים והתחמקות. אבל בגלל ששלפת קלף אחד, יכול להיות שהקלף ציין את המחשבות שלך - שאתה הוא זה שחושב שהיא מתחמקת ומשקרת. מדוע אתה לא יכול לעמת אותה עם זה? (קח אותה נניח לארוחת ערב רומנטית, אינטימית ואז כששניכם תיפתחו יותר תעלה את זה במרומז, לא כמתקפה, אלא כשיחה כנה בין שניכם... - או שיש סיבה אחרת?). בכל מקרה, הייתי ממליצה על פרישה בנושא. אם תוכל לתת רקע, יהיה אפשר להתאים את הפרישה הנכונה. כמה זמן אתם במערכת יחסים? כמה זמן אתה חושד בה? (אני מקווה שהכל בראש שלך...)

silverS

New member
עימותים ואימותים../images/Emo14.gif

תודה על התגובה. אני בהחלט מקווה שהכל בראש שלי. היינו צריכים להיפגש אתמול והיא ביטלה. היתה לי תחושה שהיא תרצה לבטל וכשהיא התקשרה ידעתי שהיא הולכת לבטל ואכן זה קרה. היא סיפרה סיפור ויש לי סימנים מוצקים שהוא מופרך. למה לא להגיד שפשוט לא בא לה להיפגש? זה לגיטימי בעיניי. זאת אינה הפעם הראשונה שביקשתי ממנה להיות אמיתית ופתוחה והיא הסכימה איתי....ושוב התחמקות. איזו פריסה כדאי לערוך כדי לשאול על המערכת יחסים? תודה

גב

New member
הי סילבר../images/Emo39.gif

אני מסכימה איתך לחלוטין לגבי הכנות והישירות...גם אני לא מבינה למה אי אפשר להגיד פשוט את מה שקורה ולא להתחמק...מה לעשות...יש אנשים, כל אחד וסיבותיו... בקשר לתחושות...וואלה, אתה מחובר... תראה, יש כמה אפשרויות לפרישה. לא כתבת כמה זמן אתם ביחד...(אנא ציין זאת בהודעה הבאה). לדעתי, בוא נתחיל עם פרישת שאלה: מה עלי לדעת על כוונותיה רגשותיה ותחושותיה של X כלפי בחודשיים האחרונים (או בזמן שבו אתה יכול לאתר את ההתחמקויות-אנא ציין!)? היכנס לקישור למעלה - לאתרו של אורי רז, בחר פרישת שאלה, וב-8 קלפים. התרכז בשאלה (בנוסח הרשום לעיל). הפרישה תתן 8 קלפים + קלף סיכום שיוצא אוטומטית. אנא רשום אותם מימין לשמאל (כמו שקוראים עברית) ולבסוף את הסיכום.

silverS

New member
../images/Emo39.gifתודה, הנה הפריסה

מימין לשמאל: מוות שני גביעים מלך החרבות אס הגביעים קוסם שוטה מלך המטבעות נזיר סיכום - שמונה מטות אנחנו בקשר כבר שנה עם עליות ומורדות. שוב תודה.

צ ל י ל 8

New member
היי סילבר ../images/Emo140.gif

מה - מוות עלי לדעת – 2 גביעים על כוונותיה – מלך החרבות רגשותיה – אס הגביעים ותחושותיה - קוסם של X - השוטה כלפי – מלך המטבעות בחודשיים האחרונים – נזיר סיכום - שמונה מטות נראה לי שהבחורה לא "רצינית" מספיק כלפיך. היא אכן מרגישה שהיא יכולה לשטות בך באמצעות קסמיה (וכנראה שהיא יודעת טוב מאוד איך לעשות זאת). יכול להיות שאתה עסוק מדיי בענייני עבודה וקצת מזניח אותה? האמת? אני לא רואה סיכוי אדיר לקשר זה, מה גם שאם אתם ביחד כבר שנה והיא עדיין מצליחה להתל בך ואתה חוזר אליה ולא עוזב, אז הקשר הזה נראה תמוה. אני חושבת שאתה כרוך אחריה עד מעל הראש, שאתה לא מסוגל לראות איך היא מצליחה "לעבוד עליך בעיניים". גם בחודשיים הקרובים אתה עלול להרגיש "לבד" גם אם אתם "ביחד". אם לא תפעל במהירות ותעמת אותה מול כל הדברים שאתה יודע שהם שקריים, אתה עלול להיפגע. תחשוב על זה, היא בחורה ממש שחקנית.

גב

New member
הי צליל../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

וואוו...איך הגעת לעניין השחקנית? רק מקלף הקוסם או שזו תחושה כללית? תוכלי לנסות להסביר את הפירוש?

צ ל י ל 8

New member
היי גב ../images/Emo25.gif

גם תחושה אישית, וגם קלף הקוסם+השוטה. הכוונה ב"שחקנית" הייתה כמובן לא אחת כזו על הבמה, אלא דווקא בחייה הפרטיים. קיבלתי תחושה של מישהי שנראית ממש טוב, שיודעת איך לסובב את הגברים (ובינהם גם השואל שלנו) על האצבע הקטנה. חוץ מזה, מי יודע, אולי אני טועה

גב

New member
מעניין מה יגיד סילבר../images/Emo12.gif

בהודעה ששלחתי בדיוק באותו זמן שאת שלחת את ההסבר לקריאה שלך (
) כתבתי גם את מה שאמרת...היא מסובבת אותו על האצבע הקטנה ובאה בגישה שהיא יכולה לעשות ולהשיג הכל (קצת מפונקת....). אבל כרגיל, אני המסנגרת ואת המקטרגת... אני אופטימית כרגיל (הכוכב, 3 גביעים) ואת החלטית (מלך החרבות, הקיסר?!). אבל רק בעניין השוטר הטוב והשוטר הרע! אחרת את יודעת שכולנו חושבים שאת הקיסרית

silverS

New member
ובכן...

תודה על התגובות. גב, אכן חברתי מאד אימפולסיבית בעניינים רגשיים, אני השקול יותר מבין שנינו. יכול להיות שהיא פשוט חוששת מפרידה אפשרית והכאב שכרוך בה ולכן כל פעם שאנחנו מרגישים חיבור חזק היא מתחמקת. צליל, היא בהחלט נראית טוב ומודעת לכך ויודעת להשיג את מבוקשה לעיתים בצורה מניפולטיבית. יכול להיות שהיא גם "שחקנית" וגם מרגישה כלפיי , זה לא בהכרח סותר...אלא שאני לא מתכוון להמשיך קשר עם "שחקנית"...כי זה סתם בזבוז אנרגיה. אם היא לא תוריד את בגדי השחקנית שלה אני אשאיר אותה לבד על הבמה שלה. מה אתן אומרות?

גב

New member
אני אומרת....

שאם תמשיך לחשוב שהיא תעשה לבד את העבודה תשאר ממורמר ועם אגו. יאללה, תלך ותדבר ותלבן וכו' וכו'. רק ככה תוכל לשמור על היחסים או לפרק אותם אפילו בצורה שתקדם את היכולת הזוגית שלך. אתה בפרישה מלך המטבעות. אתה יציב אך רגשית די קריר. מלך החרבות לא ממש יזיז את התחת לקראת שינוי. מצד שני, שני הגביעים מזכירים לך את העניין הרגשי (שפירטתי בפירוש) ו-8 מטות בסיכום אומרים שאתה צריך לתפוס יוזמה ולהזיז את התחת!!! שני המלכים שחוזרים בפרישה (שכחתי להוסיף קודם) נותנים לך טיפ. המלך מדבר על שליטה בעניינים. למלך יש ממלכה לנהל. הוא גברי ועומד בראש. לפעמים אמנם קצת נוקשה. מלך החרבות לדעתי קורא לך להתעמת איתה. אתה חייב לעמוד מולה ולא לנקוט בגישה תבוסתנית של "אני אשאיר אותה לבד על הבמה שלה". מצטערת אם הייתי קצת בוטה.... מה אתה אומר?

silverS

New member
אני אומר ש...

אני מסכים...ולא ידעתי שקלפים יודעים לתת כאלה פירושים מדהימים... גב, הרבה ממה שכתבת משקף את המציאות. היוזמה תהיה שלי. אני הולך לעמת אותה עם המקום שאני חושב שהיא שוב שיקרה. עם שקרים אני לא מוכן לחיות וגם לא לנסות לשנות אותה....אם כי לפעמים הצד האידיאליסטי שבי חושב שזה שווה את המאמץ. שוב תודה על התגובות, מה גם שלמדתי קצת איך עושים קריאה בקלפים.
סילבר

גב

New member
שמחתי לעזור../images/Emo24.gif וחשוב ש..

לא תזניח את המקום הרגשי
שים לב שזה הנושא העיקרי שלא התייחסת אליו בתשובות... בכל אופן בהצלחה, ונשמח לשמוע ממך בהמשך

silverS

New member
לא אזניח.......

אני מודע לעובדה שאני צריך לחזק את ענייני הרגשות שלי ואני עובד על זה...מדהים שגם את זה ראית...יותר קל לי הרבה פעמים לברוח לראש מאשר לדבר מהלב...כשאני חושב על זה, זה נראה לי וואחד בזבוז....כיש לך לב כל כך רחב ואתה לא פותח אותו לגמריי....נו, אז יש לי עוד עבודה לעשות...תודה על התזכורת.

גב

New member
לי יש פירוש טיפ'לה שונה...

מה -מוות עלי לדעת - שני גביעים על כוונותיה - מלך החרבות רגשותיה - אס הגביעים ותחושותיה - קוסם של X - שוטה כלפי - מלך המטבעות בחודשיים האחרוניים - נזיר סיכום - שמונה מטות לדעתי אתם בשלב מבחן ליחסים. הבחורה מאוד שיפוטית כלפיך, ויש לי הרגשה שהיא גם די מפונקת (אם היא רוצה שתביא לך משהו למשל, היא תדרוש אותו, עד שתביא...). אבל, יש לה בכל זאת רגשות כלפיך. אס הגביעים מדבר על רומן רגשי יפה, אמנם בהתחלתו. לצערי עלי להסכים עם צליל על כך שהיא מרגישה שהיא יכולה לסובב אותך על האצבע הקטנה...גם אס הגביעים והקוסם שמספרו 1 מצביעים על רמאות והולכת שולל (פעמיים 1). נראה שאתה היציב בקשר והיא זו שהתנדנדה בחודשיים האחרונים ושקלה לחתוך (אולי גם עשתה את זה כמעט). יש לה תגובות אימפולסיביות מבלי לשקול את התוצאות של ההתנהגות שלה. האם זה נכון? בכל מקרה אני לא חושבת שאתה בעניין לבד, גם היא מאוד מתלבטת ושניכם נמצאים רגשית במקום מתנדנד שמדיר שינה מעיניכם בלילות. אני מסכימה עם צליל שאולי היא מרגישה שלא נתת לה מספיק אינטימיות ורגש, ולכן נראה לי שהזוגיות שלכם תלויה בהתקרבות רגשית שלך (שני הגביעים). לדעתי היוזמה לשינוי (מוות בפתיחה ו-8 מטות כסיכום) צריכה לבוא ממך. על ידי כך שתכיר ביחסים כשיתוף, שתנסה לבוא אליה ממקום יותר רגשי, להבין ולא לשפוט. בשני הגביעים, הבחור מגיש לבחור את רגשותיו בצורת הגביע... יש פוטנציאל, לדעתי ובניגוד לדעת צליל, להתחדשות הרגשות ביניכם ולהעלות אתכם למערכת יחסים ואהבה מלאה יותר ועם יותר אמון. בהצלחה
מה דעתך?

גב

New member
אופס טעות...

הבחור בשני הגביעים אמנם מגיש את הגביע, אך לבחורה.... ורציתי להוסיף שאני כן מסכימה עם צליל, שיחד עם ההתקרבות הרגשית אתה חייב להעלות את כל הדברים על פני השטח (שים לב לעצתי הקודמת עוד לפני הפרישה..))

למעלה