קלפים לא מדברים...

Eliad_11

New member
קלפים לא מדברים...

שלום רב. ובהצלחה בפורום נתקלתי בבעיה קטנה. לאחרונה (חודשים אחרונים) כל פתיחה שהיא (מהשם המפורש ועד סתם פתיחה המצאתית שלי) נתקלת בחומה - 5 מטות או 10 חרבות או 7 מטבעות בעיקר (ושילובם) הדבר קורה כמעט על כל נושא בחיי! כשנשאלת השאלה מדוע זה כך, הכוהנת הגדולה מופיעה או קלף הצדק... יש אולי רעיונות ? תודה רבה ויום טוב.

ארינה

New member
אז ככה, קודם כל רצוי מאד שאתה לא

תפתח לעצמך כי אתה מבלבל את עצמך. אתה בעצם רואה את מה שאתה רוצה לראות אתה מעביר לקלפים את האנרגיות שלך ולכן אתה לא מקבל תשובה מדוייקת. קלף הצדק יכול להביע על כך שאתה צריך לשקול את הדברים היטב ולבדוק כל דבר לגופו של עניין ולא להיות פזיז בהחלטותיך. הפריסה של הקלפים שציינת אומרים שאתה כרגע מאד מדוכדך ועצוב חושב המון ועושה חשבון נפש עם עצמך. אתה עובד מאד קשה ובעיקר על עצמך אתה נמצא כרגע בבנייה ולכן הכל מבלבל אותך ואתה דש את העניינים. אני מציעה שתניח לקלפים תטהר אותם ותחזור לבדוק בעוד שבוע אבל רק פעם אחת לשאול אותה שאלה. אסור לשאול את הקלפים אותה שאלה בואריאציות שונות. בהצלחה בברכת אור ואהבה ארינה

Eliad_11

New member
תודה רבה על ברכתך

אני אנסה זאת ואחזור לבדוק. אך נשארתי קצת באי-וודאות, מצבי אכן לא בשמים ואני אחרי חיידק טורף ותאונת אופנוע ואין זמן יותר ``אידיאלי`` בשביל לקבל קצת תשובות מעצמי... אולי אחרים יפתחו עלי, האם זה יכול להיות פיתרון נכון? תודה רבה

ארינה

New member
זה יכול להיות פתרון מצויין.

אני אישית פותחת בקלפים ולכן יכולתי לבוא ולתת לך את התשובה הזאת. בכל אופן בהצלחה רבה ארינה

למעלה