קלפים

yarongo

New member
קלפים

שלום לכולם זה שוב אני ירון יש לי קלפים אני חושב של טארוט(לא בטוח)וזה היה של סבא שלי הוא הביא אותם ממיצרים(הוא עלה משם) מישהו אמר לי שהם מכושפים.יכול להיות דבר כזה?אפשר לבדוק את זה? אני חייב להגיד שהם מצויירים ביד(עבודת יד כמו שאומרים) אם משהו יכול לענות אז תודה ירון

yarongo

New member
יש בחבילה 56 קלפים

אני לא כל כך מבין את הציורים אבל יש שם מלאך המוות כל מיני ליצנים,מלכים,שמש,ירח.ברקים. אני יכול לשלוח לך צילום של הקלפים על דף A4 בשחור לבן,אם אתה מבין בזה. אבא שלי אמר לי שסבא שלי פתח מזלות. הקלפים היו בתוך קופסה עם כל מיני אבנים צבעוניות וחתיכות של עץ אני חושב לא בטוח. ירון

יש לי כמה ספרים על טארוט

באחד מהם מצולמת סדרה של קלפים מצריים ובקשר לשאלה אם היא מכושפת - זה יכול להיות, אני יודעת שזה נשמע מטופש אבל לכל סדרה יש מעין "אופי" משלה לי למשל יש קלפיי טארוט ששייכת לאבא שלי מאז שהוא היה צעיר ואני הייתי מסתדרת איתה מצויין למה אני מספרת לך דברים שלא קשורים? כי קראתי על מערכת קלפים עתיקה מאוד שהייתה נוהגת למצוא את נקודות התורפה של האנשים שלהם קראו והייתה מביאה אותם לסף יאוש אך שינתה את ההתנהגות שלה אחריי שאיימו עליה שישמידו אותה מה שמראה שבהחלט ניתן לתקשר עם הקלפים נ.ב- אני כבר לא קוראת בקלפים כי גיליתי מיד אחריי שלושת החודשים שבזבזתי כדיי ללמוד לקרוא בהם את הספר "כוחו של התת מודע" אכן יש לי טאקט מהמם.....וחוץ מזה חיזוי העתיד זאת רק דרך אחת להשתמש בקלפים שלכם לאון *לאון מאושרת שסוף סוף היא מבינה במשהו לפחות קצת....*

yarongo

New member
עכשיו אני באמת מפחד

אןלי הם מכושפים כמו שאת אומרת עכשיו אני מבולבל .איך אני יכול לדעת. הם היו סגורים די הרבה שנים בקופסה,ועטופים בבד משי אדום. אני מקווה שמישהו כאן יכול לעזור לי להבין לפחות מה הם הקלפים האלה. ירון

אלפית – את לא נשמעת לי רצינית

אלפית, אם את כבר מביאה סיפור מהספר של יואב בן-דוב לפחות תביאי אותו כלשונו במקום לעוות אותו ולהפחיד את ירון. ככל הנראה לא ממש הבנת את הספר. הקלפים אכן יכולים לשמש למטרות שונות פרט לחיזוי עתידות, אבל בהתחשב במה שכתבת אני מסופק אם הגעת לבגרות או לבשלות כדי להשתמש בהם אפילו למטרות הפשוטות שבהן. ואני אשמח לשמוע למה "כוחו של התת-מודע" מתעלה כל-כך על הקריאה בקלפים.

דווקא רציתי לעשות הכל חוץ מלהפחיד

כנראה שזה כשרון אצלי..., העדפתי להביא אותו בלשוני ו"לעוות" אותו כי העדפתי לדלג על כמה קטעים שכן היו מפחידים אותו (כמו שהקלפים טענו שהם מייצגים את השטן) ולהדגיש את העובדה שהקלפים השתנו אחריי שאיימו עליהם אתה יכול לומר שלא הבנתי את הספר אבל אני דווקא מרגישה שהבנתי אותו מאוד ולא דווקא במשמעות שאחרים מיחסים אליו אלא בצורה שונה. בקשר לכוחו של התת מודע - טוב אם יש דבר אחד שממש קשה לי לקלוט אותו זה איך כאשר חברות שלי מכריחות אותי לקרוא הן מייחסות לכל מילה חשיבות הרת גורל שתקבע את גורלן, אני לא מבינה איך אנשים מתייחסים לקלפים כאילו הם יותר חשובים זה הם עצמם, איך אפשר לתת לקלפים לקבוע לך את הגורל? לדעתי זה מגוחך להאמין במה שהקלפים אומרים ושזה יקרה באמת מאשר פשוט לחשוב על דברים טובים ולתת להם לקרות - אני באופן אישי מרגישה שמה שאני אומרת יותר חשוב מדעתה של חפיסת קלפים על העתיד שלי - אתה יכול לקרוא לי שחצנית אם בא לך אבל אני בוטחת בעצמי יותר מאשר בקלפים שלי יצאה תשובה קצת ארוכה אבל אני מקווה שתקרא את כולה לאון

OK

לאונורה, אני מסכים איתך שמה שהקלפים אומרים אינו איזה מסר הרה גורל שקובע את גורלו של האדם לו קוראים. הקלפים נועדו לעזור לאדם לקחת שליטה על חייו ולשפר את חייו. אם זה מה שאת לוקחת מהספר "כוחו של התת-מודע", אז אני חושב שאת לוקחת משהו טוב מהספר רק מזלזלת בקלפים או לוקחת אותם בגישה הלא נכונה. אני לא חושב שהקלפים יכולים לחזות את העתיד – רק לעזור לחשוב על תסריטים אפשריים, רצויים, ואיך להגיע אליהם. רק כלי עזר לחשיבה, לא הרבה יותר. סאן דאנס.

נו טוב....../images/Emo6.gif

ההתנצלות מתקבלת... ותקרא לי לאון

זו כנראה חבילת טארוט

אם מופיעים מלאך המוות, שמש, וירח זה בסבירות גבוהה חבילת טארוט. הקלף עם הברק הוא כנראה קלף המגדל. אם תשלח לי צילום שחור-לבן אני אוכל לנסות לזהות את סוג החבילה. אני אשמח לקבל, ולשלם, עבור תצלום צבע – אם אתה מוכן. מאוד מקובל להחזיק קלפי טארוט עטופים בבד בקופסת עץ עם אבנים טובות, ככה שהתיאור שלך נשמע לי סביר מאוד.

yarongo

New member
שלום סאן.שלחתי לך מכתב באימל

אני מקווה שהוא הגיע

למעלה