קלפי בייסקל

• פותח הנושא 068
  • פורסם בתאריך

068

New member
קלפי בייסקל

רציתי לדעת מה עדיף לקוסם מתחיל-מתקדם, 3 חבילות בייסקל רגילות או 2 חבילות בייסקל מאסטרס? שינהם נמכרות בערך בסביבות ה-50.... דרך אגב, למנהל הפורום (אם אתה לא מנהל אתר שפן אז לא משנה) אני גר מאוד קרוב למחסן/משרדים שלכם בתל-אביב ליד הסינרמה, יש אפשרות לבוא לשם ולקנות דברים (בלי להסתכל או משהו, פשוט לבוא ולקנות) או שחייב להזמין דרך האתר ואז לבוא ולאסוף את זה?

d r u m a n

New member
עצתי

לי האמת לא יצא עוד להתעסק עם המאסטרס... אבל מה שאני ממליץ זה את הבייסיקל הרגילות... אי אפשר להשוות בכלל בין חבילה חדשה מהקופסא לחבילה שהשתמשו בה... בתור קוסם מתחיל-מתקדם עדיין יש פאשלות... הקלפים נופלים, מתקפלים.. התנועות לא חלקות... לדעתי כדאי לך ללמוד על בשרם של עוד 3 חבילות רגילות ואולי אז לעבור למאסטרס.. השיקול הוא רק כספי... אני לא יודע עד כמה המאסטרס נוחה... מה שכן אני יודע שכל קוסם בעולם כמעט הגיע לרמתו עם חבילות רגילות.. ככה שזה לא משהו בלתי אפשרי..

068

New member
תודה!

כרגע אני משתמש בחבילה פשוטה (נראה לי מקרטון) הבעיה העיקרית היא שהקלפים מתקפלים לגמרי (באופן בלתי הפיך) בגלל פלורישים, פאלמינג, דאבל ליפט שלא בוצעו נכון (עכשיו אני עושה דאבל ליפט בצורה אחרת לגמרי שלא פוגעת בקלפים), ואמביטיוס קארד שמכופפים את הקלף כדי שהוא יבלוט למעלה ... כמו כן בצידי הלפים מופעים מעיין חלקים קטנים של הקלפים... דרך אגב, כשמבצעים פאלמינג בצורה נכונה האם בכל זאת הקלף מתעקם קצת?

אין על בייסיקל!

לא סתם הוא המותג המוביל ביותר בתחומו בארה"ב ובכלל בעולם...כשאני עברתי מקלפי קרטון של 5 שקלים לחבילות של בייסיקל, הרגשתי כאילו השגתי אוצר-זה עולם אחר. כמו לעבור מאינטרנט 56K שהיה פעם ל 2 מגה! לגבי מאסטרס או רגיל- זה עניין של הרגשה, אם אתה לא מכיר את ההרגשה של הרגילים אז אין לך למה להשוות למאסטרס. אם אתה מתעסק בפלורישים והרבה "קיפולים" וכאלה...ממליץ מאוד על המאסטרס-הם יותר עמידים. המחסן שלנו יושב ברחוב לוריא בת"א, מה שיש בטברסקי 9 זה רק נקודת איסוף... אם אתה רוצה יותר פרטים על לבוא ל"מחסן"-דבר איתי [email protected]

למעלה