קלפי משחק למשחק ביתי

BigFart

New member
קלפי משחק למשחק ביתי

שלום. רציתי לדעת איזה קלפי משחק מתאימים למשחק ביתי פעמיים בשבוע, חשוב שהקלפים יהיו איכותיים ומתאימים לטקסס הולדם. ראיתי בכמה חנויות כמה סוגים של קלפים, מ40 שקל עד 250 שקל. וההבדל היחיד שראיתי זה השם של החברה, מישהו יכול להמליץ על משהו טוב אבל לא יקר (אפשר גם לינקים באינטרנט)? ועוד בקשה בנוסף לבקשה הקודמת, מאיפה אפשר לקנות קלפים בעיצוב אישי, כלומר במקום 5 יהלומים הקלאסיים בקלף 5 יהלום, שיהיה ציור שאני אבחר. ככה בכל הקלפים. תודה.

Papito

New member
חחחחחחח

לך לפיצוציה הקרובה לביתך תבקש מהמוכר חפיסת קלפים מפלסטיק תן לו שטר של 20 שקל תגיד תודה צא מהחנות. קלפים זה לא ציוד בנייה.

BigFart

New member
כנס

אם אין לך משהו טוב להגיד אתה יכול לצאת לא חייבתי אותך להגיב בנושא שלי. אני לא רוצה קלפים בציפוי פלסטיק ברוחב חצי מ''מ אלה קלפים רחבים מהרגיל וגדולים מהרגיל כמו שצריך. עכשיו הבעיה היא שיש קלפים ממחיר של 40 שקל עד 200 ככה שלא ברור מה ההבדלים ביניהם.

Papito

New member
בוא נגיד שהדבר שאמרתי לך/

הוא הדבר הכי טוב שיש להגיד. אתה עושה פיל מזבוב. קלפים כאלה או אחרים לא יעשו אותך שחקן טוב יותר או פחות.

noel1

New member
אני משחק עם קלפים של מודיאנו

אינדקס גדול, קלפים מצויינים...50 שקל לחפיסה מאיביי

All In Poker

New member
קלפי COPAG אינדקס הצצה

אני מתחיל בגילוי נאות ומתוודה שאני הבעלים של האתר אול-אין לציוד פוקר ומידע מקצועי. אני רוצה להציג לך וליתר הגולשים קלפים של חברת COPAG הברזילאית, שיוצעו אצלנו למכירה תוך כמה ימים. מדובר בקלף פוקר רחב ואיכותי, עשוי 100% פלסטיק, עם ערך מוסף במיוחד לטקסס הולד'ם: בכל אחת מ-4 הפינות של הקלף מופיע אינדקס קטן עם צבע הקלף, ככה שמספיק להרים את הפינה כדי לראות איזה קלף יש לך ביד (תמונה מצורפת). בלי קשר יש לנו גם קלפים פשוטים יותר, גם הם עשויים 100% פלסטיק (לא ממוחזר!) ואידיאליים לפוקר. אתם מוזמן לבקר באתר ולהתרשם: http://www.all-in-poker.co.il מה שלא תקנה העיקר שתהנה מהמשחק
. יניב.

BigFart

New member
2 שאלות, לגבי החנות.

1. יש בחנות קלפי חיתוך? 2. מה גודל הקלפים החדשים האלה במ''מ? תודה

All In Poker

New member
תשובה

גודל הקלפים - 63 * 88 מ"מ קלף חיתוך יהיה לנו בעוד מספר שבועות. בברכה, יניב.

All In Poker

New member
הסבר כללי על קלפים

אחרי שרשמתי את התגובה הקודמת שמתי לב שלא עניתי על השאלה שלך. ובכן אכן קיימים בשוק מגוון רחב של סוגי קלפים. מספר פרמטרים משפיעים על מחיר הקלף: 1. בראש ובראשונה החומר ממנו עשוי הקלף - קרטון (הפשוטים ביותר), קרטון מצופה פלסטיק, פלסטיק ממוחזר ו-100% פלסטיק, שהם מן הסתם האיכותיים ביותר. 2. עיצוב הקלף - ישנם קלפים בעיצוב אישי שמחירים מגיע גם למאות דולרים (אני לא ממציא, יש לי חבילה כזו שקניתי באירופה מאיזה צייר מוזר
). בכל אופן עיצוב הקלף גם הוא משפיע על המחיר. 3. עובי הקלף - עוד נתון חשוב. עוביים של קלפים איכותיים נא בין 0.28 ל-0.33 מ"מ. 4. החבילה - החבילה שעוטפת את הקלפים - יכולה להיות מקרטון, סתם נייר צלופן, פלסטיק, עץ, מתכת ועוד. גם זה משפיע על המחיר. 5. המותג - כמו בכל תחום אחר גם כאן יש משמעות רבה למותג. שורה תחתונה זהה ליתר התחומים בחיים - תקנה זול יחזיק מעט זמן, תקנה יקר יחזיק הרבה זמן. הכל שאלה של כמה בא לך להשקיע ומה אתה יכול להרשות לעצמך. אני מכיר לא מעט אנשים שמעדיפים לקנות קלפים זולים יחסית ולהחליף אותם בתדירות גבוהה. מה שתבחר לגיטימי. יניב.

BigFart

New member
תודה על התגובה

להוא מלמעלה, חשוב שיהיה קלף רחב קצת שיחליק יותר טוב על השולחן וגם שזורקים אותו שלא יתהפך. זה מעלה את החוויה מקלף צר ולא מיוחד, לא אמרתי שזה יעשה אותי שחקן יותר טוב, אמרתי שהמשחק שלי ושל החברים שלי יהיה מהנה יותר. תודה על התגובות מי שעזר.

All In Poker

New member
קלפי אינדקס הצצה

הקלפים זמינים למכירה באתר. אתה מוזמן להתרשם: http//www.all-in-poker.co.il יניב.

למעלה