קלציה

neomyz

New member
קלציה

רציתי לדעת מהו משך הזמן המשוער לביצוע קלציה-ימים, שבועות, חודשים...

razgalili

New member
קלציה נעשית בכמה שלבים

צריך למצוא שם עברי למילה קילציה. יש כל מיני פרוטוקולים, תלוי את מי שואלים, הנה לדוגמה איך עושים את זה בDAN. שלב ראשון - לפני קילציה- שיפור מצב המעיים ותיסוף מינרלים, אפשר לעשות בשבועיים עד חודשים, תלוי בילד. שלב שני - מחזורים של קילציה בDMSA , כל מחזור נמשך שלושה ימים, מחזור אחד פעם בשבועיים. תקופתית נעשות בדיקות שתן כדי לראות כמה כספית יוצאת. כשהכספית מפסיקה לצאת עוברים לשלב הבא בשלב האחרות והחשוב מוציאים כספית מהכבד והמוח. נותנים DMSA עם ALA. תקופתית נעשות בדיקות שתן כדי לראות כמה כספית יוצאת כשהכספית מפסיקה לצאת עוצרים את התהליך כל התהליך כולו מתמשך בערך שנתיים. יש ילדים שמתחילים להגיב בצורה חיובית בשבוע השני או בחודש השני אבל הם מיעוט.

neomyz

New member
רופא

יש איזה סיכוי שרופא DAN יסכים לעשות את זה בשלט רחוק, תוך כדי שת"פ עם רופא ישראלי שיסכים לפקח ולתת לנו הפניות לבדיקות שאפשר לעשות בארץ?

nissan41

New member
|מרובעקליציה - מה הסטטיסטיקה אומרת?

על אחוזי ההצלחה? מה הסיכונים בתהליך? (אם יש) האם יש הערכה לעלות התהליך מעקב ובדיקות?לאיזה גילאים זה מתאים?אני ממש מתנצל על סדרת השאלות, חוסר המידע על התהליכים הנ"ל בציבור ובארץ ממש משווע, ואנו ההורים ממש לא יודעים אם עברנו את את זמן הגיל הקריטי לתחילת הטיפול?שוב סליחה על הנודניקיות שלי

razgalili

New member
מחקר סטטיסטי מוכיח כי 73%

מכל הסטטיסטיקות המצוטטות מצוצות מן האצבע. איזה סטטיסטיקה? מה זה הצלחה? אוקיי, אז הנה מה שאני יודע: במשאל שעשה ה CAN כ70 אחוז מההורים טענו שקילישין עזר. במחקר פתוח שנעשה במרפאה בארה"ב (תסלחו לי אם אני לא זוכר את השם) ניתן פרוטוקול קילישין על פי DAN לקבוצה של למעלה ממאה אוטיסטים בגילאים שונים. התוצאות היו: מתחת לגיל 6 - כשלושים אחוז ויותר שיפור , חמישה אחוז לערך ללא שיפור כלל. בין גיל 6 לעשר - 10 אחוז הראו שיפור ניכר, 5 אחוז ללא שיפור. מעל גיל 10 - אין שיפור ניכר , אבל אחוז גבוה הראו שיפור מה. שיפור ניכר - יכולת חברתית נורמלית+ יכולת שפתית נורמלית עם עיכוב שפתי קל+ שילוב במסגרת לימודית רגילה. לפי ד"ר ברדסטריט עד 50% מהילדים מתחת לגיל 6 יכולים להגיע לשיפור ניכר. ד"ר בוטאר טוען שהצליח לעזור ל100% מהילדים שטופלו אצלו, כש70% מתחת לגיל עשר הגיעו להחלמה מלאה. אין אישור כלשהו לטענות שלו אבל בהחלט יתכן שהוא צודק.

מהו סטיסטיקאי?

אדם המאמין כי אם תשב עם ראשך בתנור ורגליך במי קרח,בממוצע תרגיש בנח. והנמשל- הסטיסטיקה במקרה של אוטיזם היא בעייתית מכיוון שיש פה סימפטומים דומים עם מקור שונה אצל הילדים, ולכן גם מה שהסטיסטיקה מראה,מה היא מראה בעצם? גם אם הסטיסטיקה נמוכה ולבן שלך זה עזר -זה מאה אחוז מבחינתך.וגם אם הסטיסטיקה גבוהה ,מי אמר שזה יעזור לך?

razgalili

New member
מקור הסימפטומים באוטיזם זהה

הי לפי כל מה שאני יודע, ילדים עם אוטיזם אולי סובלים ממגוון רחב של סימפטומים, אבל מסט בעיות בסיסיות כמעט זהה אצל כולם.

לא מסכימה איתך

יש הילדים שהמקור לבעייתם הוא חיסונים,יש ילדים שהמקור לבעייתם הוא אחר מדברים על הרעלת כספית ,אבל יש המדברים דווקא על וירוס החצבת,יש ילדים שיש להם קושי מולד בפינוי רעלים וכך הלאה.

razgalili

New member
יש מספר רופאים בישרל שמגלים ענין

אבל עדיין אף אחד מהם לא הסכים בגלוי לעזור. אם יש רופא שאתם מכיר בין חברים מכרים ובני משפחה אתם יותר ממוזמנים לדבר איתם ולבקש מהם לעזור. גם ד"ר ברגר וגם ד"ר ברדסטריט הראו נכונות בעבר לעבוד עם ילדים בשלט רחוק, אבל העלויות היו גבוהות מדי לרוב ההורים. ד"ר מקנדלס ובעלה מגיעים לישראל, אתם מוזמנים ליצור איתה קשר ולשאול אותה אם תהיה מוכנה לעבוד בצורה כזו.

רז,תמי,זה רעיון טוב לפינת עידוד

קבועה עם סיפורים מתחלפים.הלוואי שגם אנחנו נופיע בה

ועוד משהו שימו לב לטווח הגילאים

באתר לכל ההורים שאמרו להם כי נסתם הגולל על ילדהם כי הם 'זקנים' מדי

למעלה