קלר הפעלות.. \= [[=

13 u S t 3 D

New member
קלר הפעלות.. \= [[=

מממ מה לדעתכם הצבע הבא שמאט יעשה בשיער?... ואיזה הכי אהבתם עד עכשיו?

fight star

New member
ורוד עם עיגולים בירוק!!!../images/Emo105.gif../images/Emo20.gif

אהה... איזה צבעים היו לו עד עכשיו? אני זוכרת כל מיני תסרוקות אבל לא צבעים (חוץ מחמצון ואדום נראה לי) אני אהבתי את החמצון. זה היה חמוד- למרות שאני בדרך כלל אוהבת בלונדינים טבעיים בלבד...ולא אהבתי את הקוצים הענקיין שהוא עשה לAIR HOSTESS זה היה מוזר כזה ועשה לו ראש בלוני.. ודרך אגב, גם ג'יימי לאחרונה עשה שינויים..( כחול, שחור) איזה חמדמד!! רק שלא יעיז להסתפר!

fight star

New member
חחח דרך אגב אהבתי את השינויי!

למרות שעכשיו מאט נראה כמו ג'סטין בתקופת הn sync שלו...

DesertRose7

New member
אני רוצה CTW

ולמי שלא הבינה זה קיצור ל.. crash the wedding פשוט כל זה לא נכנס בכותרת!! היה לו יפה שם!!! אני אוהבת את האדום שלו.. זה יפהה.....

13usted

New member
הכי יפה היה-

כמו באייר הוסטססססססססס ושיעשה יררררררררוק

blink me1

New member
הכי יפה לו שחור כזה בקוצים כמו התמו

-נה ששחר שמה...שהוא במסיבהההה!! הוא מושלם מושלם מושלםםם.... וגם האדום בקראש דה וודינג היה לו יפה מאוד... העיקר שלא יהיה שוב עם התסרוקת הראשונה...השחור בלונדיני הזה!! יאק

13 u S t 3 D

New member
אני רוצה שיעשה

שיער שחור קצוות ירוקים!! חחחחחחחח מגניבבבבבב והכי אהבתי ב יו סייד נו וסליפינג!!

fight star

New member
הבנתי הבנתי הבנתי

עכשיו אני מבינה למה התסרוקת שלו באייר הוסטס נראתה לי מוזר.. לא בגלל השיער אלא בגלל שהוא כזה חיוור...:*) מוזר...

fight star

New member
הבנתי הבנתי הבנתי

עכשיו אני מבינה למה התסרוקת שלו באייר הוסטס נראתה לי מוזר.. לא בגלל השיער אלא בגלל שהוא כזה חיוור...:*) מוזר...

Hypnotise

New member
אני דווקר שמעתי...

שיש שמועות שהוא צבע לורוד!!! איזה מקסים הוא!! :) וכדי שתהנו מהמתוק שלי הינה עוד תמונה... :)

13 u S t 3 D

New member
להסביר?

יש פוסטר מסמאש היטס ששמו כאילו כל אחד עומד במקום אחר.. קיצר שמו א ת מאט ברוסיה מעל הארמון והוא בהיר כזה עם שיער שחור ועושה פרצוף כזה של "דא?!" חחחחחחחחחחחחח אז החלטתי שמאז שהוא צבע לשחור ועוד מאטי כזה בהיר! הוא כמו רוסי!!

blink me1

New member
פיוו..אוקיי...כבר החסרתי פעימה!!!!!

לא גיזענית או משו חס וחלילה! גברים רוסיים עושים לי חלחלות!

fight star

New member
רוסי!?!?!?

אההה... פחחחח נבהלתי...לרגע חשבתי שאת רצינית ולא הבנתי מאיפה זה בא!

למעלה