קמומיל לתינוקות

קמומיל לתינוקות

שמתי לב שהדעות חלוקות בנוגע לשימוש קמומיל בתינוקות. מהם דרכי השימוש בקמומיל עם תינוקות ומה המינון לאמבט. אשמח לשמוע על שמנים המומלצים להרגעת תינוק בן עשרה חודשים הסובל מקשיי שינה. אשמח לשמוע חוות דעת מנסיונכם, תודות ושבת שלום תומר הר חורב

אווווו... שלום שלום..

לונג טיים נו סי.. למה לבוא רק כשיש שאלה? תשאר, תשאר.. היה נחמד איתך.

odeia

New member
../images/Emo104.gif תומר שלום, אומנם התשובה

שלי לא קשורה לשמנים אבל החלטתי בסוף להוסיפה. תינוק בגיל 10 חודשים יכול לא לישון בגלל המון סיבות: צמיחת שיניים, ואז נוצר לחץ על האוזניים, דבר שבפני עצמו מפריע לו לישון, נזלות וחסימות בדרכי נשימה עליונה, חלומות לא טובים, קשיי פרידה מההורים ועוד המון סיבות נוספות. כדאי אולי קודם למצוא את הגורם ורק אח"כ לטפל בו. ואם מדברים על קמומיל - תה קמומיל לשתיה לא טוב? שבת שלום

קמומיל,

תומר היי לי לא ידוע על מחלוקת בנושא קמומיל, פשוט ישנם כל מיני סוגי קמומיל וצריך לדעת להתאים.. הקמומיל הכחול ( הבבונג) הינו שמן חזק ואסור לשימוש בילדים מתחת לגיל 3 ,לעומתו הקמומיל רומאי עדין יותר מרגיע וטוב לנדודי שינה ומותר לטיפול גם בפעוטות. עם זאת גם אני מסכימה עם אורנה שלילד בן 10 חודשים בד"כ הפרעות שינה לא נובעות חוסר רגיעה או מתח אלא ממקור שונה שמציק לו , וכדאי לנסות ולאתר את הסיבה..

שיאצו בתינוקות ../images/Emo95.gif

תודה יעל ואורנה :) דורש בשלומכן ((:) אני מפנה אתכן למציגת הבעיה ולפיתרון שהצעתי לה, אשמח אם תוסיפו את דעתכן. תומר הר חורב קישור- טיפול שיאצו לתינוקות

mishmush

New member
חויה מדהימה../images/Emo23.gif

היום טיפלתי לראשונה בשיאצו בתינוקת פצפונת (בת חודש ימים) וזו היתה חוויה מדהימה... מזמן לא החזקתי יצור כל-כך קטן ומקסים בידיים, ועשה רושם שגם היא היתה מרוצה מהעניין. אני ממליצה לכל אמא ללמוד לעשות לתינוק שלה טיפול כזה- זה כל-כך חשוב גם להרגשה נהדרת, גם לחיבור בין האם לתינוק וגם לשמירה על בריאותו... לילה טוב, מיכל

למעלה