קמח טפיוקה - מישהו מכיר?

  • פותח הנושא bali
  • פורסם בתאריך

bali

New member
מנהל
קמח טפיוקה - מישהו מכיר?

אני רוצה לנסות להכין עוגיות עם קמח טפיוקה ושיבולת שועל, אבל לא מכירה את הקמח הזה ולא יודעת איך הוא מתנהג מבחינת מרקם, כמה נוזלים הוא צריך יחסית לקמח רגיל וכיו"ב. מהיכרותי עם טפיוקה בגרגירים אני משערת שהוא די עמילני, יותר דומה לקורנפלור מאשר לקמח חיטה.

אשמח לטיפים או כיוונים איך לעבוד איתו כדי ליצור עוגיות טעימות. ההשראה, אגב, היא עוגיות קוואקר וטפיוקה נפלאות של "הלחם של תומר" שטעמתי אצל חברה ואח"כ קניתי לעצמי. אבל זה יקר, עדיף להכין לבד.
 

milch

New member
קמח טפיוקה

קמח טפיוקה הוא הבסיס ליצור הגרגירים. עיבודים נוספים של הקמח יניבו את הקמח אינסטנט שהוא מתנהג אחרת מן הרגיל. גם הקמח הזה וגם הקורנפלור ידועים כחומרים מסמיכים כאשר יש להשתמש בפי 2 טפיוקה ביחס לקורנפלור. הטפיוקה גם משמש כחומר מאחד/מלכד בשימוש עם קמחים נטולי גלוטן.
אולי הרב גוגל יעזור עוד...
 

bali

New member
מנהל
תודה רבה
כנראה שאצטרך לנסות, לטעות ולתהות

עד שאבין כמה ממנו לשים כדי ליצור את העוגיות שאני רוצה לשחזר. בינתיים נתקלתי במתכונים לעוגיות ולחמניות אחרות לגמרי ממה שאני מחפשת, אבל הכל נקרא טעים.
 
למעלה