קמח טפיוקה - מישהו מכיר?
אני רוצה לנסות להכין עוגיות עם קמח טפיוקה ושיבולת שועל, אבל לא מכירה את הקמח הזה ולא יודעת איך הוא מתנהג מבחינת מרקם, כמה נוזלים הוא צריך יחסית לקמח רגיל וכיו"ב. מהיכרותי עם טפיוקה בגרגירים אני משערת שהוא די עמילני, יותר דומה לקורנפלור מאשר לקמח חיטה.
אשמח לטיפים או כיוונים איך לעבוד איתו כדי ליצור עוגיות טעימות. ההשראה, אגב, היא עוגיות קוואקר וטפיוקה נפלאות של "הלחם של תומר" שטעמתי אצל חברה ואח"כ קניתי לעצמי. אבל זה יקר, עדיף להכין לבד.
אני רוצה לנסות להכין עוגיות עם קמח טפיוקה ושיבולת שועל, אבל לא מכירה את הקמח הזה ולא יודעת איך הוא מתנהג מבחינת מרקם, כמה נוזלים הוא צריך יחסית לקמח רגיל וכיו"ב. מהיכרותי עם טפיוקה בגרגירים אני משערת שהוא די עמילני, יותר דומה לקורנפלור מאשר לקמח חיטה.
אשמח לטיפים או כיוונים איך לעבוד איתו כדי ליצור עוגיות טעימות. ההשראה, אגב, היא עוגיות קוואקר וטפיוקה נפלאות של "הלחם של תומר" שטעמתי אצל חברה ואח"כ קניתי לעצמי. אבל זה יקר, עדיף להכין לבד.