קמח מרמולייט ועוד..

Lihi05

New member
קמח מרמולייט ועוד..

אני לא גאה בשאלה שאני עומדת לשאול...אבל אני לא יודעת היכן משיגים קמח מרמולייט. אני קונה תמיד בחצי חינם וכל מוצרי המרמולייט שלהם מיועדים לחולי סכרת. בחנויות הטבע שבאזור מגורי אין כזה דבר, רק את הקמחים המיוחדים. ידוע לי שיש בשופרסל, אך הרשת אינה נמצאת באזורי. איפה עוד ניתן להשיג קמח מרמולייט ועם אילו קמחים אתם ממליצים לערבב אותו בהכנת לחם?. אה...ושאלה נוספת: ידוע לכם במקרה אם אפשר לאכול פודינג של אוסם? בפזח הופיע על האריזה "ללא גלוטן" וכיום על פודינג וניל מופיע עמילן מעובד (מחשיד) ועל פודינג שוקולד (עמילן תירס). האם אפשר לאכול פודינג של חברת גלעם גם אם לא מופיע עליו נטול גלוטן אך המרכיבים נראים בסדר?

עינית

New member
קמח מרמולייט ופודינגים

בכל היפר גדול אמור להיות קמח נטול גלוטן, קמח מרמולייט המסובסד שזה בעצם קורנפלור, קמח תירס. תפני לאחראים - למרות שלא תמיד עוזר. אני מוצאת בדרך כלל במגה. ההבדל בינו לבין קונפלור נטו - בגודל האריזה וקצת במחיר. ויש כמה תוספים למניעת התגבשות. פודינגים בדרך כלל עשויים על בסיס קורנפלור=עמילן תירס, ובמדריך העמותה מותרים פודינגים של אוסם: וניל, פירות ושוקולד. וכן המוסים. פודינגים של גלעם המותרים: תות, וניל, לימון ושוקו. על קמחים שונים ללחם כבר נכתב בפורום. תגלגלי קצת.

יש באזורך סניף מגה? שם אפשר

למצוא מרמולייט. לגבי הקמחים לא כל-כך יודעת. לגבי פודינג אוסם, מותר כל השנה ולגבי גלעם גם לא יודעת.

סביוני

New member
בכל רשת מזון יש קמח מרמולייט

מהרשתות הגדולות: קו אופ הריבוע הכחול, סופר סנטר, היפר כל, מגה וכיו"ב. לעתים הקמח נמצא במחלקת מוצרי דיאטה ולעתים נמצא ליד הקמח הרגיל. כבר נתקלתי בסופרמרקטים קטנים שיש גם בהם קמח כזה. אפשר לבקש מבעל החנות להזמין דרך קבע לחנותו קמח זה.

למעלה