כל אפיה ללא גלוטן מחייבת אפיה עם כמה סוגי קמחים, אחרת
לא יוצא טוב.
קמח שקדים הוא אמנם טוב, אבל יחסית דחוס ועם הרבה שומן, ככה ששימוש רק פה יניב מאפה דחוס וקצת ( או הרבה שומני )
 
מצרפת לך מתכון של לחם עם בעיקר קמח שקדים , עם קצת עמילן של שורש שאין לי מושג בשמו בעברית אבל אפשר בקלות להחליף בעמילן אחר כמו אמרנט, טפיוקה וכו.
הלחם הזה טוב, טעים אבל מתפורר.
הכנתי אותו הרבה בעבר.
 
לא יודעת מה הסיבה שאת רוצה ללא פחמימות אבל את מוזמנת להכנס לבלוג שלי, יש לי לא מעט מתכונים ללחמים נטולי גלוטן, לאחרונה אני אופה ממחמצת נטולת גלוטן, כל המאפים שאני מכינה ( לחמים , עוגות, עוגיות ) הם 70% קמחים מלאים ללא גלוטן ו 30% קמחים עמילניים ( שנחוצים למרקם ול"חיבור" )
 
https://elanaspantry.com/gluten-free-bread-20/
 
http://mekashkeshet.blogspot.com/