קמח תופח מול קמח מלא

קמח תופח מול קמח מלא

הי יש לי מתכון לבראוניז שוקולד טחינה שנכתב שצריך בו "קמח מלא או קמח כוסמין (מלא או רגיל)"
יש לי קמח תופח רגיל, אפשר לשים אותו? ואם כן, בכמה להוסיף\להפחית?
לעזרתכם אודה...
 
עדיף קמח לבן פשוט.

בקמח תופח יש אבקת אפיה ותצא לך עוגת שוקולד אוורירית במקום בראוניז דחוסים ורטובים.
 

bali

New member
מנהל
בבראוניז לא אמורה להיות אבקת אפייה

כל הקטע שלהן שהן דחוסות ולחות, אבקת אפייה תהפוך אותן לסתם עוגת שוקולד.

הייתי מוותרת על אבקת האפייה בלי קשר לאיזה סוג קמח שמים, רגיל, מלא, כוסמין וכיו"ב.

לא כדאי לשים קמח תופח.
 
למעלה