קמח תירס למשוררולים

peham1

New member
קמח תירס למשוררולים

אני בשבוע הראשון של הניתוח. מותר לי לאכול אוכל נוזלי שכולל דייסות למיניהם.
רוצה להכין לי ממליגה וזה מקמח תירס. האם מותר לאכול קמח תירס?
תירס אסור לנו לאכול לכן לא ברור לי לגבי קמח תירס.
אשמח לקבל תשובה ולדעת אם עוד מישהו עם ניתוח שרוול אכל פעם קמח תירס?
 

אופירA

New member
מנהל
יתכן שמותר יתכן שלא - אני לא יודעת

זאת צריכים המשורוולים להגיד לך.

אני רק יודעת שממליגה זו יציקת בטון.
ויציקות בטון לא כדאי לאכול בשבוע הראשון אחרי שרוול!!!
תעשי דייסה דלילה של אורז עם חלב, או קורנפלור עם חלב (זה גם קמח תירס, אבל אפשר לעשות מזה דייסה עדינה), או קוואקר עם חלב, או סולת עם חלב.
 

מרים 882

New member
מאוד ממליצה בשבוע הראשון והשני

להתמקד במוצרי חלב ניגרים,גבינות רכות ורזות.
מרק צלול.
דייסות זה כבד מדי.
 
חבל-חכי לשלבים הבאים

בשבוע הראשון חשוב מאוד להתמקד בחלבונים רכים. הם חיוניים להחלמת פצעי הניתוח הפנימיים. מותר גם פחמימות אבל הן לא העיקר (בהנחיות של הדסה הן מוגבלות בשלב בזה לארוחה אחת ביום).
אני בשבוע הראשון יכולתי לאכול יוגורט ומרק דליל. פעם אחת ניסיתי קצת אבוקדו מרוסק והתקפלתי מכאבים כל הערב.
הגנים הרומניים שלי גורמים לי להסכים במאה אחוז עם מה שכתבו מעלי. ממליגה זה יציקה קבלנית. אם בכל זאת החלטת לנסות ממליגה אני ממליץ להכין ממליגה חלבית ,מאוד דלילה, ולנסות מעט ולאט.
 
למעלה