קמטק חוצה את ה-1600
ה הסמוי100 New member 14/1/14 #2 ראית איזה גיס פחדן יש לי אפילו לא הגיב להצעה שלי מהבוקר שבאה מכל הלב ללא שום כוונת רווח אחרי זה הוא מתפלא למה אחותי לא נהנית איתו
ראית איזה גיס פחדן יש לי אפילו לא הגיב להצעה שלי מהבוקר שבאה מכל הלב ללא שום כוונת רווח אחרי זה הוא מתפלא למה אחותי לא נהנית איתו
ו ורדיאלה דיבורסה New member 14/1/14 #5 עם כבל או בלי. אופססס. אם רק הייתי קוראת וכותבת ללא שגיאות כתיב
ה הסמוי100 New member 14/1/14 #6 את יודעת שלפעמים צריכים להיות גם רציניים אז קחי את זה כהערה בונה ונסי להיות יותר רצינית תודה
ו ורדיאלה דיבורסה New member 14/1/14 #7 איזה מצחיק אתה. תמיד אתה מתלוצץ. גם כשכתבת על הדר כרגע ואני בהחלט הסכמתי איתך, הוספת בסוף את המשפט ההיתולי . אז מנין לי לחשוב שאתה מעריך את תמיכתי שזה לא נעשה בהומור. בכל אופן רוצה רצינות בבקשה; כשכתבתי שאתה צודק התכוונתי לזה ומפה שפתיי חתומות.
איזה מצחיק אתה. תמיד אתה מתלוצץ. גם כשכתבת על הדר כרגע ואני בהחלט הסכמתי איתך, הוספת בסוף את המשפט ההיתולי . אז מנין לי לחשוב שאתה מעריך את תמיכתי שזה לא נעשה בהומור. בכל אופן רוצה רצינות בבקשה; כשכתבתי שאתה צודק התכוונתי לזה ומפה שפתיי חתומות.