קמילה ופליפה - יאאאאא!!!!!!!!!!!!!

קמילה ופליפה - יאאאאא!!!!!!!!!!!!!

<FONT SIZE=4><B>הנחיתה של קמילה כריס ופליפה בארץ הקודש<BR></B></FONT> זאת היתה החוויה הכי מסעירה, מדהימה ומורטת עצבים שעברתי אי פעם בחיים שלי !<BR> לאחר שנודע לנו על דחיית הטיסה הגענו בשעה אחת וחצי לשדה התעופה והתחלנו לחפש את האולם בו יהיו קמילה ופליפה.<BR> כאשר הגענו אל המקום, עשרות מעריצי "קמילה" (מצטער פליפה) זיהו אותנו והתגודדו סביבנו וביקשו שנכניס גם אותם איכשהו <BR> (וכאן כל מי שקילל או התנהג לא יפה, אני אזכור את זה טוב טוב לעד !), ההסטריה היתה נוראית.<BR> בשעה שלוש וחצי סוף סוף נכנסו פנימה, אל "טרקלין מצדה", והמתח לא היה יכול להיות יותר גדול ממה שהוא היה !<BR> בפנים היו נציגים של "יאיר דורי תקשורת", נציגים מPMI, כוכבי המחזמר, <BR> הזוכים של ראש 1 ועוד כמה מאבטחים ועובדי רשת שדות התעופה שביצעו את תפקידם.<BR> בזמן שכיוונו את המצלמות ויישרנו את הפרחים הרגשנו שהרגליים שלנו הופכות להיות ג´לי,<BR> שעוד מעט, הם בארץ הקודש ! ואז היא נכנסה, בצורה מאוד לא בולטת, אבל קלטנו אותה כריס מורנה ! <BR> כריס אמרה יפה "Hola!" לכל הסובבים, וזכתה לקריאת "Hola Cris!" בחזרה,<BR> בנוסף היא גם צולמה מכל זווית אפשרית וקיבלה רשימת ד"שים לרומינה יאן.<BR> תוך כדי כך שיאיר דורי לחץ את היד לכריס מורנה ושהיא מצידה הציגה לאומה את חברה לחיים,<BR> היא נכנסה, זוהרת ביופיה - קמילה בורדונאבה ! האנשים בתוך אולם קבלת הפנים היו באטרף היסטרי,<BR> מצלמות התחילו להבזיק, ילדים התחילו לקרוא לעברה, ואנשים לגמריי לגמריי שכחו, שגם פליפה נמצא שם ! <BR> כעבור דקה או שתיים הם גם התיישבו והתחילה לאט לאט הצגת האנשים. תחילה, באו תום אבני וקרן אהרן, <BR> כוכבי המחזמר "קטנטנות" והגישו להם זר פרחים מהודר וכמובן, <BR> גם סטארים שכמוהם לא יכלו בלי קצת להצטלם עם הכוכבים האמיתיים !<BR> אחריהם ניגשו אל השחקנים זוכי ראש1, הגישו להם פרחים ולקחו קצת תמונות וחתימות.<BR> ואז הגיע הרגע שחיכינו לו במשך כל השבוע האחרון,<BR> יאיר דורי סיפר להם על האתר שלנו והזמין אותנו להגיש להם את הפרחים בשם המעריצים.<BR> רועדים ומשקשקים התקרבנו אל כריס קמילה ופליפה והגשנו להם את הפרחים ודיברנו איתם קצת,<BR> מרוב ההתרגשות יצאו לי מילים קצת עקומות בספרדית, אבל לא נורא, הם הבינו אותי,<BR> קיבלתי נשיקה על הלחי מכריס וקמילה, וזה שווה את הכל ! אחרי כל הטררם הגדול,<BR> נפרדנו כולנו מהכוכבים ונתנו להם לצאת החוצה אל הואן שחיכה להם בחוץ,<BR> כדי לתת להם לישון קצת לקראת המסיבת עיתונאים. בחוץ המתינו להם המעריצים הנלהבים והקיפו אותם באהבה.<BR> המאבטחים של השחקנים לא הרשו להם להתעכב ליד המעריצים מחשש לבטחונם, והם הכניסו אותם ישירות לואן,<BR> דבר שלא הפריע למעריצים לטפס עליו, לדפוק על החלונות,<BR> על הדלתות ולעשות הכל כדי למשוך את צומת ליבה של קמילה. <BR> בשעה ארבע וחצי כבר הכל היה מאחורינו, ההסטריה, כריס, קמילה, המכסיקני הקטן (פליפה) והכל !<BR> התיישבנו ברכב, התנענו וחזרנו הביתה, לישון ולהרגע קצת לקראת המסיבת עיתונאים היום במלון "דניאל" בהרצליה.<P> נתן.

losangel

New member
**מקנאה** האתר של לו!! הרשמי!!

שנפגש עם קמי ופלי!! אוףףףף!! רק אני לאאאאא~!~! החיים בזבל!!! כ"כ רציתי!!! לראות אותם... מקנאה בכם... אוף!! רעים! שונאת אתכם!! **קחו בציניות כל מה שנאמר כאן...** לוסססססססס~! בדיכי...רשמי! רציתי לתת כתובת של אתר אבל שכחתי... נזכרתי! הנה...

למעלה