קמי בעונה השניה של פלורי- כן או לא?

Love benjosh

New member
קמי בעונה השניה של פלורי- כן או לא?

כןןןןןןןןןןן
קראו: קמילה ממשיכה לעונה השנייה של "פלוריסיינטה"! מעריצי ומעריצות קמילה, אפשר לקפוץ מאושר- קמילה ממשיכה לעונה השנייה של "פלוריסיינטה" בשנת 2005! קמילה תצטרף לבנחמין, פלורנסיה ופאביו די תומאסו לצילומים של העונה השנייה שיחלו ממש עוד שבועיים באולפני "פמפה". קמילה התלבטה לא מעט האם להמשיך לעונה השנייה, אבל כמו תמיד, לא איכזבה! ומה עם להקת ארוואי? חדשות רעות מאוד... יש לנו חדשות רעות וחדשות טובות. החדשות הטובות- לאחר לא מעט לבטים החליטה קמילה בורדונבה להמשיך לעונה השנייה של "פלוריסיינטה" בשנת 2005! והחדשות הרעות- להקת ארוואי מתפרקת והופעות הפרידה ייערכו בחודש הבא בארגנטינה. זהו, אפשר לנשום לרווחה- קמילה ממשיכה לעונה השנייה! למי שעדיין לא יודע, מכל סיבה שהיא- קמילה תצטרף אל "פלוריסיינטה" בעונה הראשונה בפרק 99 ותופיע עד לתומה- בפרק 175. לאחר שהסתיימו הצילומים של העונה הראשונה הוצע לקמילה להשתתף גם בעונה השנייה, אך היא התלבטה האם להמשיך או לעזוב- ולפני כמה ימים הודיעה כי היא ממשיכה ולא תאכזב את המעריצים. אולי אחד מהדברים המרכזיים שהשפיעו על החלטתה של קמילה, הוא בעצם העובדה כי להקת ארוואי מתפרקת בחודש הבא. פרטים מלאים על ההתפרקות בידיעה הזו! עצם העובדה שלקמילה לא יהיו יותר הקלטות, הופעות, חזרות וכו' עם להקת ארוואי יותיר לה יותר זמן להצטלם לעונה השנייה של "פלוריסיינטה" ואולי היא אף תהיה למרכזית יותר. מהאתר הרשמי לפלורי.. אבל ארווי התפרקה, ביי ביי ארווי, ז"ל...

Love benjosh

New member
פרדון, אבל לקמי לא מנצלשים../images/Emo46.gif

וזובי על מה שאתם חושבים...

../images/Emo182.gif../images/Emo26.gif

מנצל''שים אם אפשר..והיה אפשר..בהודעה על פרנקו, בהודעה שלא מתייחסים ובהודעה של תפוז..אני לא רוצה לריב איתך..רק אומרת..כי באמת דיי חבל..

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif איככככככ

בבקשההההה תגידי לי שזה לא השיער האמיתי שלה!!! גאד זה כמו השיער של ריטה!!! גועל נפששש

LemonLimeLilach

New member
איי איזה יופי

לא ידעתי שהיא מצטרפת בפרק 99, זה ממש בקרוב. אני מתגעגעת כבר. ומזל שהיא ממשיכה לעונה הבאה!

LOVE AGUS

New member
נ"ש!!! שאלה דחופה!!

אמ... הייי מה קורה?!?!? אני לא יודעת אם שאלו זאת פעם אבל מישהו יודע את סדר השירים בדיסק של פלורי?!?! זה די חשוב לי!!! תודה מראש!! חן

סולדד100

New member
כן

1.Pobres Los Ricos-מסכנים העשירים 2.Chaval Chulito-נער פרחח 3.Ven a Mi-בוא אליי 4.Tic-Tac-טיק-טאק 5.Los Ninos No Mueren-הילדים אינם מתים 6.Y Asi Sera-וכך היא תהיה 7.Floricienta-פלוריסיינטה 8.Quereme Solo a Mi-אהוב רק אותי 9.Mi Vestido Azul-שמלתי הכחולה 10.Kikiriki-קיקיריקי 11.Y La Vida-והחיים? 12.Porque-מדוע?

למעלה