קמלוט יום ה' שלום עליכם16 ת"א 21:30

אהוד_

New member
תקראו לי אידיוט אבל איפה זה הקמלוט

בדיוק.. ? וגם, אני מאוד אשמח עם סי היימן תוכל לשיר את השיר "נפגשים" מכיוון שהוא מאוד אקטואלי בשבילי בתאריך להופעה..מאוד=))

gidi ahronovich

New member
׳װ װױהגװ ׁחױ״

װ ׳װ װױהגװ ׁחױ״ חױױװ װהׂי י ׀  װ װ׀אי ׂ׃

actress

New member
ההרשמה לקמלוט בעיצומה יש כרטיסים!!!

אנשושייייייייייייים
יש לי הודעה
סי מסרה שכל מי שמעוניין בכרטיס שיתקשר למשרד ל 03-6052226 במחיר מוזל, הולך להיות מופע באמת מקסים ומיוחד מי שלא בא לא קיים
הגיע הרגע לעשות מפגש פורום? לא? אני אנסה לארגן את סי אם כמובן יהיה לה כוח להפגש איתנו אבל מה איתכם? אתם באים?

skito

New member
זוכרים את רבין - בשיר

זוכר אזכור ולא אשכח - שיר שכתבתי ביום האסון הנורא. "ים של דמעות" השלום זה התחיל בים של דמעות וניגמר בים של תקוות דמעות של חיילים וילדים שדרים וכתבים אויבים ויריבים אורות ונרות אישה ומשפחה ילד וילדה נער ונערה חברים ומכרים של עוד ועוד ועוד דמעות שזלגו וזלגו עד שיצרו ים של דמעות בים של תקוות לשלום החתום בדמעות 'סקיטו' שאולי ראיתם אותי במדים ונראיתי בסדר אבל זה שקר כי בכיתי בסתר

ט י נ ה

New member
גידי יקר לא מצליחים לקרוא את מה

שכתבת אנא העבר שוב נשיקות סיסקה

ט י נ ה

New member
../images/Emo45.gifכפיים לחברת חשמל .........

הערב חברת חשמל קנו 37 כרטיסים לערב לזכרו של רבין היקר בקמלוט השבוע זה נגע לי ללב ואני שמחה שכבר יש לנו שליש מועדון . מה איתכם ? ישנונים שלנו ?

actress

New member
כן מה איתכם? הלו להתעורר שם!!!!!!!!

זה לא ניסיון אחרון כמו שהוגו אמר אבל בהחלט יש לכם עד יום ה' בערב להתקשר ולהשיג כרטיסים, כדאי כדאי כדאי מומלץ מומלץ מומלץ!!!!!

skito

New member
יפה וכל הכבוד! אם זה היה ערב

רגיל הייתי אומר שהם באים לחשמל את האווירה... אני + 1 מצטרפים מקווה לגרור עוד כמה בכל אופן מנסה ובכל מקרה יוזמה ברוכה

actress

New member
קיבלתי את המסר שלך, העברתי הלאה

ותתקשר אליהם למשרד והכל כבר מתואם
כמה שתרצה יש מספיק.

actress

New member
אני מבינה שצריך לעשות טלפונים אה סי

אהההמ.... אההההמ...
אל תגידו לא ידענו אני החל ממחר אתחיל להרים טל' לכוווולם ( כמובן למי שנתן לי את הטלפונים ) ואקשר אתכם למשרדה של סי ע"מ לבדוק מי אכן מגיע וכמה כרטיסים אז תתכוננו לאקטרס כי כשאקטרס מטלפנת כווווולם נמצאים מאחורי הקו

אפרופו יום ה'

שכחתי לספר לכם שקיבלתי אישור ממקורות מאוד מאוד מוסמכים, להציץ בשירון המסווג של ההופעה הזו. מקורות יודעי דבר מסרו לי כי מדובר בהופעה אקוסטית ובין היתר היא מכילה ביצוע אקוסטי הורס ל"גיבור גדול" ולעוד שירים מדהימים של סי ושל אחרים. בקיצור מי שמתגעגע לסי של שנות השמונים נראה לי שזה הזמן והמקום להראות את עצמכם. קיצר, מי שלא בא משוגע. זהו, אני את שלי אמרתי

actress

New member
והנה הדף קאוור של השירון כפי שיוצג

ביום ה' הקרוב רוצים לראות עוד? תגיעו יום ה' ותקבלו שירון אישי מבית תוצרת משרדה של סי "היימן הפקות" אל תגידו לא ידענו תגיעו תראו ותחוו את החוויה יחד עם כולם ותהיה לכם מזכרת.

למעלה