קמנצינד

יונה1

New member
קמנצינד../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ידעתי שבסוף תצא חניך מצטיין
ד"ש מ"ג", גם הוא שמע ואמר שהיית מצויין. נכון שזה לא כל כך קשור לפורום, אבל מצד שני אני חושבת שכן....

בני1234

New member
חשבתי לתומי מה היה קורה אם היו משכנעים את ב.ג

לא להכריז על הקמת המדינה. או לדחות את ההכרזה בשבוע שבועיים היכן היינו היום

יונה1

New member
כל כך התעקשת על השאלה הזו

עד שדורון רוזנבלום בכבודו ובעצמו החליט לענות לך (לא כאן אלא במוסף ,הארץ". http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1131152.html הקטע הרלוונטי: ומצד שני - רק נסו לדמיין מה היה קורה, אילו מישהו בשיעור קומתו של נתניהו עמד בראש המדינה בזמן הכרזתה, ולא מנהיג בשיעור קומתו של בן גוריון". אנו מנסים את כוחנו בניסוח הכרזת עצמאות חליפית שכזאת: "אנו נכריז בזאת (או ליתר דיוק בזמן שייראה לנו לנכון, ולאחר התייעצויות עם הגורמים הנוגעים בדבר, ובתנאי שלא יהיו תנאים מוקדמים) על הקמתה העתידית של מדינה (או לפחות יישות מדינית לא מפורזת) יהודית (בכפוף לדעתם של מר"ן, אבא והמפלגות הדתיות) בארץ ישראל (השלמה, או עד החלק שניסוג אליו מכוח האילוצים או בהסכמה קואליציונית), היא מדינת ישראל (אלא אם כן יש למישהו רעיון יותר טוב. כן, איווט?)...'" - "משהו כזה", אומרת קופל, "אלא אם כן הוא היה כבר מתקפל קודם, בגללה או בגלל כניסת השבת".

חשבתי לתומי מה היה קורה אילו

היו משכנעים את מי שהחליט לפגוע ביחסי מצרים וארה"ב באמצעות הפעלת רשת ריגול על אדמת מצרים שתפגע במטרות אמריקאיות שם לא לעשות זאת. איפה היינו היום? האם ישראל היתה קיימת בכלל בלי עסק הביש, פרשת לבון והויכוח העתיק "מי נתן את ההוראה"?

קמנצינד

New member
../images/Emo140.gif תודה רבה לך ול'ג' !

גם 'א' שלי (ששמה 'ג') התקשרה אלי, ואמרה שדיברתי יפה. שני 'ע' שלחו לי SMS, ואמרו שהיה נהדר. 'א' הקטנה שלי, ששמה 'י', התקשרה ואמרה שלא הספיקה לשמוע אותי, כי היא היתה בעבודה. התקשרתי ל'נ.י.' שלי, ששמו 'י', והוא אמר לי שהוא גם לא יכל לשמוע אותי, אבל המזכירה שלו, 'מ', שמעה, ואמרה לו מה היה. למה אני ער בשעה כזאת ? לפני כמה דקות חזרתי מחתונה של 'א' שהתחתן עם 'א'. היתה ממש חתונה אלף אלף !

למעלה