קמפיין לאיידס - תחרות נושאת פרסים

Jony Jerusalem

New member
קמפיין לאיידס - תחרות נושאת פרסים

חברים יקרים, בפורום איידס מתחילה תחרות של קמפיין לאיידס 2003 שהיא בעצם חלק ממסע עולמי של האום לנושא האיידס. אני בפורום איידס החלטתי ללכת על תחרות שתהיה בשני שלבים: השלב הראשון: (בו יזכו במדפסת אפסון C43) בחירת סיסמאות לשתי קטגוריות של המסלול האחת: קמפיין של חברה תומכת ומקבלת את נשא האיידס ולא נוטשת אותו או בגלל הסטיגמה הקשה של המחלה השניה: סיסמאות בנושא מניעה (גברים, נשים, עדיפות לאי ייחוס לאוכלוסיה ספציפית כמו גייז או אחרת) בשלב זה נבחר את הזוכים והזוכה המצטיין בשלב זה יזכה במדפסת המקום השני יזכה בפרס של תקליטור, תלוש שי חוצלה ועוד פרס מתפוז בשלב השני של התחרות נעצב את הקמפיין שייבחר בשלב א' ואז תצטרכו לתת את כל מה שיש בכם על מנת להוציא ויזואלים מעניינים את הויזואלים האלה נציג בתערוכה בשבוע המודעות (מקום לא ידוע לכן צריך לחשוב גם איך אנו מכינים את העבודות להצגה חזותית בתערוכה ממש) בשלב זה הפרס יהיה מדפסת אפסון C62 העבודות יוצדו במסגרת תערוכה וחלקן יישלח לאתר האום עם קרדיט לכל זוכה ומפיק של מודעה או כל דרך פרסומית אחרת. אשמח אם תכנסו לפורום איידס בשלב זה ותעלו סיסמאות ככל העולה על רוחכם, והשאירו גם פרטים איך ליצור איתכם קשר במידה ותזכו. אני עושה מאמץ להשיג פרסים נוספים אבל הפרסים האלה כבר הובטחו לנו ולכן אני מספר עליהם פורום איידס הוא פורום 466 ואני נותן קישור כאן לדף הקמפיין חברים - בואו נוכיח לעולם שבישראל (מה שלא היה אף פעם למעט הנסיון הכושל עם חי בן שושן) אפשר להוציא קמפיין לאיידס שהוא מהטובים בעולם אז קדימה חברים ומקווה לראות את פרי מחשבתכם בשלב זה ובשלב הבא את יציר ידיכם. תודה על שיתוף הפעולה ג'וני מנהל פורום איידס

למעלה