קמפיין של ארגון נפגעי טרור:

דוקו1

New member
אני חושב שצריכים לשחרר

ולהחזיר את גלעד ואחר כך לעצור אותם בחזרה

אפשר לירות בהם בכלא ולחסוך את

זה שנתפוס אותם אח"כ או שנשחרר אותם ובינתיים אני וכולנו נממן להם מהמיסים שלנו אוכל,ביגוד חשמל הנאות וכו'. אם היינו מראים להם כוח מהתחלה הם לא היו מעיזים לחטוף ולו חייל אחד ובכוח גם נוכל לשחרר אותו

אשרת

New member
אתה אופטימי אתה.

אני חושבת שבשרשור אחד, נאמר בצורה מפורשת, שהם נשארים בחיים על מנת לשמש כמקור מידע... מה גם שאין פה עונש מוות.

gershon17

New member
יש פה עונש מוות

בבתי-דין צבאיים אפשר לגזור על רוצחים עונש מוות. לא מפעילים אותו, אבל אפשר. ממישהו שנמצא כבר שלוש שנים בכלא סביר שלא תוכלי להפיק שום מודיעין איכותי.

אני מצטער, אבל אתה טועה -

אפשר להפיק מודעין איכותי גם מאדם שיושב במאסר שנים ומפיקים זאת - מה גם שחלק גדול מהמודיעין לא מגיע ממנו ישירות, לעיתים הוא רק משמש ככלי מרחב ביניים להשגתו.

עונש מוות צריך לחוקק וזה עניין של

זמן. האלימות הגואה ברחובות וגם בתחום הבטחוני תביא בסופו של דבר לחוקק עונש מוות פורמלי.

אשרת

New member
נהדר. עונש מוות יפתור את הכל.

אני אתחייס לעבירות פלילות- אני משערת שאתה מודע לכך, שמדי פעם המשטרה מפלילה אנשים, לעיתים אנשים מפלילים אנשים אחרים ועל סמך זה הם מואשמים. נגיד ויש עונש מוות. אותם אנשים מוצאים להורג. אבל אחרי כמה חודשים, עולים על זה שהם למעשה חפים מפשע. כיצד אתה משנה את המצב? אתה חושב שהתנצלות של המדינה כלפי המשפחה שבנה החף מפשע מת, זה ינחם? זה יועיל? הוצאה להורג --זה עונש בלתי הפיך!!!

ברור לך שהתייחסתי לעונש מוות כאל

עונש שצריך להעניש כאשר ברור מעל לכל ספק כי החשוד הוא אשם. מעבר השימוש בעונש מוות לא יהיה בשימוש יומיומי אלא באמת כאשר ברור כי מי שרצח ייענש באותה חומרת הדין. אני לא מדבר על אותם מקרים שהם לא מצב של שחור ולבן ויש לא מעטים כאלה. אגב,אם את מפחדת מזילות חיי אדם במדינה הזו הם מזמן הפכו להיות זולים גם ללא עונש מוות ואולי בגלל שאין עונש מוות. אנשים כאן מתים כמו זבובים מפיגועים מתאונות מדקירות ואלימות מסמים ומחלות ורשלנות. רק השבוע קיבלנו תזכורת כואבת כמה שווים חייהם של אמא וילד שנמחצו למוות על ידי עורך דין ידוע שלא זוכר וכנראה גם ישכח לזכור את המכה שהנחית על המשפחה האומללה הזו. יש משהו שחושב שלא מגיע לו מאסר ממושך ושלילת רשיונו כעורך דין ???? הבנאדם אחרי 21 עבירות שיצא זכאי בגינם (ומי יודע את מי שיחד ובמה על כך). אשרת הפכנו למדינה שמפחדת להאשים את האשם אבל מקילה ראש במי שכבר מת ולא יוכל לחזור. להבדיל אלף אלפי הבדלות הממשלה נלחמת למען החזרתו של החייל השבוי אבל "שכחה" בדרך את החיילים שנהרגו והיו יחד איתו ,שכחנו את ה"מתנחל" שנחטף ונרצח.אותם אף אחד כבר לא יישב אבל צה"ל טופח לעצמו על השכם ואומר שהוא מוכיח לטרור שלא ניתן לנצח איתו. הממשלה מבקשת להחזיר את החייל החטוף ובתמורתו תצא מעזה ותפסיק אל הלחימה כאילו לא נהרגו כאן עוד שני חיילים כאמור ומתיישב ותוסיפי את זה של אתמול יהי זכרם ברוך. אותם אי אפשר להשיב אז כנראה גם לא צריך להלחם עבורם.........

אשרת

New member
המחנה הלאומי

אני לא מתווכחת איתך בכלל על העובדה שהחברה שלנו נעשתה אלימה יותר, ברוטלית יותר וחסרת סובלנות וסבלנות , אשר מתבטא , בין השאר, גם על ידי הוזלת חיים של האחר. אם אתה כבר מדבר על העו"ד אשר הרג אמא וילד, שלדעתי לא רק שצריך לשלול לו את הרישיון לעו"ד ולהכניס אותו לכלא, הוא גם צריך לשלם פיצויים, אז אני אזכיר לך את המקרה שהיה לא מזמן, שעו"ד אשר יש לו חברים שגם הם עורכי דין מפורסים, אשר התעלל בילד מינית, יצא עם עונש מגוחך ביותר -- עבודות שירות!!!. הבעיה היא --- חומרת הענישה שיש במדינה. לשמחתי בשנים האחרונות , לרוב יש עלייה משמעותית בעונשים שניתנים לעברייני חין שונים, עקב מודעות גדולה יותר, כך צריכה להיות גם הענישה על עברייני תנועה , ובטח ובטח כאלו שהרגו. אתה יודע כמה אלו שהרגו בתאונת דרכים יושבים? אני לא. אף אחד לא שכח את המתנחל מאיתר שנרצח על ידי 'שוטרים' פלסטינים, אבל מה אתה רוצה שנעשה? שנקריב גם את החייל - שיש עוד סיכוי שהוא חי- משום שאנחנו לא יכולנו להציל את האחרים? זאת דילמה איומה! צריך להשטיח את בית חנון ואת בית ליהא, שמשום לרוב נורים הקאסמים, להשמיד את הגוף שנקרא חמאס ושלום על ישראל.

למעלה