קמפינג באוסטריה ובאיטליה

דדו6

New member
קמפינג באוסטריה ובאיטליה

אנו משפחה דתית שיוצאת לטיול קראוונים ביולי. בשבת הראשונה נהיה באוסטריה ובשניה באיטליה. מחפש אתר קמפינג יפה מדוגם ושקט, אם אפשר על שפת אגם, כדי שנוכל להעביר בו שבת שלמה וגם ליהנות מהאזור .

acsi מדריך חניונים ותוכנה לתכנון מסלול

ניתן לקנות בארץ מומלץ ביותר או באתר קרוואן www.caravan.co.il או בחברות ההשכרה לקרוואנים בארץ.

דדו6

New member
מחפש המלצה אישית על אתרי קמפינג

תודה על התגובה אך ברור שאני יודע לגלוש באינטרנט ולקבל מידע על אתרי קמפינג. אני מבקש בכל זאת לקבל התרשמות מחוויה אישית של מישהו על אתר מסויים. לגבי לינה באמצ"ש- אין לנו בעיה, מקס' ממשיכים לאתר אחר אך כמשפחה שומרת שבת לא נוכל באמצע השבת להחליט שהקמפינג לא מתאים לנו וליסוע לאחר... לכן חשוב לנו מאד לאתר קמפינג איכותי , שקט ומדהים בו נוכל לבלות בביטחה את השבתות. תודה מראש...

דדו שלום

כידוע על טעם וריח אין להתווכח... כל אחד רואה את הדברים אחרת, לדעתי מדריך החניונים יכול לתת לך תמונה מלאה לקראת מה אתה הולך כולל תמונות ונתונים חיוניים של מה יש שם אין לי דרך להמליץ לך מנקודת מבט אישית. בברכה,

יונית א

New member
מציעה לשקול לינה באתר קמפינג

באזור האגמים של אוסטריה כמו Campingplatz- Litzelau עם מתקני משחקים לילדים.מאד חביב. אבל - הבא בחשבון כי הקמפינגים בקיץ שם מלאים נופשים. או אולי דרומה יותר באזור ברוק sport camp woferlgut קמפינג מפואר אולי אפילו מפואר מדי (לא זול, מחיר ב2007 היה בסביבות 45-50 € ללילה).

למעלה