קמפינג זה לא בשבילי

דנהZ

New member
קמפינג זה לא בשבילי

בילינו בפסטיבל הכדורים בפורחים בגלבוע. בכללי היה נהדר. הופעות שוות, הבלונים עצמם. ואפילו השתדלו לעמוד בקצב המלכלכים ולנקות את השירותים. וכל שכנינו לאוהל היו נחמדים. ובכל זאת לא ישנתי כל הלילה, לא התקלחתי, היה חם ולח מדי....
בקיצור קמפינג זה לא בשבילי. פעם ראשונה מזה שנים, וכנראה אחרונה. למרות שיחסית הינו מאורגנים, ראיתי את החידושים ואיך אנשים מגיעים משודרגים, עם כל הנוחות שאפשר.
אנחנו מאוד משתדלים לקחת את הילדה להכיר את ארצנו. אבל בתנאי שבסוף היום חוזרת למקלחת שלי ולמיטה שלי.
איך אתם? מתי יצאתם לאחרונה לקמפינג? האם יש לכם את כל החידושים והשכלולים? אוהבים? מפונקים (כמוני)?

horizon6

New member
עניין של הרגל וסוויץ' בראש

עם התארגנות סבירה, בלי יותר מדי חידושים, קמפינג היא החופשה שבה יש לנו את הכי הרבה זמן נטו עם הילדים והחברים.
&nbsp
רצוי לדאוג לשינה נוחה יחסית. מזרון גומי קשיח מתחת לסק"ש זה טוב.
&nbsp
וברוב המקומות שאין בהם הפנינג כזה או אחר המלכלכים כמעט ולא מלכלכים והאוירה נהדרת.
&nbsp
ממליץ על חוויה מתקנת!
&nbsp

דנהZ

New member
האוירה היתה נהדרת,

וחוץ מהליכלוך בשירותים, הסביבה הייתה נקיה. רק המון אנשים בגלל ההפסטיבל.
מבינה שאתה מאלה שנהנים מקמפינג. איך אתם מבחינת התארגנות? ממה נהנים?

מבחינתי הקמפינג היה בסדר ויותר (לא יכולה להגיד שצריך חוויה מתקנת... ולא שמשהו ספציפי היה ל בסדר). גם לא יודעת אם לא נעשה שוב. אבל כן מבינה שזה לא בשבילי. דיברתי עם גיסתי אתמול הם בדיוק היו בדרך לקמפינג והיא אמרה שהיא נהנת מהביחד ולא סובלת את הלינה באוהל. אז מבחינתה יוצאת מהנחה שלא תישן וזה שווה.

noma10

New member
קמפינג..זה נחמד מאוד..

יצא לנו כמה פעמים ללון באוהל..
הפעם האחרונה היתה לפני כמה שנים..עם החברים האהובים מהתגובה השניה..

נסענו יחד שתי משפחות עם ילדים לשבוע באילת,
וכדי להפיק את המיטב...לנצל כל רגע..
הוספנו עוד לילה אחד בים המלח באוהלים.. ולאחר
שבוע הכייף באילת עצרנו לעוד לילה בים המלח באוהלים.
זו היתה החוויה הכי נהדרת שזכורה לי מאותה תקופה.
בדר"כ מעדיפים בתי מלון.. אך יציאה כזו מהשגרה
בחברה נפלאה היה כייף מושלם.
נעשה זאת שוב?? אנחנו ספונטנים

&nbsp

noma10

New member
דנה כל הכבוד

על הרעיון וההצטרפות ללינה במאהל..
הכי נחמד ומהנה לצאת מהשיגרה ..במיוחד כשזה למען הבת..
&nbsp

AמלYה

New member
שמחה שנהנתם מפסטיבל כדור פורח.

קמפינג לא לטעמי. מאד אוהבת לטייל ולכייף אבל לינה בבית.
כשילדיי היו קטנים היינו יוצאים להמון פיקניקים וימי כיף . אוהל תמיד היה מורם לכבודם כי להם לא היה כיף יותר מלשחק בתוך האוהל.( רמי..טאקי..דוקים..דמקה..זוכרים ת'משחקים האלה?
) זה היה מגניב.
לינה תמיד בבית... סיפור אם לא.

דנהZ

New member
סוף סוף משהיא שמבינה אותי.

אוהלים אומנם לא עושים בקמפינג, אבל מדי פעם הוקמו במרפסת לכל צהלות הילדה והחברים.
ולא משנה כמה כיף לטייל בטבע, לנסוע לים.... מעדיפה את הבית.

למעלה