קמפינג מזורז

פונדיצ'רי

Active member
מס' 3 נדנד מתחילת החודש לקמפינג אמיתי. בדמיונו הוא ישן באוהל על שפת הכנרת או באיזו חורשה בגליל העליון ליד גדת נחל.
אתרי הקמפינג המוסדרים עמוסים משפחות ולישון בטבע הפתוח, נשמע לי מפחיד.
מאחר והוא גם בן זקונים לאמא עייפה תמידית, שאין סיכוי שתישן יותר באוהל, התוצאה עברה מעט התאמות.

באופן ספונטני נסענו 10 דקות ליער הקרוב. הגענו בשעה 17. שעה אידיאלית לפיקניק קיץ. נהנינו מיער ריק, למעט מתבודד חרדי שקצת הפרנו את התייחדותו וחוג סנפלינג לילדים לא רחוק.

התפריט, כיאה להתארגנות מינימלית, כלל רק מנגל ובשר. אם המשפחה שכחה את החד פעמיים לכן אכלנו את הבשר בידיים. אוהל, מדורה, כלב, הנוף, השקט, השקיעה. היה מושלם.
עת החשיך, גילינו לילד שלא נשארים ללון...

נערך לאחרונה ב:

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
מס' 3 נדנדה מתחילת החודש לקמפינג אמיתי. בדמיונה היא ישנה באוהל על שפת הכנרת או באיזו חורשה בגליל העליון ליד גדת נחל.
מאחר והיא גם בת זקונים לאמא עייפה תמידית, שאין סיכוי שתישן יותר באוהל, התוצאה עברה מעט התאמות.

באופן ספונטני נסענו 10 דקות ליער הקרוב. הגענו בשעה 17. שעה אידיאלית לפיקניק קיץ. נהנינו מיער ריק, למעט מתבודד חרדי שקצת הפרנו את התייחדותו וחוג סנפלינג לילדים לא רחוק.

התפריט, כיאה להתארגנות מינימלית, כלל רק מנגל ובשר. אם המשפחה שכחה את החד פעמיים לכן אכלנו את הבשר בידיים. הנוף, השקט, השקיעה. היה מושלם.
עת החשיך, גילינו לילדה שלא נשארים ללון...
סחתיין על הספונטניות |כן|

יוסי ר1

Active member
מס' 3 נדנדה מתחילת החודש לקמפינג אמיתי. בדמיונה היא ישנה באוהל על שפת הכנרת או באיזו חורשה בגליל העליון ליד גדת נחל.
מאחר והיא גם בת זקונים לאמא עייפה תמידית, שאין סיכוי שתישן יותר באוהל, התוצאה עברה מעט התאמות.

התפריט, כיאה להתארגנות מינימלית, כלל רק מנגל ובשר. אם המשפחה שכחה את החד פעמיים לכן אכלנו את הבשר בידיים. אוהל, מדורה, כלב, הנוף, השקט, השקיעה. היה מושלם.
טוב, אנחנו לא הקמנו אוהל ולא הדלקנו מדורה (ביער? הדלקתם ביער?!), אבל ישבנו לפיקניק של בוקר בצל עצים סמוך למעיין שלא בתחום הטיולים המוכר לכל.
אנחנו, החברים, וכמה כלבים.
היה נהדר, וחמש דקות אחרי שסיימנו, היינו בבית.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
טוב, אנחנו לא הקמנו אוהל ולא הדלקנו מדורה (ביער? הדלקתם ביער?!), אבל ישבנו לפיקניק של בוקר בצל עצים סמוך למעיין שלא בתחום הטיולים המוכר לכל.
אפשר לעשות שם מפגש פורום ?

אחרי שתגמר הקורונה כמובן, או אחרי שיבוא המשיח (מה שיבוא קודם).

יוסי ר1

Active member
אפשר לעשות שם מפגש פורום ?

אחרי שתגמר הקורונה כמובן, או אחרי שיבוא המשיח (מה שיבוא קודם).
בשמחה. רצינו בזמנו לעשות מפגש , כשאורי עוד היה בין החיים, ולא נסתייע.
בעזרת השם, אחרי הקורונה - בשמחה.

-------------
במחשבה שניה, אולי אפילו קודם.
אם נקפיד על כללי בטיחות.
רק נחכה למזג אוויר יותר נעים.
ואפשר להחליט שמקיימים מפגש בכל מספר של אנשים שיחליטו להגיע.
לא חייבים הכל או כלום.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
בשמחה. רצינו בזמנו לעשות מפגש , כשאורי עוד היה בין החיים, ולא נסתייע.
בעזרת השם, אחרי הקורונה - בשמחה.

-------------
במחשבה שניה, אולי אפילו קודם.
אם נקפיד על כללי בטיחות.
רק נחכה למזג אוויר יותר נעים.
ואפשר להחליט שמקיימים מפגש בכל מספר של אנשים שיחליטו להגיע.
לא חייבים הכל או כלום.
אני בפנים.

קלייטון.ש

Well-known member
ביער שלי (שלי, שלי, אבל מרשה גם לכם להסתובב שם ברוב טובי) מדליקים מדורות באופן מבוקר ואין בעיה.

קלייטון.ש

Well-known member

ביער שלי רואים לפעמים מטיילים שהחליטו לפתוח אוהל בטבע ולבלות את הלילה. זה יופי אבל נראה לי מקולקל כאשר הרכב (לפעמים יש שניים-שלושה רכבים על אוהל אחד, לא ברור לי כמה אנשים הגיעו) חונה ממש ליד, ומה שיותר גרוע, הקימו את האוהל ליד המגרש חניה ממש קרוב לכביש. יש המון יער יותר לעומק, רחוק מהכביש, למה לא שם? תשאירו את הרכבים בחניה ותצעדו חצי קילומטר, או אפילו 200 מטר. אמנם סביר שהחזירים יבואו לבקר אבל זה חלק מהקטע.

פונדיצ'רי

Active member
Screenshot_20200827-061236_Gallery.jpg

מדורה צנועה ומגודרת

נהדר..
אם ישנים או לא, לא משנה. כיף לצאת, בכל מקרה.

אני שמחה עם מס 1 שנוסעת מדי פעם עם משפחתה לקמפנג אי שם ברחבי הארץ. שמחה, אבל כבר לא מתגעגעת לזה.
למיטב ידיעתי בפעם האחרונה שנסעו לא היה מנגל ולא בשר וגם לא חד פעמי. אבל אוהל, מדורה, כלבים, חושך, שקט ומטר פרסאידים בשמיים.
הם נוסעים בדרך כלל לאתרים מותרים לקמפנג לא בתשלום, לא עמוסים, אבל באמת, צודקת...מעלה חשש.

נו....................
מה יהיה?
מאז שעלה הרעיון לעריכת מפגש, קרו כל כך הרבה אירועים 'משבשי מפגשים' ועם הקורונה הכל הפך מסובך יותר.
אחרי הקורונה? מי יודע מתי זה יהיה?

אולי כדאי כבר כעת להתחיל בתכנון. עד שייגמר הדיון/ויכוח על מתי ועל היכן כבר תעבור עוד שנה.
משהו לקראת השנה החדשה? (הזמן טס לא רק כשנהנים וראש השנה בעד פחות מחודש). לפי החצבים כבר סתיו. לפי מזג האויר המתחמם, לא ברור.
ויוסי צודק. מי שבא בא. (כבר הבנו שגם מפגש של שניים, שלושה, ארבעה, יכול להיות נהדר).

גם אני בפנים.

מדוע לא להשאיר את הרכב?

אתה צודק אבל, לצערנו, הם כנראה חוששים מה יקרה לרכב אם ישאירו אותו אי שם וילכו. האם ימצאו אותו כשיחזרו ובאיזה מצב. :(

Zadig

Well-known member
הפעם האחרונה שהייתי בטבע מחוץ לת"א היתה לפני כמעט 10 שנים, בחוף ים זניח בחדרה, מגודר בבדים לבנים, לישבננו פופים, ולבטננו בופה אינסופי --- מטושטש מאוכל חזרנו למכונית (לא שלי). פרצו אותה. גנבו לי ת'תיק שהכיל משקפיים עתיקות ויקרות ערך עבורי. נסחבנו למשטרת חדרה. הגשנו תלונה. בחוץ מישהו מקומי הסביר "תבינו, זה כנראה ערביי המקום שתמיד מגלחים כל מכונית שם". מי יודע אולי הגנב דיבר אלינו :-D

פונדיצ'רי

Active member
מדוע לא להשאיר את הרכב?

אתה צודק אבל, לצערנו, הם כנראה חוששים מה יקרה לרכב אם ישאירו אותו אי שם וילכו. האם ימצאו אותו כשיחזרו ובאיזה מצב. :(
כשצריך לסחוב ציוד, אין לי בעיה להיות ליד האוטו. גם אם זה הורס את מקלחת היער.

פונדיצ'רי

Active member
הפעם האחרונה שהייתי בטבע מחוץ לת"א היתה לפני כמעט 10 שנים, בחוף ים זניח בחדרה, מגודר בבדים לבנים, לישבננו פופים, ולבטננו בופה אינסופי --- מטושטש מאוכל חזרנו למכונית (לא שלי). פרצו אותה. גנבו לי ת'תיק שהכיל משקפיים עתיקות ויקרות ערך עבורי. נסחבנו למשטרת חדרה. הגשנו תלונה. בחוץ מישהו מקומי הסביר "תבינו, זה כנראה ערביי המקום שתמיד מגלחים כל מכונית שם". מי יודע אולי הגנב דיבר אלינו :-D
אין לך צורך לפעמים לצאת מהעיר הצפופה לאיזו חתיכת טבע ולנשום אויר נקי?

יוסי ר1

Active member
המדינה צפופה :) מסתפק בפארק העירוני הסמוך בשעות הבוקר המוקדמות או ערב, כשאין כמעט אנשים.
דווקא כי המדינה צפופה, זה כיף להגיע למקומות פחות מוכרים, שאינם מפוצצים באנשים.
ואם כבר יש שם אנשים, בד"כ אלה יהיו היותר נחמדים.

Gu987

Well-known member

אני נוהג מידי פעם לקחת אוהל ולצאת עם הבנות להעביר לילה על חוף הים.
בהתחלה זה היה פרוייקט, עם מדורה שולחנות ומזון, ועם השנים המבצע נעשה פשוט יותר. לוקחים כמה כסאות חוף. ערכת קפה וחטיפים, בלי כל האופרציה. זה מספק ומהנה, ונותן את הרגשת הקמפינג במלואה, כולל בונוס רחצה לילית וגם רחצת בוקר .

למעלה