קמצן ?

קמצן ?

שלום לכולם ושבת שלום אני נשואה מזה שנתיים כשנישאנו הוסכם כי לא נפתח חשבון משותף יחד עם זאת מצא בעלי לנכון לקחת בלא רשותי את מחצית כספי מתנות החתונה השייכת לי - ע``ס 10 אלף ש``ח - לחשבונו הפרטי - בטענה : זה זמני - עד שנקנה דירה כשביקשתי את הכסף טען : לא - את תבזבזי מרגע שנישאנו (וגם לפני) הוא מבקש ממני - קצת כמו דיירת - מחצית מכספי שכר הדירה גם בתקופות הארוכות שלא עבדתי במשך נישואינו תחת מחאה גלויה מצידי כאישה שבעלה צריך לדאוג לה בעת צרה חרף העובדה כי גברים במשק מרויחים - רק מעצם גבריותם - הרבה יותר מהנשים האם אני פתייה ? האם זה צודק לבקש ממני לשבור קופות חסכון - שמי יודע מתי אצטרך - לשלם שכ``ד כשהוא בעלי ? אני קצת נעלבת האם אני צודקת ?

יפעת*

New member
משהו בכל הסיפור הזה מאוד לא הגיוני

איזה מין זוגיות זו?

מיידלה.. תברחי ממנו והתחתני עם מרוקאי

עדיף למות ממכות ולא מרעב מה את עדיין עושה איתו ?

new sol

New member
../images/Emo6.gif חחח צודק

בגלל הקמצנות נחרב בית המקדש... מה קורה איש? הרדמת את מתוקית ואתה משוטט?
אני רואה שהכנת כמויות מסחריות של מטרנה לא השפיעו על החדות והחדוה שבכתיבה... מה יהיה עם הקבוצה שלכם? מחליפים הנהלה, מחליפים מאמן, זמירות ישנות.(לא שאצלנו יותר טוב!) יאלה ד"ש וכל טוב

IAM20072007

New member
אני לא מצליחה להבין את הנישואיים שלכם

אף פעם לא קרה לי שבעלי מתחשבן איתי?????????? אני לא עבדתי כמה שנים, כי גדילתי את הילדים והוא פתח עסק משגשג. בחיים הוא לא אמר לי לשם משכנתא?!!!! אני ממש בהלם יקירתי. אנחנו יוצאים לבילויים , אני לא לוקחת איתי ארנק בכלל. הוא משלם , כלומר זה מהחשבון של שנינו. אם הייתי צריכה לחיות על המשכורת שלי , אז המצב לא היה טוב , אני עובדת מעט כדי לגדל גם את הילדים. נישואיים זה שיתוף!!! ואצלכם אני לא רואה שיתוף. בהצלחה

new sol

New member
ומתי תלמדי לשרשר???

אני בטוח שלא התכוונת אלי?

IAM20072007

New member
חשבתי לקחת שיעורים פרטים ../images/Emo6.gif

דרוש מורה צעיר ושרמנטי חתיך .....עם המון סבלנות לפגועת ראש ומוכת גורל כמוני להשאיר הודעה במסר.

למעלה