קמרה אובסקורה, המאבק

GambiT AW

New member
קמרה אובסקורה, המאבק

ביום חמישי הקרוב, בשעה 16:00 בסינמטק בתל אביב, יתחיל המאבק לשימור בית הספר לקולנוע, צילום ומדיה. בית הספר קיים כ27 שנים ומתוכן כ 10 שנים בבעיות כלכליות עקב הבטחות שווא של משרד החינוך להזרים תקציב נאות לבית הספר. זאת הסיבה שתלמידים משלמים שם סכומי עתק, אבל הם רוצים ללמוד שם בגלל היחודיות של בית הספר הזה. מערכת החינוך של ימינו כושלת, בני נוער לא מחונכים לפי ערכים ואנו רואים את זה כל יום. אני, בתור סטודנט בקמרה, למדתי רבות על הפן האומנותי והתרבותי ואני חושב שקיבלתי משם ערכים שבמערכת החינוך שלנו נכשלים להעביר. אנא עיזרו לנו להחזיק את בית הספר פתוח בשם התלמידים, המורים והעשרת התרבות. עוד פרטים אפשר למצוא בקישור הבא: http://www.camera.org.il/maavak

eldarinn

New member
לא ברור לי הענין

בית הספר הוא בית ספר פרטי או ממלכתי?

GambiT AW

New member
חבל

דווקא מאנשים שמעריכים את היצירה והמדיה, לקבל יחס מועט.

3Dead

New member
קראתי את הכתבה ....

ואם אתה שואל אותי זו טעות פטאלית של ביה"ס שהתפתה על ידי משרד החינוך (או עיריית ת"א, מה שזה לא יהיה ) הרי ידוע (וזה בכותרות) מה הערך ללימודים היום אז למה שישקיעו בביה"ס לאומנות ??

Slylandro

New member
אח שלי לומד שם

זה נכון הסיפורים שכולם שם סטלנים דפוקים בראש?

GambiT AW

New member
תראה...

רובם :) אבל ברצינות. יש הרבה אנשים מוכשרים. וממש חבל. 3dead. צודק אבל ההנהלה מנסה לפצות על הטעות ומנסים כל מה שביכולתנו. מקווה שנצליח. אני מסיים שנה שניה אנימציה, ואני רוצה לסיים את כל הארבע. ואנחנו מחפשים תמיכה של כל מי שיכול ומוכן לתת אותה...

capsl0ck

New member
אני לא סטלן (עד כמה שידוע לי)

ואני לומד שם. מה שבאמת מדהים זה כמות השטנה שמופנה כלפי בית הספר מאנשים שאינם קשורים כלל וכלל. מה יש פה לאנשים נגד יצירה מקומית ומקורית?

למעלה