קמתי בבוקר - משועמם וחשבתי לעצמי..

גיל מ

New member
קמתי בבוקר - משועמם וחשבתי לעצמי..

מזמן לא ראיתי את OFF THE MAP.. הלכתי, לקחתי את הדיסק שמתי בDVD והתחלתי לראות.. קודם כל ראיתי את הראיון איתם שמשום מה בקושי שומעים משו כי זה נשמע שכל הזמן יש מטוס או רעש כלשהו שמפריע.. אח"כ ראיתי את ה.BACK STAGE נחמד לראות איך ג'ון מדבר עם פלי על זה שאחרי הסיבוב באירופה ב92 הוא לא הרגיש טוב ובגלל זה פרש ופלי אומר לו שהוא הרגיש בערך משו כזה בסיבוב של פריקי סטיילי... ובכלל נחמד לראות את אנתוני מחמם את הקול בשירותים ופתאום פורץ בצחוק ששם לב שמצלמים אותו... והגענו להופעה: הופעה טובה - לא יוצאת מגדר הרגיל. הרגע שהכי נהנתי ממנו וצחקתי הוא הקטע בסוף בME & My Friends שנופלים על צ'אר בזמן שהוא מתפוף כל מיני כדורים וחוטים ואנתוני במקום לשיר פורץ בצחוק אדיר... סה"כ DVD נחמד, הופעה טובה - חבל שלא ראינו אותה בארץ...(אבל אני יפסיק להתלונן על זה)...

stas51

New member
הופעה מדהימה, הביצוע של....

בלוד סוגר סקס מג'יק פשוט אדיר

michaelblum

New member
הופעה ממש מעולה, באמת אחת הגדולות

We are the red hot chili peppers and we'll rock your mother fuking ass כמעט כל השירים שם בביצוע מעולה אני מאוד אוהב את what is soul, את PEA שאחרי שפלי מסיים יש חושך ופתאום בטירוף SO FUKING WHAT, את You Gonna Get Yours לפני GIVE IT AWAY, ביצוע מדהים של AROUND THE WORLD, עוד שיר מעולה שם הוא SUCK MY KISS, ועוד ביצועים מדהימים אחרים. פשוט תענוג של הופעה.

michaelblum

New member
אגב הייתי חייב לכתוב את זה כאן

ב30 בספטמבר השנה, ממש לפי 3 חודשים, הצ'יליס הופיעו בבוורלי-הילס בלוס אנג'לס, והם ניגנו שם את OUT IN L.A! בפעם הראשונה מאז 92, 12 שנה הם לא ניגנו אותו בהופעה! זה בטח היה מדהים!

יאאא../images/Emo70.gifזה בטח היה מדהים...

הם גם ניגנו בערך ב2002 את יו אולוויז סינג דה סיימ. שי לי את הקליפ של זה
עכשיו גמני רוצה את אוף דה מאפ...

michaelblum

New member
כן אני יודע גם אני ראיתי אותו

אבל זה שיר די דבילי, צריך שיחזרו לשיר שירים מהעבר אבל שירים שירים...

למעלה