שוב שלום
ניקיתי האמת אבק ממנו בבית עם מייבש שיער לפניי איזה שנה שהיו רעשים מוזרים מהמחשב והנקיון באמת עזר וזה לא חזר הרעשים
יש לי כונן SSD מזאת אומרת חומרה?המחשב שמור מאוד וכמעט ולא היה לי בו בעיות האמת שכל הבעיות התחילו שלא חידשתי את הרשיון שלי לאנטי וירוס שיש לי מאז שקניתי את המחשב (בתשלום של ESET) המחשב כבר בלי אנטי וירוס מיוני 2022 בערך, יש לי גם וינדווס 8.1 מקורי מותקן במחשב הזה והוא כבר שלח לי כמה התראות שהעדכונים יפסיקו בינואר 2023 ואני צריכה לשדרג לווינדווס 11 (בתשלום!כרגע 11 פחות מתאים כי החומרה שלי לא בטוח מתאימה וזה עולה מלא כסף) הבנתי שאפשר לשדרג אולי בחינם דרך הקישור הזה לווינדווס 10 האם זה יכול לפתור את הבעיה?
קישור לשידרוג:
הורד את Windows 10 (microsoft.com)
האם זה יכולה להיות בעיית זיכרון בכונן C ? כרגע הכונן C שלי בתפוסה של GB47.9 מתוך 111GB שמתי לב שמאז שהבעייה של הצליל התחילה ירד זכרון מהמחשב איזה 3-4 ג'יגה , בשישי עוד פעם היתה את הבעיה עם הצליל המקרטע והמחשב נהיה איטי ונתקע ואז עשיתי לו כיבוי ולקח לו איזה כמה דקות טובות להיכבות (מה שלא קורה בדרך כלל, הוא גם נפתח יחסית דיי מהר) ואז פתחתי אותו שוב במוצ"ש והבעיה נעלמה כאילו זה בא והולך כל התקלה הזאת של הסאונד והתקיעות, לא מובן לי מה הבעיה ...
האם הוספה של זיכרון או שידרוג לווינדווס 10 יכולה לפתור את הבעיה?
האם התקנת אנטי וירוס שהיה לי כמו תמיד יעזור?
טוב שאלתי הרבה שאלות, אשמח לעזרה
תודה מראש!