קמתי בצד שמאל... בקצה הרחוק שלו....

קמתי בצד שמאל... בקצה הרחוק שלו....

יש למישהי פתרון למצב רוח זוועתי?.... אין שום סיבה ממשית... סתם.... אבל ממש מצב רוח רע...

לחייך ולחייך ולחייך

אפילו אם זה נשמע דיבילי ועוד יותר גרוע אם זה נראה דיבילי לכי לראי תסגרי ת´דלת ותחייכי לעצמך ככה סתם בלי סיבה ובחיוך ה-4-5 תראי שפתאום נורא נחמד לחייך אומרים שמבחינה ביולוגית הגוף משחרר חומר מסויים במוח כשאנחנו מחייכים ואז מצב הרוח משתפר ואם זה לא עובד לצאת לסיבוב באויר ולקנות לך משהו טעים

כן - למדתי על זה באוניברסיטה

כשמחייכים זה אמור לעשות תגובת שרשרת ולשפר מצב רוח... אני בעבודה... לא יכולה ללכת לשום מקום... מתה ללכת הביתה, להתיישב לי מול הטלוויזיה עם משהו משמין ולשכוח קצת מהעולם.... אבל אי אפשר!!! ואחרי העבודה אני עוד צריכה ללכת ללמד שני שיעורי ספינינג ולחייך לארבעים איש בזמן שהם מזיעים.... אוף.... איך אני שונאת להרגיש ככה!!! פשוט התעוררתי ככה... לא יודעת למה!!! מצטערת שאני מוציאה את זה כאן.... זה אמור להיות מקום שמח וטוב לב... טוב, אני אנסה להתעלם מעצמי....

אני אנסה גם ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

גלגלגלית קבלי צרור בדיחות להעלת

המצב רוח.......... שתי בלונדיניות נמצאות בשתי צדדים של הנהר אחת צועקת לשניה: איך אני אגיע לצד השני של הנהר ??? הבלונדינית השניה עונה לה: "את כבר בצד השני!!""
שאלה: "למה בלונדינית הולכת לשון עם כוס אחת מלאה מים וכוס אחת ריקה ?" תשובה: "אם היא תהיה צמאה בלילה ואם לא..." והבדיחות לא בכוונה להעליב מישהי.......

יעלי2

New member
מדובר במנה מרוכזת חדשה וקטלנית

במיוחד של שכבות שוקולד עשיר ואיכותי (בהשוואה לישראלי וגם לחו"ל). סוף הדרך שמאלה? שם!

אבל אני כבר שבועיים מנסה

להתחיל דיאטה ונשברת... היום הבאתי לכאן סלט ויוגורט ותפוח.... לא נראה לי שזה יעשה לי נפלאות למורל.... אבל אולי אני סוף סוף ארזה קצת...

../images/Emo41.gif ועוד משהו נחמד מפורום שמנות

ויפות........ * דברים שעושים כשמשעמם" - לירוק על אנשים מהחלון כל איש שווה נקודה ותינוק שתי נקודות. אפשר לעשות תחרות עם חברים. - למרוח סבון על המדרגות בבית הספר ולקרוא למורה שתעלה כי יש מכות. - לשים מסמרים על כביש ראשי לקחת כסא שתיה ולראות מה קורה. - להתקשר ל144 ולשאול מה הטלפון של 144 - לנסוע באוטובוס ולזרוק חצילים על אנשים שהולכים ברחוב. - לתקוע מרשמלו באף, להתעטש ולהעיף אותם. לראות כמה אפשר להעיף במכה אחת. - להשתמש בישראכט לשלם את החשבון של הויזה ולהפך. - להכין פופקורן בלי לשים את המכסה. - כשמישהו אומר : שיהיה לך יום נעים.... לענות: יש לי תוכניות אחרות. - להכין רשימה של דברים עשות שכבר עשית. - לרקוד ערום מול חיית המחמד שלך. - למלא את טופס מס הכנסה עם ספרות רומיות. - להדביק תמונות של הבוס על בלונים ולשגר אותם ממקומות גבוהים - לעשות כתובת קעקע : "יצאתי לצהריים" על המצח "לצאת לקניות לקנות הכל. להזיע בזה. להחזיר את זה למחרת. לשלם את חשבון החשמל באגורות. לנסוע לעבודה ברוורס נו.......... מה כל אחד בוחר לעשות ??????????????? לי לא משמעם........

הצלחת - עלה חיוך על הפנים!

עכשיו זה אמור לעושת אותי שמחה על פי מה שמלמדים באוניברסיטה.... אני מחכה.... תודה!

הבן זוג דווקא בארץ...

אבל כל הסופ"ש עבר בוויכוחים אידיוטים כשחמש קדות אחר כך אנחנו שוב חברים הכי טובים למשל - הוא התעצבן ששפכתי שמן טיגון בכיור על כלים אחרים ולכלכתי אותם ולא ישר לחור של הביוב... אז הוא הדיח כלים וקיטר וקיטר... או שבשבת בבוקר אמרנו שהולכים לאכול אצל ההורים שלי והוא הלך להתלבש ואני חיכיתי לו וחיכיתי וחיכיתי ואז גיליתי שהוא בחר בדיוק את הזמן הזה ל"טיפולי יופי" כגון להסתפר בזמן ששם כולם חיכו לנו עם האוכל אז התעצבנתי קצת... ועוד כל מיני וויכוחים אידיוטים... בדרך כלל שבת זה הזמן שלנו יחד שבו אנחנו פשוט נהנים כל כך זה מהחברה של זו... והפעם היה כזה סתם ואפילו לא כיף....

מיכלכהן

New member
והנה משהו מפורום מתכונים שממש מצחיק

20 דברים שלמדתי מהילדים שלי… 1. מיטת מים בגודל קינג-סייז מכילה מספיק מים כדי להציף בית בגודל 300 מ"ר בעומק 10 ס"מ. 2. אם אתה מרסס ספריי לשיער על סמרטוטים לאבק, ומחליק עליהם עם רולר-בליידס, תוכל להצית שריפה. 3. קולו של ילד בן 3 חזק יותר מקולם של 200 סועדים מבוגרים במסעדה צפופה. 4. אם תלכוד מאוורר תקרה בעזרת רצועת כלבים, המנוע לא יהיה מספיק חזק כדי לסובב ילד במשקל 20 קילו שלובש תחתוני באטמן וכובע סופרמן. לעומת זאת, אם קושרים אל הרצועה פחית צבע, המנוע כן יהיה חזק מספיק כדי לפזר צבע בחדר בגודל 6 מ´ על 6 מ´. 5. אין להשליך כדור בייסבול אל מאוורר התקרה. כאשר מנסים להשתמש במאוורר התקרה במקום מחבט, צריך לזרוק את הכדור בממוצע 7.2 פעמים כדי לפגוע. מאוורר תקרה יכול לחבוט בכדור בייסבול למרחק גדול מאוד. 6. זגוגית (אפילו כפולה) של חלון אינה יכולה לעצור כדור בייסבול שנחבט בזרועות מאוורר תקרה. 7. כאשר אתה שומע קולות של הדחת הניאגרה מהאסלה, ואז מישהו אומר "אוי אוי אוי", זה כבר מאוחר מדי. 8. ילד בן שש יכול להצית אש באמצעות חיכוך אבן-צור, גם אם לפני-כן גבר בן 36 אמר שזה קורה רק בסרטים. זכוכית מגדלת יכולה לגרום לדליקה גם ביום מעונן. 9. אבני לגו יצליחו לעבור במערכת העיכול של ילד בן ארבע. 10. אסור למילים "צא לשחק" ו"מיקרוגל" להיאמר באותו משפט. 11. לא משנה כמה ג´לטין תשפוך לבריכת השחייה – לא תוכל ללכת על המים. 12. פילטרים של בריכות שחייה אינם אוהבים ג´לטין. 13. לחיצה על כפתור ה-eject במכשיר הוידאו לא תוציא משם סנדביץ´ פסטרמה, גם אם הפרסומת מראה בפירוש שכן. 14. שקיות זבל הם לא מצנח טוב. 15. ג´ולים במיכל הדלק עושים המון רעש בזמן נסיעה. 16. לעולם תציץ פנימה לתוך תנור האפייה לפני שאתה מפעיל אותו. פלסטיק לא אוהב תנורי אפייה. 17. מכבי האש בטקסס מגיעים תוך חמש דקות מרגע הקריאה. 18. מייבש הכביסה לא עושה סחרחורת לתולעי שלשול. 19. מייבש הכביסה כן עושה סחרחורת לחתולים. 20. חתולים מקיאים כפליים ממשקל גופם כאשר יש להם סחרחורת.

daldan

New member
גדול!!!!!!!!../images/Emo70.gif

גלגלגלגלית - זה חייב היה להעלות חיוך על פניך.

באמת גדול! וכן! המחוג מתחיל לחזור

ימינה אחרי שקמתי כשהוא בקצה הקצה של צד שמאל... יש קצת שיפור....

דפי26

New member
בובה את צריכה לקבל מחזור?

מסתבר שאצלי תמיד יום קודם בא לי להרוג את העולם

יעלי2

New member
לגבי השוקולד קבלי ביטול

לא ידעתי שאת מנסה לרשת במשקל (אולי זה קשור לסטיגמה שיש לי על מדריכי כושר וספינינג). לכי על שקית מקופלת : הטעם המוכר והאהוב של השוקולד והקלוריות: 1/5 כ 100.

למעלה