קמתי ב9 ותכננתי ללכת להסתפר ליד

קמתי ב9 ותכננתי ללכת להסתפר ליד

הבית אצל ספר שפעם פעם הסתפרתי אצלו פעם אחת .. עד כמה שמצב הרוח שלי השתפר מעט מסוף השבוע הזוועתי שכלל הרבה שינה ודכאון וחוסר תאבון שהשתפר בסופו .. עכשיו כבר מאוחר ולא הלכתי , פחד ממבוכה , פחד מלעשות לעצמי פאדיחות ... יש לי פגישה עוד מעט עם הפסיכולוגית ואולי אסתפר בהמשך היום כי זה גם יכול לעזור לי למצברוח .... זה לא נורמלי הדברים האלה שאני נמנע מהם ....

אני ארשום מה שעובר לי בראש -

אני רוצה ללכת עכשיו ועדיין לא מצליח - אם מלא אנשים שם ? אם הספר יתחיל להתקרצץ ולשאול שאלות בתספורת כשאני לא אוהב את זה ... אם ינעצו בי מבטים ? אם באופן סובייקטיבי , אקבל רושם מזלזל מהספר ? שהוא מלגלג עליי (סובייקטיבית)

הלכתי - תוצאה - יצאתי דפוק ../images/Emo10.gif

אני : "שלום" ספר : "שלום" ספר : "...כן...?" אני : "באתי להסתפר" ספר : "אני לא מספר גברים" אני : " ..אה..בכלל?" ספר : "לא" אני : "טוובב...."

אבא לקח אותי לאיזה ספר שנגיד שהוא

יודע לספר ...יצא סביר אני מקווה
אני מנסה להתחזק מעכשיו קצת ואין לי כלום לגבי מחר ואני לא רוצה להיות לבד בערב...
מצד שני , לא אציק לאנשים .. מצד שלישי , הציעו לי מועדון ואני לא מת על מועדונים וזה .... מצד רביעי , לא יודע ...

ozzygirl

New member
לדעתי הוא יצא דפוק...

ספר שמספר נשים ולא גברים??? מילא ,מספר גברים ולא נשים אבל מספר נשים ולא גברים? דפוק לגמרי.

מסכימה שהספר יצא דפוק ../images/Emo68.gif

ושאדם בלי שם יצא גדול שהתגבר ולא ויתר ובסוף הסתפר ושהשתמש בפורום שלנו ושיתף אותנו בצורה כל כך חיה ואפילו מצחיקה בתהליך כולו
תודה לך אדם בלי שם ועם תספורת

../images/Emo51.gif אבל למעשה יצאתי לא משהו ..

הסתפרתי אצל ספר שאני לא אוהב ,התספורת לא טובה בעיניי ובכל מקרה - נקווה שבעתיד יהיה טוב יותר - מה שכן לקח יש - פחות לחשוב ולנסות לעשות משהו בלי לחשוב מקל .

למעלה