קמתי הבוקר מלאת דאגה...

יוליקה

Member
מנהל
קמתי הבוקר מלאת דאגה...

כל חברי נאמני ארץ ישראל ואוהביה,
עצרו רגע וחישבו היטב - איזה מדינה אתם רוצים שתהיה לנו...
כולנו אוהבים את המדינה ואנחנו רוצים שיהיה לנו טוב לחיות בה,
אבל האם זאת המדינה שאנחנו רוצים שתהיה - מפלגת השילטון הקיימת
מאבדת כל הגיון ורסן.... האם עברין מין הוא האיש שצריך לנהל מו"מ להקמת קואליציה??? מכל יועציו ביבי לא הצליח למנות איש ישר??? פרט לנתן אשל????
כדי לזכות בבחירות הוא מוכן לשלם כל מחיר?? גם מחיר שיהרוס לנו את המדינה??? האם עוצמה יהודית ופייגלין הם חבל ההצלה של ביבי???
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5576225,00.html
כמה אתנן מוכן ביבי לשלם לשותפים שלו?? האם הרס מערכת החינוך ע"י שינוי צביונה ע"י "ימינה" שווה לנו?? איזה עתיד יהיה לילדים ולנכדים שלנו אם מכניסים למערכת החינוך ערכים קיצוניים כמו שסמוטריץ ופרץ רוצים???
תחשבו היטב לא במונחים של ימין ושמאל... אלא במונחים ריאליסטיים של איזה מדינה אנחנו רוצים?? האם עבריינים ומושחתים הם המתאימים לניהול המדינה?? אם בתפקידים מסוימים נדרשת תעודת יושר מהמשטרה, מדוע שר או אפילו ח"כ לא צריך להציג תעודה כזאת???

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום שפעמיים כי טוב בו..ונקווה שכך יהיה

עד ה 1 לחודש וששנת הלימודים תיפתח כסידרה...זה הליך שכל שנה מתחדש מחכים עד השבוע האחרון ואז מתחילים הלחצים כדי ששנת הלימודים תיפתח כסידרה...

acamolit

New member
צהריים טובים

(רציתי לבדוק אם חסימתי הלא מוצדקת - הוסרה)

יום נעים וקריר מעט.

אקמולית

את כזאת חיובית, מדוע עשו לך חסימה?, כנראה שבטעות.

tamarsharoni

New member
הליכוד אינו מרוצה מהחלטת השופט חנן מלצר ,

שקבע כי אין להפעיל מצלמות/ לצלם בקלפיות . הם כן רוצים בשבועיים הקרובים להעביר חוק , שיתיר לצלם . ובעצם מי מונע בעדם לחוקק חוק שרק לימינים מותר להצביע ו/או מי שמצביע לליכוד תהיי לו הצבעה כפולה .
כשאתה בשילטון , ואין לך שום טיפת אחריות או מוסר כלפי המדינה ואזרחיה ,הכל אפשרי והשמים הם הגבול .
סיימתי , לפני שאכניס להם רעיונות לראש .

הדסהש1

New member
יוליקה אני ממש מודאגת כמוך..הרי בממשלה הנוכחית יש שרים

וחברי כנסת עבריינים..אחד שכבר היה בכלא וכמה שיש להם חשדות לפלילים
כולל ראש ממשלה.שעושה הכל כדי לא להשפט..ומי שמתמנה על ידו עושה כדבריו
ונראה שלא נראה אותו הולך לשימוע או למשפט...

יוליקה

כתבת דברים מאד נבונים ונכונים, לדעתי רק בפורום זה לא מספיק, את צריכה
לכתוב את זה גם בעוד רשתות חברתיות במיוחד בפייסבוק ולא בקבוצות סגורות,
אלא במקום שאפשר גם לעשות "שתף" ולבקש מאנשים לשתף ולהעביר את זה
הלאה, זה ממש חשוב.

יוליקה

Member
מנהל
והנה עוד תוספת

לתגובה שהגבתי -

עידית, את טועה בגדול לפרשנות שלך לפוסט שלי. ראשית חצי מהמשפחה שלי (הצד של בעלי) הם דתיים לאומיים, חלקם מתנחלים) ההרמוניה ביננו יוצאת מן הכלל, כך שאם הבנת ששינאת דתיים היא הנושא, אז טעית בגדול. בכלל לא השינאה המובילה אותי, אני חיה בגלבוע בצמוד ליישוב הערבי סנדלה, ומעבר לכביש היישוב מוקייבלה... כולם ועוד אחרים משתייכים למועצה האזורית גלבוע. כולנו גרים בשכנות טובה, ועד שהגיעו אנשי להב"ה בכלל לא היו כאן ארועים מיוחדים... הרופאים שלנו ביישוב הם רופאים ערבים, הרוקחים הם רוקחים ערבים, מיותר לציין שהם מעולים!!! יש לנו בית ספר של חב"ד ובית ספר כללי החילונים לא מתערבים בתכנים של חב"ד, דבר שאי אפשר להגיד על החרדים שמנסים להסית את הילדים לכיוונים אחרים... בענין הרכבת הממשלה, אני רוצה ממשלה ציונית אוהבת הארץ שבה מכבדים את מי שחושב אחרת מהם... שירות בצבא לא נחשב לפשע, וחייל במדים אינו עברין... אבל החרדים שמממונים ע"י הממשלה אינם חושבים כך וחיילים שמתגייסים חוששים להגיע הביתה במדים... סמוטריץ ופרץ מנסים בכפיה, לשנות את צוויון מערכת החינוך דבר שפוגע במרקם החופשי של המדינה שלנו... אני רוצה בשבתות לבלות באופן חופשי בים, במרכזי קניות, בפארקים, בנסיעה חופשית בכבישי הארץ..
ואם אפשר שתהיה תחבורה ציבורית במקומות שאין ריכוזי דתיים שזה מפריע להם...חייה ותן לחיות!!

למעלה